קפיצה לתחנת האומה.

מצב
הנושא נעול.
תודה, בעז

ששת קוראיי היקרים: יש לנו רציף!
והכוונה ב"רציף" הפעם היא ברציף אי של ממש. רציף, ולא אולם כרייה שעתיד להכיל את הרציף. יאללה, הפסקה. אשתדל לחזור בהקדם עם עוד תמונות ומידע על רציף האי ועסקי הפלנום, שמרחיב את אחיזתו באולם הכרייה הדרומי. הגיע הזמן לשנות קצת את המונחים, וטוב שכך. לילה צח!
תודה, בעז
 

m br

New member
מדהים!! תודה רבה

ששת קוראיי היקרים: יש לנו רציף!
והכוונה ב"רציף" הפעם היא ברציף אי של ממש. רציף, ולא אולם כרייה שעתיד להכיל את הרציף. יאללה, הפסקה. אשתדל לחזור בהקדם עם עוד תמונות ומידע על רציף האי ועסקי הפלנום, שמרחיב את אחיזתו באולם הכרייה הדרומי. הגיע הזמן לשנות קצת את המונחים, וטוב שכך. לילה צח!
מדהים!! תודה רבה
 

Ccyclist

Well-known member
מעניין. יש תמונה עם יותר מהקירוי?

ששת קוראיי היקרים: יש לנו רציף!
והכוונה ב"רציף" הפעם היא ברציף אי של ממש. רציף, ולא אולם כרייה שעתיד להכיל את הרציף. יאללה, הפסקה. אשתדל לחזור בהקדם עם עוד תמונות ומידע על רציף האי ועסקי הפלנום, שמרחיב את אחיזתו באולם הכרייה הדרומי. הגיע הזמן לשנות קצת את המונחים, וטוב שכך. לילה צח!
מעניין. יש תמונה עם יותר מהקירוי?
מזווית הצילום התקרה נראית כמו אשלייה של פרוזדור מלבני (יתכן שזה קשור לזווית) במקום הפרופיל הזוויתי שנראה בחתך שצולם בעבר. הקירוי נגמר די מהר אז קשה לראות את האפקט במרחק גדול יותר מהמצלמה. אם ישנה נקודה תמונה ניתן לראות את האפקט המלא לנקודת מגוז כלשהי בבקשה תכלול אותה בשירשור הבא.
 

בועז ל

New member
הקירוי הוא אותו קירוי.

מעניין. יש תמונה עם יותר מהקירוי?
מזווית הצילום התקרה נראית כמו אשלייה של פרוזדור מלבני (יתכן שזה קשור לזווית) במקום הפרופיל הזוויתי שנראה בחתך שצולם בעבר. הקירוי נגמר די מהר אז קשה לראות את האפקט במרחק גדול יותר מהמצלמה. אם ישנה נקודה תמונה ניתן לראות את האפקט המלא לנקודת מגוז כלשהי בבקשה תכלול אותה בשירשור הבא.
הקירוי הוא אותו קירוי.
אין תמונה 'עם יותר מהקירוי', אבל יש בשפע תמונות נוספות של הקירוי עד שתצעק הצילו.


 

Ccyclist

Well-known member
בסוף בסוף רואים את אלמנט הפרוזדורים המתומנים...

הקירוי הוא אותו קירוי.
אין תמונה 'עם יותר מהקירוי', אבל יש בשפע תמונות נוספות של הקירוי עד שתצעק הצילו.
בסוף בסוף רואים את אלמנט הפרוזדורים המתומנים...
 

S o l l y

New member
מדהים!


קפיצה לתחנת האומה.
ערב צח, ששת קוראיי הנאמנים.
במגבלות הזמן והעייפות, בואו ננסה להציץ קצת לתחנת האומה. אתם כבר יודעים: הגברת הזאת מתחדשת כל הזמן.
בסיפתח: 3 תמונות של קונסטרוקציית המבנה העליון.
מדהים!
 

