קצת אמונה לא תזיק...

nas636

New member
קצת אמונה לא תזיק...

בתור אחד שחקר את היהדות ואת קיומו של אלוהים במשך שנתיים ובתור אחד שכתב פה לא מעט כנגד התורה וכנגד הדת ושחבר באתר חופש, בתור אחד כמעט אתאיסט גמור, אני יכול להגיד שאין מה להתווכח על אמונה, הרי מדובר באמונה, במשהו שבן אדם מאמין בו בכל ליבו, האם אפשר בכלל להתווכח על זה? אין שום בעייה שתלחמו בחרדים ובדרך שבה הם מפיצים את דתם, אך דבר אחד אני יכול להגיד: יש כח עליון, וזה לא יעזור, רבים מכם מעולם לא ביקרו אצל אדם רוחני שיוכל להגיד לכם דברים אישיים שרק אתם יודעים, דברים שאף אחד בעולם לא יודע עליכם, פרטים אישיים על הלידה שלכם ועל ההרגלים הכי אישיים שלכם, לא משהו כללי שנזרק באוויר, ולרוב אנשים אלה קיבלו מתנה שבד"כ מגיעה מדמות של צדיק שנפטר, את היכולת לראות דברים מעבר, הרבה מעבר, רק אז כל הספקות לגבי כח עליון נעלמות, וההבנה שיש כח מתחילה להגיע לאט לאט, אני לא יודע כיצד הכח הזה פועל, איך הוא נראה ואיפה הוא נמצא, והאם זה אותו האלוהים שמתואר בתנ"ך. אך עדיין קיימות הרבה ספקות, מה עם המפץ הגדול, האבולוציה, השפן שמעלה גירה ועוד כל מיני דברים שגורמים לכם וגם קצת לי להרהר (חוץ מהשפן), אני אדם מאוד ספקן, ומי שידפדף בארכיון יראה את זה טוב, אבל יש דברים שפשוט אי אפשר להתעלם מהם, כמה שתנסו. במיוחד שחברים מאוד טובים שלי שעשו סיאנס וניהלו אותו בעצמם מספרים לי שהכול אמיתי. אין לי שום כוונה לשכנע אף אדם, למרות ש-כהרגלכם אתם כרגע חושבים ככה, גם אני הייתי ככה עד לפני כמה זמן, למעשה לא כתבתי בפורום הרבה זמן, אבל המחשבות והספקות תמיד מלוות אותי, וחשבתי שכדאי גם לכם לנסות ולבדוק אצל אנשים שיכולים לתת לכם את מה שחיפשתם. אני אדם חילוני לגמרי אבל עם אמונה. אני פשוט חושב שצריך לבדוק את הדברים, ולא ישר לרוץ ולהגיד: "הנה העטלף מטיל ביצים, אין אלוהים". בשלב מסויים שהפסקתי לכתוב פה בפורום, התחלתי לחשוב אולי כן יש אלוהים שם למעלה, והאמת שהאמונה שלי בו הגיעה פשוט מתוך הבנה שלא במקרה אנחנו פה, שיש שם מישהו חכם בצורה בלתי רגילה והאמונה ממשיכה להתחזק אחרי שרואים דברים, אבל לגבי האם זה אותו אלוהים כפי שהדתיים מתארים, אני לא יודע, משום שבתנ"ך הוא נתפס כאל שלא סביר שיעשה כאלה דברים, כמו לשלוח דב שיהרוג את הילדים שצחקו על הנביא, או בכלל לנהוג באכזריות. מה שאני מנסה להגיד זה שאין צורך להיות סופר אנטי וסופר ספקן, זה לא תמיד טוב, צריך קצת אמונה.

