קצת אמונה לא תזיק...

nas636

New member
הנקודה היא: שיש כוחות על-טבעיים, גם אם מאוד

הייתם רוצים להאמין שאין. שוב פעם-יש לי חבר טוב שבצעירותו עשה וניהל הרבה סיאנסים, הוא מספר לי איך הם היו מעלים נשמות של אנשים, ואיך הכוס הייתה זזה במהירות על הלוח. הוא אמר לי שלא כל אחד יכול לעשות, פשוט יש אנשים שניחנו ביכולת הזאת לתקשר עם נשמות. הוא עשה מאות סיאנסים והוא אומר זה אמיתי לגמרי, אין בכלל מה להתווכח. ואגב השפה לא חשובה, זה לא משנה אם הרוח פולנית או פורטוגזית, יש שפה "אוניברסלית" שהם מתקשרים בה (כתשובה להודעתו של אנדרי). אחד הסיאנסים שהוא עשה הניב תוצאות לא טובות, מפה לשם, הוא הגיע לקבר של ה-אר"י הקדוש ושם הוא נשבע שהוא לא עושה יותר סיאנסים. והוא לא החבר היחיד שמספר לי על זה, יש לי חבר אחר שלא קשור לזה שכרגע דיברתי עליו שגם הוא עשה סיאנסים וגם הוא יודע שזה אמיתי. נכון שתמיד שומעים: "חבר של חבר שלי עשה סיאנס", אבל למרות כל זה, זה אמיתי לגמרי.

T o K i O

New member
אתה יודע מה טבעי בכל העניין הזה?

האצבעות מונחות על הכוס. =]. טוב איך שבא לך, תאמין בזה. ליל"ט.

אנדרי ז

New member
למשל ההסבר שנתת פה

לכך שלא ניתן לקיים את כל התנאים במבחן שהצבתי. כמובן, כמו שההסבר הניצחי לכל השטויות של אותו "אלוהים" הוא שאנחנו לא מסוגלים להבין את דרכיו...

הרזבם

New member
>תעשה סיאנס, למה אתה מתווכח<

עריכת סיאנס והעלאה באוב הן איסור מדאורייתא. אם אתה אדם מאמין - זה הרגע המלצת ליהודי לעבור עבירה חמורה. אם אינך מאמין, יקשה עלי להבין הכיצד אתה כה משוכנע בקיום עולם רוחני שמעבר לגשמיות.

אנדרי ז

New member
לא שולל כלום

ובהזדמנות זו אני חוזר עבור חבריך על הצעה שכבר פרסמתי כמה פעמים: אני רוצה שיארגנו לי סיאנס עם סביי המנוחים. הסיאנס ייערך בשפה הרומניה, וזאת לאחר שיוכח לי שעורכי הסיאנס אינם דוברים שפה זו. אוכל לשאול את נשמות סביי כל מה שאני רוצה, כמובן מבלי ליידע אף אחד קודם בתוכן השאלות, וסמוך עליי שאדע מה לשאול... אחרי שהמבחן הזה יצליח אשמח להצטרף לדעתך המלומדת.

Lu Tze

New member
סתם מתוך סקנות,

מה תקבל בתור הוכחה לכך שמישהו לא דובר רומנית?

אנדרי ז

New member
לא יודע, תהיה יצירתי...

בכל מקרה לא זה יהיה עיקר העניין, כי מעבר לכל זה אני גם אחשוב טוב על השאלות שאציג כדי שלאף אחד פרט לסביי המנוחים לא תהיה תשובה להן.

Lu Tze

New member
ברור שזה לא העיקר, סתם הסתקרנתי.

בכל מקרה, אני חושב שיש שיטה הרבה יותר יעילה - לבקש להעלות רוח של מישהו חי או בנאדם שלא קיים (בלי לציין את הפרטים האלה, כמובן). או שהרגע הרסתי לך את ה-COVER?

אנדרי ז

New member
האמת שלא חשבתי על זה

בכל מקרה אני חושב שהדרך שלי מספיק טובה לכשעצמה.

gdisrael

New member
הייתה לי מישהו שהייתה מכונה לבצע ניסוי כזה

בס"ד אבל (!) בהבטחה שאם הניסוי מצליח, אתה משלם לה נתח של כסף, ואם לאו - אתה לא משלם לה אגורה.

אנדרי ז

New member
חחח

אם הניסוי באמת מצליח זה אומר שיש לה קשר ישיר לעולם הרוחות, עם הכסף שהיא תעשה רק מהפיתרון של כל אותן תעלומות היסטוריות היא כבר לא תצטרך את הפירורים שאני יכול לתרום לה.

T o K i O

New member
נו מה אתה צוחק..? הם הרי צנועים ולא משתחצנים

בכוחות העל שלהם. =].

למעלה