GLSRA

Active member
בועז תודה על השרשור המעולה - ההתרגשות גואה מפעם לפעם

קפיצה לתחנת האומה.
ערב צח, ששת קוראיי הנאמנים.
במגבלות הזמן והעייפות, בואו ננסה להציץ קצת לתחנת האומה. אתם כבר יודעים: הגברת הזאת מתחדשת כל הזמן.
בסיפתח: 3 תמונות של קונסטרוקציית המבנה העליון.
בועז תודה על השרשור המעולה - ההתרגשות גואה מפעם לפעם
 
יא מנוול: מי אמר קינלי ולא קיבל


קפיצה לתחנת האומה.
ערב צח, ששת קוראיי הנאמנים.
במגבלות הזמן והעייפות, בואו ננסה להציץ קצת לתחנת האומה. אתם כבר יודעים: הגברת הזאת מתחדשת כל הזמן.
בסיפתח: 3 תמונות של קונסטרוקציית המבנה העליון.
יא מנוול: מי אמר קינלי ולא קיבל

קודם כל תודה על התמונות הנהדרות כרגיל !!! אבל מגיע לך גם פרס ! שים לב לשתי פחיות הקינלי המקוריות בתמונה, כאשר הימנית משנות ה-70 והשמאלית משנות ה-80, שתייהן במצב חדש. מילא זה, אך שים לב מה עומד על הפחית הכתומה הימנית: עוד כדור פלסטיק כחול ונדיר של גלידת ויטמן משנות ה-60 בשבילך !!! צולם בדרעק הנקרא נוט4... תהנה.
אביה.

 

בועז ל

New member


יא מנוול: מי אמר קינלי ולא קיבל

קודם כל תודה על התמונות הנהדרות כרגיל !!! אבל מגיע לך גם פרס ! שים לב לשתי פחיות הקינלי המקוריות בתמונה, כאשר הימנית משנות ה-70 והשמאלית משנות ה-80, שתייהן במצב חדש. מילא זה, אך שים לב מה עומד על הפחית הכתומה הימנית: עוד כדור פלסטיק כחול ונדיר של גלידת ויטמן משנות ה-60 בשבילך !!! צולם בדרעק הנקרא נוט4... תהנה.
אביה.

אז ככה: התמונה של הנוט 4 כלל לא דרעק והמכשיר עצמו לגמרי לא רע. חוץ מזה...אוצר בלום יש לך, יא מלעון! פשוט מופלא שיש ברשותך את הפריטים האלה, רק עשה לי טובה בבקשה: טעם את הקינלי ובדוק אם הטעם שלו זהה לזה של הפאנטה. יש לי ויכוח שלא נגמר בעניין זה עם "יודעי דבר".
 
אך ורק מירינדה דומה בטעמו לקינלי ! איו קשר בין פאנטה לקינלי:


אז ככה: התמונה של הנוט 4 כלל לא דרעק והמכשיר עצמו לגמרי לא רע. חוץ מזה...אוצר בלום יש לך, יא מלעון! פשוט מופלא שיש ברשותך את הפריטים האלה, רק עשה לי טובה בבקשה: טעם את הקינלי ובדוק אם הטעם שלו זהה לזה של הפאנטה. יש לי ויכוח שלא נגמר בעניין זה עם "יודעי דבר".
אך ורק מירינדה דומה בטעמו לקינלי ! איו קשר בין פאנטה לקינלי:
הפאנטה דהוייה בטעם, חסרת מעוף, ללא גזים בכמות מספקת וטעמה טעם עני.
הקינלי המיתולוגי בטעם אורנג' היה בעל ניחוח של עוצמה, יותר מתוק מפאנטה והכי חשוב: הרבה יותר גז היה בו.
אין כמעט דימיון בין פאנטה העלובה לקינלי שמשון הגיבר !