>והאמת שהאמונה שלי בו הגיעה פשוט מתוך הבנה

שלא במקרה אנחנו פה, שיש שם מישהו חכם בצורה בלתי רגילה והאמונה ממשיכה להתחזק אחרי שרואים דברים< קח זרע של פרח כל שהוא, השקה אותו וטפח אותו, לאחר זמן תוכל לראות שהזרע הפך לפרח. חכמה אדירה. חכמה שמצויה בטבע. מה גורם לך לחשוב שיש משהו נוסף מעבר לטבע? >רואים דברים< תוכל לפרט?

nas636

New member
על החלק הראשון אני לא אשיב,כי כתבתי שעל אמונה

אין מה להתווכח, החלק השני: רואים דברים< תוכל לפרט? כן, קצת: מה אם אתה פוגש אדם שלא יודע עליך כלום, והוא מספר לך שאתה אוהב לנגן בגיטרה בצורה כזאת וכזאת, את השם שההורים שלך התכוונו לקרוא לך ואתה בעצמך לא ידעת על זה, ורק אחרי ששאלת אותם, התברר לך שזה נכון, איזה חברים יש לך ופרטים מדוייקים עליהם, ועוד דברים אישיים כאלה ואחרים. בנוסף - חברים טובים שלי, שלא ישקרו לי, מספרים לי על הסיאנס שהם עשו ככה שאין ספקות, אפילו שלא עשיתי בעצמי סיאנס אני פשוט יודע שהם לא ישקרו, חיפשתי הרבה זמן שותפים לסיאנס כי הם לא מוכנים יותר לעשות את זה, עדיין לא מצאתי שותפים ואתה יכול לראות שחיפשתי, בארכיון של פורום "רוחות והעולם הבא" לדוגמא. אבל עזוב את זה, מה עם סיפורים שההורים שלי מספרים לי, שגדלו במרוקו והיו קרובים לכל הצדיקים, אתה יכול להגיד: אהה הם פרימיטיבים, יש להם דעות קדומות. אבל כשהם מספרים לך דברים שקרו להם, מה עוד אפשר להגיד. ורק בגלל שמעולם לא חוויתי דבר כזה על בשרי זה לא אומר שזה לא קיים. צריך פשוט לתת צ'אנס, לא לשלול, כי אנחנו לא יודעים כלום בעצם.

rachel437

New member
המשפט שהכי שיכנע אותי

>חברים טובים שלי, שלא ישקרו לי, מספרים לי על הסיאנס שהם עשו ככה שאין ספקות< זה גורם לי להתחיל להאמין באלוהים .

הכי קל להגיד, הכל המצאה.. לא ככה?

אני הייתי אצל אדם שגילה לי את כל עברי ללא להכיר אותי ולא לדעת מי אני ומאיפה אני בכלל.. והוא היה בסטטוס של טראנס, העיניים שלו התמקדו בנקודה והוא שקע במשהו כאילו תמונות שרצות לו בראש, אחרי דבר כזה להגיד שאלוהים לא קיים,ושאין לנו שום דבר מעבר למדע הזה, שכולם נותנים פה מחקרים של פסיכולוגים ופיזיקאים, שבעצמם בכל מחקר , דואגים להוסיף בקטן את המילה - התוצאה המשוערת... ואתם אנשים אטומים דואגים להדגיש את מילה מחקר.. ולהתעלם ממה שנוח לכם... בעצם מסתכלים על עולם שכיום אני מוכן להגדיר אותו כעולם שטוח... מבחינת ראיה נפשית כמובן, או ששכחתם כבר מה זאת נפש?.. אבל איך שכחתם מה זאת נפש אם אתם מנסים להלחם לשיוויון זכויות ולצימחוניות , שמאלניות.. דברים כאלה נובעים מטוב האדם, מהנפש... אם לא הנפש, אפילו המדע הפסיכולוגי מוכיח כי הוא חוקר את נפש האדם, ולא לונה פארק כימיקלי שנוצר בגוף האדם... תפסיקו להתנגד , כל תוכנה במחשב שתיצור דורשת חוקים, כך גם בכל דבר שתעשה, האבולוציה ואם נקח סטטיסטיקה היא משהו שלפי הסטטיסטיקה והמת', לא היה אמור בכלל להתרחש... אני כאדם שמפתח חיים טכנולוגיה ואומנות .. לא אמור להיות חיי בכלל כיום.. השלמות שבבום הגדול הזה והפרמיטיבי שיצר אותי כאדם ואת הטבע, ואת שרשרת החיים ואת שרשר המזון המושלמת ואת התפתחות הצומח, לרבות המקרים אנשים רואים דברים שאינם יכולים להסביר ומנסים להוכיח בצורות שונות ואחרות, לשלב מדעים מחקריים שיתנו להם את הנוסחאה לפתרון המוזר, או להחדיר סמים כימקליים שגורמים לראות הזיות דומות, לאלו של מוות קליני, אנשים לוקחים את המדע ועושים אותו, אלוהים, לוקחים את המדע והופכים אותו לישות היוצרת והעליונ, וכואב לי לשמוע שאתם מתבססים בעצם על אותם מספרים הוכחות ושירטוטים שדיי שכחתם מי מצא..? אנחנו וכל אלה רק ביטויים כמילים על תדפיס ככלי המבטא את העולם.. למה אתם הופכים את זה לאלוהים? במאה ה-19 כל הפיזיקה עליה התבססו מדענים הופרחה בוקר אחד על ידי מדען שמצא פירצה בה... והפך אותה 180 מעלות... על זה אתם רוצים להתבסס? גם ידוע כיום שיש פירצה בנוסחאות המת' שמעדיפים להתעלם.. כי מי באמת מוכן להתמודד עם מידע כזה גדול שבעצם מבטל את כל מה שהאמנו בו?.. מי מוכן בכלל שישיחקו לו עם מה שהם מאמינים ונוח להם, אני קורא באתר, אני מתעניין, אני שומע, אני מסכים עם חלק מהדברים, ואני מתנגד לחלק, אבל לכל אורך הדרך אני רואה דבר אחד, פחד מהלא נודע, שאותו אתם מנסים כל הזמן לשללול ... ויש לכם הוכחות אני לא אומר שלא, כי הרבה מקרים בעולם הזה באמת מומצאים על ידי אנשים שרוצים כסף, אבל האתר הזה לא יעלה אף פעם נושא שאותו הוא לא יכול להסביר.. מדוע? כי זה לא באינטרס שלו, כמו שלדתי המחזיר בתשובה לא באינטרס להראות לך כמה חסרונות ופרמטיביות יש בדת. אני בנאדם חילוני, לא דתי, אני לא מתפלל לא שומר שבת ולא מקיים מצוות, אבל אני מאמין בדת ואני מאמין באלוהים ,אני מאמין שאני אמור לפתוח את הראש ולראות שיש משהו, איך תראו את החיים שלכם אם תדעו שכל מה שאת עושים פה .. בעצם ישפיע על איפה תהיו לאחר המוות שלכם?... החיסרון היחיד בכל העסק זה שזה תמיד איכשהו מתקשר לדת ודת חופרת, כי היא נכתבה ברובה על ידי האדם... והיא מנסה לגרום לך לחזור בתשובה אז דורשים ממך לקיים מצוות וכל מני פנטזיות שאתה לא מבין מה הן תורמות לך , ואני באמת לא מבין ... אבל זה מתקשר, ואני מנסה להבין למה כדי להגיע לחקר העולם שאחר המוות אני נתקל כל הזמן ביהדות כשער לנושא, ואני מבין, זה באמת השאר, פשוט החיסרון היחיד הוא שהאדם עיוות את הדת עם השנים בצורה כל כך חזקה, שלמציאות הקיימת היום כי כבר לא מתאימה ומרתיעה... לשמור על ראש פתוח, לדעת שיש מעבר הרבה מעבר... לשלולל הכי קל, כמובן שגם להאמין, אבל אני לא האמנתי עד שקיבלתי הוכחה שסטרה לי על הלחי והעירה אותי, מתישהו זה יקרה לכולם.

T o K i O

New member
........