המשקה היחיד בישראל שדומה בטעמו לקינלי הוא מירינדה של טמפו ! אך צבעו של הקינלי היה קצת יותר כהה מהמירינדה.
קינלי היה המשקה הקל הטעים ביותר בישראל וכפי שקרה עם מוצרים נוספים - חלק ניכר מהמוצרים העכשוויים טעמם דלוח ומגעיל בהשוואה למוצרים דומים או זהים שיוצרו בשנות ה-70 ! אין בכלל מקום להשוואה - מזון שנות ה-70 היה הרבה יותר טעים ומגוון מהנוכחי שטעמו עלוב !
אם נשווה את העוף בגריל המוכן בשופר-סל כיום לזה של שנות ה-70, נראה שההבדל עצום ! פעם העוף היה הרבה יותר טעים ואיכותי עם תבלינים נפלאים ! וכיום? אתה מקבל עוף-דרעק עתיר אנטיביוטיקה עם טעם לוואי מחריד ותבלינים דהויים של יצרני תבלינים מנגריות עם נסורת שעדיף לא להתקרב אלייהם...זה נכון כמעט לגבי כל מוצר מאכל. אז בשנות ה-70 היה טעם ואיכות ! כיום הכל דהוי בלי טעם. זה נכון במיוחד לגלידות ! טעמן כיום מבחיל ! מי שלא טעם ואכל גלידה אמריקאית בקפה אלנבי ברחוב המלך ג'ורג' בשנות ה-70, לא אכל גלידה אמריקאית אמיתית מימיו. היחידה שהתקרבה בטעמה לזו של קפה אלנבי היתה קראוול ברחוב המלך ג'ורג' 16.
ובכלל להערכתי שנות ה-70 היו הטובות ביותר מבחינת אוכל מאז ומעולם ! האוכל בשנות ה-60 היה די עלוב. בשנות ה-80 הוא חזר להיות עלוב...
שיא פירמידת המזון היא שנת 1975 והאמן לי שאני זוכר מצויין כמעט כל מוצר מזון בשופר-סל או במכולת בין השנים 1965 עד 2015.....והיום האוכל פשוט דרעק !!!! אין כמעט אוכל טעים עכשיו ! דרך-אגב: החלות והלחם כיום טעמן איום ונורא......
 

בועז ל

New member
כן, גם אני זוכר טעם שונה (וטוב יותר) של קינלי לעומת פאנטה.

אך ורק מירינדה דומה בטעמו לקינלי ! איו קשר בין פאנטה לקינלי:
הפאנטה דהוייה בטעם, חסרת מעוף, ללא גזים בכמות מספקת וטעמה טעם עני.
הקינלי המיתולוגי בטעם אורנג' היה בעל ניחוח של עוצמה, יותר מתוק מפאנטה והכי חשוב: הרבה יותר גז היה בו.
אין כמעט דימיון בין פאנטה העלובה לקינלי שמשון הגיבר !