גם אני שראיתי את ההוכחות של יצחק אמנון בהתחלה התחחילו לעלות לי כל מיני ספקות. אמרתי לעצמי, "באורי גלר חשפו את המירמה, אני אמצא אותה גם פה!" באורי גלר היה איזה אחד ש"צפה", משהו מעברה של אותה משתתפת. וואלה הוא ניראה אמין, בלי תכסיסים. אבל מאז שניחשפה המרמה שבתוכנית ההפקה לפגוש את המשתתפים לשיחה קצרה (כאילו, ניראה לך שזה באמת קשור למופע?, רק שיחת נפש קצרה..) לפני המופע..מסקנה פשוטה שהם כולם לא יותר מ"אשפי בימה". "הוא מגיש לכם אשליה בלבוש אמת" (טנסי ויליאמס) כמה שניראה לך אמיתי כל המסטיקנים האלה, הם סה"כ מגישים לך מציאות מעוותת. בתוכנית הכוח: כל אחד טוען שהוא מתקשר באמצעות כוחות על טבעיים בדרכים שונות, חלק עם חיזירים, חלק עם רוחות, חלק עם פיות. כל אחד מאלה הצליח לעבור משימות מסוימות ו"לאמת" בכך את סגולותיו הבלתי רגילות. רק שלמעשה הם מחזקים את מה שנאמר פה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=916357 "אישית, אני לא מאמין בדברים האלה. יכול להיות שיש לחלקם אינטואיציות מעל האדם הממוצע, ואפשר לפתח אינטואיציות כאלה, אבל כוחות על טבעיים? יש גבול לכל תעלול." (אם תקרא את מה שהבאתי לך אולי זה יציג לך באור קצת יותר מעוות את גדולי הבאבא חרטות למינהם.) אולי תתן לנו דוגמא לסוג מסויים של משהו שהוא אמר לך.. "עברת משבר עמוק בעבר עם אמא שלך.." כולם עוברים אחד כזה.. ויש כאלה שזה אפילו קשור למחלה קשה וכדומה אז זה הופך את המג'יק שבעניין לחזק יותר. בקשר לסיאנס. ניסיתי פעם עם חברים, לא הלך. כניראה שצריך להאמין בזה שזה יעבוד.. לא כל אחד שמכניס אותך למצב של היפנוזה הוא איזה קוסם. יש כאלה בעולם מקצוענים שמזלנו אנחנו שהם המומחים בעלי ההגיון שבכלל לא מאמינים בעל טבעי ולא מנסים לעמוד אחרי איזושהי דמות מיסטית. אתה כזה מזלזל במדע, ובמדויק בכלל. רק שאתה שוכח שמה שיציל אנשים בעוד כמה שנים מסרטן זאת בטח לא המורה הרוחנית שלך.

תרשה לי לתקן אותך

עברת משבר עם אמך כשהיית צעיר? לא מופשט מדי גם אני לא קונה.. זה היה משהו כמו... אישה שאני לא מכיר, שלא ראתה אותי בחיים ששמעתי עליה ממוקרב, ששילמתי לה פאקינג 200 שקל ונאמר לי כך.. באת אלי כי נפגעת קשה מבחורה שאהבת והכרת מילדות. - אמת לאמיתה (מאיפה לה לדעת ) אתה תתגיס ואני רואה טנקים רבים סביבך ואתה באחד מהם - אמת אני בשריון.. ההורים שלך מתגרשים - אמת הם התגרשו.. קרובת משפחה שלך תלד ילדה - אמת תוך חודש נולדה לה ילדה.. וכן הלאה והלאה והלסת שלך נופלת והפה שלך נפער ואתה כמו אידיוט חסר כל אמונה שבא לעשות קצת צחוקים מגלה שאתה בעצם אפס אחד גדול בכל היקום הזה, ושלכל מה שאתה אומר ואני פעם האמנתי אין ביסוס, וכי הטלוויזיה וכל מה שקשור לתקשורת בעצם משתייך המושג כוח שאנשים מרמים בכל מצב , בעולם קיימת פוליטיקה מרמים גם בה, בעולם קיימת כלכלה מרמים גם בה, ובעולם קיימת גם רוחניות וגם יישות הרבה מעבר למה שאתה מכיר, ומרמים גם איתה.. כדי להרוויח כסף, כוח, ורייטינג... אתה מוזמן להחליט ואם אתה רוצה אני אכוון אותך לאותו האדם, אם אתה מוכן לשלם 200 שקל, רק בשביל לגלות, שיש פירצה באמונה הכל כך חזקה שלך.

T o K i O

New member
תראה איך עובדים על המוח שלנו!