המשקה היחיד בישראל שדומה בטעמו לקינלי הוא מירינדה של טמפו ! אך צבעו של הקינלי היה קצת יותר כהה מהמירינדה.
קינלי היה המשקה הקל הטעים ביותר בישראל וכפי שקרה עם מוצרים נוספים - חלק ניכר מהמוצרים העכשוויים טעמם דלוח ומגעיל בהשוואה למוצרים דומים או זהים שיוצרו בשנות ה-70 ! אין בכלל מקום להשוואה - מזון שנות ה-70 היה הרבה יותר טעים ומגוון מהנוכחי שטעמו עלוב !
אם נשווה את העוף בגריל המוכן בשופר-סל כיום לזה של שנות ה-70, נראה שההבדל עצום ! פעם העוף היה הרבה יותר טעים ואיכותי עם תבלינים נפלאים ! וכיום? אתה מקבל עוף-דרעק עתיר אנטיביוטיקה עם טעם לוואי מחריד ותבלינים דהויים של יצרני תבלינים מנגריות עם נסורת שעדיף לא להתקרב אלייהם...זה נכון כמעט לגבי כל מוצר מאכל. אז בשנות ה-70 היה טעם ואיכות ! כיום הכל דהוי בלי טעם. זה נכון במיוחד לגלידות ! טעמן כיום מבחיל ! מי שלא טעם ואכל גלידה אמריקאית בקפה אלנבי ברחוב המלך ג'ורג' בשנות ה-70, לא אכל גלידה אמריקאית אמיתית מימיו. היחידה שהתקרבה בטעמה לזו של קפה אלנבי היתה קראוול ברחוב המלך ג'ורג' 16.
ובכלל להערכתי שנות ה-70 היו הטובות ביותר מבחינת אוכל מאז ומעולם ! האוכל בשנות ה-60 היה די עלוב. בשנות ה-80 הוא חזר להיות עלוב...
שיא פירמידת המזון היא שנת 1975 והאמן לי שאני זוכר מצויין כמעט כל מוצר מזון בשופר-סל או במכולת בין השנים 1965 עד 2015.....והיום האוכל פשוט דרעק !!!! אין כמעט אוכל טעים עכשיו ! דרך-אגב: החלות והלחם כיום טעמן איום ונורא......
כן, גם אני זוכר טעם שונה (וטוב יותר) של קינלי לעומת פאנטה.
 
חוקי מרפי: בדיוק דיברתי איתך על הגלידות העבריות:

כן, גם אני זוכר טעם שונה (וטוב יותר) של קינלי לעומת פאנטה.
חוקי מרפי: בדיוק דיברתי איתך על הגלידות העבריות:
המיוצרות על-ידי המפעלים העבריים במדינה שלך ותיכף כתבה בערוץ 10 על האויר שממלא את הגלידות....
הכל בלוף !!! בשנות ה-70 היה הרבה מונוסודיום גלוטמט ואיש לא ניזוק ממנו...
היו חומרי שימור ולא ניזוקנו מהם. גם היום יש חומרי שימור מוסווים שנקראים חומרים טבעיים עאלק !
רק שכיום המזון הרבה פחות בריא ומלא בכל מיני מרעין בישין שלא מצויינים על האריזות.
הקקאו המיוצר כיום בישראל הוא באיכות של ביוב גולמי כיום ! מעניין שייצורו של קקאו גבישים מגורען הופסק. אתה יודע למה? כי במגורען הרבה יותר קשה לרמות ! אלא שכל אבקות הקקאו שאתה קונה הן עתירות סוכר בניגוד לשנות ה-70 והן כבר מזמן לא נמסות בחלב קר למרות הכיתוב השקרי על האריזה. בלי להתחיל עם מים חמים להמסה, תקבל חרא צף בחלב בצורת ציקוריית קקאו כיום.
בוא ראה מהי איכות פנטסטית: את השוסרד קשה מאוד להשיג כיום במדינת הרמאים, סליחה במדינת העברים....
בכל מוצר מזון ישראלי עכשווי יש באגים של רמאות וסרטן !
אולי מעט מאוד יצרנים עדיין הגונים וביניהם נקניקי יחיעם המעולים, נקניקי מיזרע ונקניקי זילבר !

 
וצל"ש מגיע לנקניקי יחיעם הטעימים בטעם של פעם:

חוקי מרפי: בדיוק דיברתי איתך על הגלידות העבריות:
המיוצרות על-ידי המפעלים העבריים במדינה שלך ותיכף כתבה בערוץ 10 על האויר שממלא את הגלידות....
הכל בלוף !!! בשנות ה-70 היה הרבה מונוסודיום גלוטמט ואיש לא ניזוק ממנו...
היו חומרי שימור ולא ניזוקנו מהם. גם היום יש חומרי שימור מוסווים שנקראים חומרים טבעיים עאלק !
רק שכיום המזון הרבה פחות בריא ומלא בכל מיני מרעין בישין שלא מצויינים על האריזות.
הקקאו המיוצר כיום בישראל הוא באיכות של ביוב גולמי כיום ! מעניין שייצורו של קקאו גבישים מגורען הופסק. אתה יודע למה? כי במגורען הרבה יותר קשה לרמות ! אלא שכל אבקות הקקאו שאתה קונה הן עתירות סוכר בניגוד לשנות ה-70 והן כבר מזמן לא נמסות בחלב קר למרות הכיתוב השקרי על האריזה. בלי להתחיל עם מים חמים להמסה, תקבל חרא צף בחלב בצורת ציקוריית קקאו כיום.
בוא ראה מהי איכות פנטסטית: את השוסרד קשה מאוד להשיג כיום במדינת הרמאים, סליחה במדינת העברים....
בכל מוצר מזון ישראלי עכשווי יש באגים של רמאות וסרטן !
אולי מעט מאוד יצרנים עדיין הגונים וביניהם נקניקי יחיעם המעולים, נקניקי מיזרע ונקניקי זילבר !
וצל"ש מגיע לנקניקי יחיעם הטעימים בטעם של פעם:
במיוחד הסלמי הצרפתי המעולה שלהם למרות שהוא מזכיר סלמי חזיר מעולה בטעמו ועדיין כשר !
בנקניקי יחיעם יש איכות ! בכל השאר חרטא !
וזה למה? כי האנשים העובדים שם כולל החבר אהרון מתייחסים ללקוחות כאילו הלקוחות משפחה ושומרים על הטעם של פעם בקנאות !
אין שום יצרן נקניקים ישראלי כשר שמסוגל להגיע לקרסוליים של נקניקי יחיעם !
כשאתה אוכל סלמי צרפתי של יחיעם - אתה חש שחזרת לאיכות המזון הנהדרת של שנות ה-70 !
כשאתה אוכל נקניקים של יצרנים כשרים אחרים - אתה מבין מהר מאוד שאין הבדל בין ביוב לנקניק.....
 
יחיעם, מלוח!

וצל"ש מגיע לנקניקי יחיעם הטעימים בטעם של פעם:
במיוחד הסלמי הצרפתי המעולה שלהם למרות שהוא מזכיר סלמי חזיר מעולה בטעמו ועדיין כשר !
בנקניקי יחיעם יש איכות ! בכל השאר חרטא !
וזה למה? כי האנשים העובדים שם כולל החבר אהרון מתייחסים ללקוחות כאילו הלקוחות משפחה ושומרים על הטעם של פעם בקנאות !
אין שום יצרן נקניקים ישראלי כשר שמסוגל להגיע לקרסוליים של נקניקי יחיעם !
כשאתה אוכל סלמי צרפתי של יחיעם - אתה חש שחזרת לאיכות המזון הנהדרת של שנות ה-70 !
כשאתה אוכל נקניקים של יצרנים כשרים אחרים - אתה מבין מהר מאוד שאין הבדל בין ביוב לנקניק.....
יחיעם, מלוח!
 
לא מקבל את דעתך. שאר יצרני הנקניק מייצרים

יחיעם, מלוח!
לא מקבל את דעתך. שאר יצרני הנקניק מייצרים
נקניק בטעם קרטון דלוח..... וטוחנים לך נוצות...
יחיעם, מיזרע וזילבר הכי איכותיים. גם באיטליה בה הייתי הם נחשבים לאיכות וניתן להשיגם שם.
יחיעם לא מתעללים בתרנגולות כמו אצל המתחרים...
לדעתי נקניק חזיר עולה על כולם אך היצרן שהיה האיכותי מכולם כבר לא קיים לצערי והוא נקניקי סניורה בשער החדש בעיר העתיקה. סניורה מייצר היום רק בשר עוף ובקר בקופסאות שימורים עקב דרישה של המוסלמים בעיר העתיקה.
נסה את הסלמי הצרפתי של יחיעם על פרוסת לחם טרי מרוחה בחמאה ותתענג !
 

alantan

New member
נראה לי ששרפת יותר מדי בלוטות טעם עם הטבאסקו...