http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1280261 אני לא מוצא עכשיו את הוידאו..אבל יש איזה סירטון בו נימרוד הראל שם פלאפון ברחוב והפלא מתחיל לצלצל. מי שעונה לפלא באקראי מהרחוב הוא מתחיל לספר לו על איפה שהוא עובד, איך קוראים לאמא שלו וכו'. והוא אפילו ידע שלאיזה אחת יש נקודת חן ברגל! (מהעונה הקודמת!!) אתה מוכן להסביר את זה? (אמרתי לך כבר שאין לו כוחות על טבעיים..?) תציץ גם בזה (הקטע בהתלה.. וזה לא מה שסיפרתי למעלה..משהו הרבה יותר יפה מזה..) http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1184476 נמרוד הראל, מקפיא אנשים ברחוב תוך כדי שהוא מדקלם את השם של אמא שלהם. לא מדהים? http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1234821 כן, כן..זה המוח שלנו.. http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1290146 יש איזה אחד בחו"ל מאוד מוכר, הוא אחד הקוסמים המוכרים בעולם. מזריקת מבט תמימה על איזה בנאדם הוא הצליח להדפיס עליו סיכומים שלמים!!! יש אנשים שרק מהאופן למשל שבו אתה צועד מהאופן שבו אתה מדבר או מסתכל יודעים עליך יותר ממה שאתה אתה. רק אם תגרד בראש הם יודעים עם מי שכבת בחודש האחרון! ופעם הבאה תנסה לדבר יותר יפה...

T o K i O

New member
אם נמרוד הראל, היה הרבי נמרוד הראל..

בכנות, מה הייתה אומר על זה?

natan7

New member
שימו לב לזה

נמרוד הראל כשיצא כנגד אורי גלר (מכיון שגלר טען שיש לו כח על טבעי) אמר הראל כי כל כולל הכל שהקוסמים משתמשים בו הינם קשורים ל:זריזות ידיים, פסיכולוגיה,טריקים,בימויים וכד'. שום דבר אבל שום דבר לא נעשה ע"י כח על טבעי. הראל אף אמר כי הוא עצמו משתמש בזריזות ידיים, פסיכולוגיה,טריקים,בימויים וכד' ותו לא.

nas636

New member
מה אתה משווה בין משהו שצולם לצורך מטרה מסוימת

לבין מה שהבחור פה סיפר? רוב הקליפים של נמרוד מבויימים ומכורים, יש להם מטרה למכור, להשיג רייטינג. אתה משווה בין משהו מצולם למשהו אמיתי? אתה עוד משווה בין "טריקים בפסיכולוגיה" לבין זה....? אני לא הלכתי למיסטיקנית והיא אמרה לי "תבחר צבע ומקצוע", בחרת: נגר וצבע אדום, נכון? נמרוד הראל היה אצלנו במכללה והוא נתן הופעה ממש מרשימה, והוא כל הזמן חזר ואמר חבר'ה לא לצלם בוידאו, רק בסטילס, כמה שאתם רוצים, למה אתה חושב שהוא אמר את זה? אני משער שבוידאו בהילוך איטי היה אפשר לראות את כל הטריקים שלו, ולחשוף אותם. עכשיו הקטע עם הפלאפון.....איך זה בדיוק קשור לכותרת של ההודעה שלך? איך זה קשור ל-"עובדים על המוח"? לי נראה שעובדים יותר עלינו, ואין פה כלום חוץ משיתוף פעולה אם זה מצד המשתתפים ואם זה מצד החברים של המשתתפים ואם זה מצד גורמים אחרים.

T o K i O

New member
3 עונות חלפו להן בדממה.

מאות משתתפים. קבוצות שלמות. אפילו מדי פעם לעני הרבים. ואף לא שמועה אחת קטנה ממשתתף בתוכנית. (וכל הסקרנים שתמיד באו לראות מה קורה, זאת שהוא גילה את שם אמא שלה היה באזור עם הרבה אנשים.) אצל אורי גלר כבר באמצע העונה הראשונה נפוצו כל מיני ידיעות מהאורחים בתוכנית. אנחנו ישראלים אחרי הכל, לא? ;)

T o K i O

New member
מעניין אם יהיה לך גם על זה לומר משהו..

בכותל המערבי!! לעני המוני צופים!!! "יש לך שלוש בנות, ואתה רוצה בן". http://www.10.tv/programs/inner.asp?cat_id=254&main_cat_id=251 הקטע הראשון ברשימה! צפייה מהנה!

נמרוד נמרוד נמרוד...

מה הוא אלוהים בשבילך? הוא הדוגמא הכללית להכל? איך אפשר בכלל לקחת אותו כדוגמא הוא סה"כ עושה כסף דרך טלוויזיה הוא כמו שחקן פוקר מצוין שלא מפסיד אף משחק רק שכולם יודעים שיש לו קלף מתחת לשרוול כל הזמן.. ה CIA , KGB , שב"כ , מוסד, שירות הביטחון אנגלי, וכל מדינה שאי פעם תרצה מחזיקה בתוכה אנשים בעלי יכולות קוגנטיביות על טבעיות, כמו, ראית העתיד כמו ראיה שמימית (יכולת של האדם לצאת מהגוף ולראות דברים ממרחק ולתאר אותם בדיוק רב) וכולם מודים... אנשים כאלה קימים והיו קיימים גם בימי מלכות של ימי הביניים, גם לפני 2000 שנה וקימיים עוד היום.... להתכחש הוא פשוט להתנגד לראות את אמת, זה כמו שיציבו לך 1+1=2 ותגיד אני לא מאמין זה לא קיים... (האמת שמי קבע שאחד ועוד אחד שווה 2... ? אפשר להתווכח על זה שעות...) ככה שאדוני היקר, את טענותיך על התנגדות היכולת העל טבעית, הייתי שמח אם לא מבסס על נמרוד הראלים למינהם ואנשי טלוויזיה שיודעים להרוויח כסף שהם אך ורק שחקנים.. אלא על קצת יותר עובדות ממה שמאכילים אותך ביום יום..

T o K i O

New member
אתה אמיתי?! =]

אתה בכוח מנסה לשכנע את עצמך שיש כוחות על טבעיים. " CIA , KGB , שב"כ , מוסד, שירות הביטחון אנגלי, וכל מדינה שאי פעם תרצה מחזיקה בתוכה אנשים בעלי יכולות קוגנטיביות על טבעיות" ולך הם מספרים את זה בטח?, נכון? גם באורי גלר השתמשו, וגם אורי גלר טוען שיש לו כוחות על טבעים. אז זה מה שאני מסביר לך. שזה מה שהוא חושב שזה. לאורי גלר יש פריקה וקליטה של ארגיות מסוימות קצת יותר מבנאדם רגיל, וגם אינטאיציות. אז הנה, עכשיו הבאתי לך קטע עם נמרוד הראל מול מאות חרידים!! (הוא בטח שילם להם, כן?) והוא ידע פרטים על אחד האנשים שם.איך!?!?? תסביר. למה פשוט לא להיות מציאותי אחי? רוצה שאני אאמין לך ולה? אני אשלם 500 שקל. היא תמלא לי לוטו. אם אני זוכה אני מגדל פאות וזקן, סבבה? כסף לא מעניין אותה? אז שתוביל את צה"ל למבוקשים בעזה ואל גלעד שליט, (הרי יודעת הכל על כל בנאדם, עלייך היא ידעה שאתה בצבא, שתגיד לי איפה גלעד שליט). היא לא תקבל רק 200 שקל אלא הרבה יותר מזה. זה רק מלמד שיש לה אינטואיציות רק כלפי אלה שבאים אליה, ובאמצעות הדיבור שלך, התנועה שלך, התגובות שלך (הבעות פנים מסוימות אפילו..) לדברים שלה. מאלה היא כבר יכלה לדעת עליך הרבה דברים. נמרוד הראל למשל בסרטון שהבאתי לך הבחור רק עמד מולו והסתכל עליו..כמה שניות תמימות ונמרוד הראל כבר בונה לעצמו תמונות במוח. נימרוד הראל הוא האלוהים שלי? בישראל אין עוד הרבה כמוהו. בחו"ל יש אפילו גדולים ממנו שעושים דברים יותר גדולים מזה.

שוב תיקון

אני כשהגעתי אליה , התיישבתי ולא פתחתי את הפה, לא אמרתי מילה והנחתי את היידים על הרגליים כ50 אחוז מהאנשים שעושים את זה.. היא אפילו לא הסתכלה עלי במשך כל השיחה, המבט שלה היה מודבק לריצפה. כן אנשים בעלי הון עתק באים להתייעץ איתה כדי לדעת איך להשקיע הלאה את התוכניות שלהם, והם מצליחים בגדול... בחור הגיעה אליה, והיא אמרה לו שאהובת ליבו תמות מסרטן שעוד לא מצאו אצלה.. וכך קרה.. אני מכיר ת'בנאדם. התנהגות? NLP? יכולת לקרוא את האדם... קצת בעייתי הייתי אומר, שוב אני אומר לך.. קח 200 שקל. צור איתי קשר במסר האישי אני אתן לך את הכתובת המדויקת של האדם, רק תקבע תור מוקדם כי יש לה בסביבות ה50 איש כל יום.. תיגש אליה תשמע מה היא תגיד לך, תגיד לה במפורש שאתה לא מאמין לה ושאתה צריך הוכחה... היא תתן לך.. כל מה שתרצה ומעבר.. אם זה טריק.. הטריק הזה דיי טוב, הוא יכול לגלות לך את העתיד , ואתה יכול להגיד שבעצם אתה משכנע את עצמך במה שהיא אומרת... אבל איך אפשר לשכנע את עצמך עד כדי כך שבתוך הגוף של אהובתך היקרה, יגדל סרטן שיהרוג אותה?...

T o K i O

New member
אתה מביא לי סיפורי אשליות. אני מביא לך

סירטוני אשליות. תסביר את מה שהבאתי ואני אסביר את שלך. (חוץ מזה, אני לא יודע את כל הפרטים על המקרה של חבר שלך, רק את שלך אני אומר שאפשר לעשות ביתר קלות..) מאיפה נימרוד הראל יודע שלבחור יש שלוש בנות? מאיפה הוא יודע שהוא רוצה בן? כמו שאומר השחקן בסרט אמן האשליות. אנשים לא מוצאים את הטריק כי הם לא רוצים למצוא אותו. הם רוצים להאמין. הם רוצים שיעבדו עליהם. זה כיף. זה נוח. זה מגביל. פתאום ניראה שהתשובות לא קימות. המסקנה הישירה: להפסיק לחפש. "אני כשהגעתי אליה , התיישבתי ולא פתחתי את הפה, לא אמרתי מילה והנחתי את היידים על הרגליים כ50 אחוז מהאנשים שעושים את זה.." עמדת בכניסה ועשית סקר? גם ב"בלתי נתפס" האיש פשוט נעמד שם. לא ניראה לי שאתה יכול לפסל את עצמך בניגוד למה שהיא רוצה (או צריכה שתיהיה..). רוצה עוד "וואו" חוץ מנמרוד הראל? יוטיוב, כריס אנג'ל. צפייה מהנה. =]

nas636

New member
"מאיפה נימרוד הראל יודע שלבחור יש שלוש בנות?"

" מאיפה הוא יודע שהוא רוצה בן?" הסבר אפשרי: צוות התכנית של נמרוד הראל עקבו אחר האיש החרדי, חיכו עד שהוא ישים את הפתק בכותל, לאחר מכן קראו את מה שהוא כתב, אמרו לנמרוד לעצור את האיש ולהגיד לו בדיוק מה הוא ביקש. הסבר שני: צוות התכנית תחקרו את האיש לאחר שהוא שם פתק בכותל, אולי הם התחפשו לחרדים ואולי לא, אבל הם כנראה יצרו קשר עם האיש מבלי לעורר חשד מיותר, נמרוד לאחר זמן מסויים(בהנחה שהאיש היה בסביבת הכותל והעיניים עליו) ניגש לבחור החרדי וסיפר לו מה הוא ביקש. הסבר שלישי: הבחור משתף פעולה. הסבר רביעי: לנמרוד יש כוחות על-טבעיים והוא לא מודע אליהם

T o K i O

New member
=\ W-T-F

שלוש עונות. שלוש עונות!!! אורי גלר??! חצי עונה!!!! אז הקוסמת שהוא הולך אלייה תחקרה עליו. למה שתעשה את זה? 200 שקל. =\ כמובן שאני יותר נוטה לאינטואציה וליכולות שיש לה, אבל יכולות לא על טבעיים אבל כן מיוחדים. זה שהיא מוכרת לך את זה בתוך תחפושת של קוסמת או אישה בעלת כוחות מאגיים הופך את האשליה ליותר ברורה. אנשים שהשתתפו בדיוק כמוכם מספרים על איך שהם עדיין בהלם טוטאלי. אם זה היה מבוים, האמת היתה יוצאת לאור כבר מזמן. "הסבר רביעי: לנמרוד יש כוחות על-טבעיים והוא לא מודע אליהם" אתה אולי לא הכי נעול על זה. אבל אתה מאוד רוצה שזה יהיה זה.

למעלה