אך ורק מירינדה דומה בטעמו לקינלי ! איו קשר בין פאנטה לקינלי:
הפאנטה דהוייה בטעם, חסרת מעוף, ללא גזים בכמות מספקת וטעמה טעם עני.
הקינלי המיתולוגי בטעם אורנג' היה בעל ניחוח של עוצמה, יותר מתוק מפאנטה והכי חשוב: הרבה יותר גז היה בו.
אין כמעט דימיון בין פאנטה העלובה לקינלי שמשון הגיבר !

המשקה היחיד בישראל שדומה בטעמו לקינלי הוא מירינדה של טמפו ! אך צבעו של הקינלי היה קצת יותר כהה מהמירינדה.
קינלי היה המשקה הקל הטעים ביותר בישראל וכפי שקרה עם מוצרים נוספים - חלק ניכר מהמוצרים העכשוויים טעמם דלוח ומגעיל בהשוואה למוצרים דומים או זהים שיוצרו בשנות ה-70 ! אין בכלל מקום להשוואה - מזון שנות ה-70 היה הרבה יותר טעים ומגוון מהנוכחי שטעמו עלוב !
אם נשווה את העוף בגריל המוכן בשופר-סל כיום לזה של שנות ה-70, נראה שההבדל עצום ! פעם העוף היה הרבה יותר טעים ואיכותי עם תבלינים נפלאים ! וכיום? אתה מקבל עוף-דרעק עתיר אנטיביוטיקה עם טעם לוואי מחריד ותבלינים דהויים של יצרני תבלינים מנגריות עם נסורת שעדיף לא להתקרב אלייהם...זה נכון כמעט לגבי כל מוצר מאכל. אז בשנות ה-70 היה טעם ואיכות ! כיום הכל דהוי בלי טעם. זה נכון במיוחד לגלידות ! טעמן כיום מבחיל ! מי שלא טעם ואכל גלידה אמריקאית בקפה אלנבי ברחוב המלך ג'ורג' בשנות ה-70, לא אכל גלידה אמריקאית אמיתית מימיו. היחידה שהתקרבה בטעמה לזו של קפה אלנבי היתה קראוול ברחוב המלך ג'ורג' 16.
ובכלל להערכתי שנות ה-70 היו הטובות ביותר מבחינת אוכל מאז ומעולם ! האוכל בשנות ה-60 היה די עלוב. בשנות ה-80 הוא חזר להיות עלוב...
שיא פירמידת המזון היא שנת 1975 והאמן לי שאני זוכר מצויין כמעט כל מוצר מזון בשופר-סל או במכולת בין השנים 1965 עד 2015.....והיום האוכל פשוט דרעק !!!! אין כמעט אוכל טעים עכשיו ! דרך-אגב: החלות והלחם כיום טעמן איום ונורא......
נראה לי ששרפת יותר מדי בלוטות טעם עם הטבאסקו...
 
טבאסקו אצלי הוא סוכר.....


נראה לי ששרפת יותר מדי בלוטות טעם עם הטבאסקו...
טבאסקו אצלי הוא סוכר.....

אבל יש צדק בדברייך גיסנו: הטאבסקו נשאר בדיוק באותו טעם כמו בשנות ה-70 ! לפחות יצרן טאבסקו (מקלאני) לא מרמה ולא גונב כמו מרבית היצרנים האחרים.
ובישראל מצאו פטנט העברים: מקטינים את גודל האריזה ובד בבד מייקרים את מחיר המוצר. או מקטינים את אחוז השומן בשוקו יוטבתה ל- 1.5% במקום 2% כנהוג עד לפני חודש או 3% כנהוג עד לפני שלוש שנים ומה קרה? השוקו הזה הפך בטעמו להיות שתן אפרפר וחסר טעם. מה גם שרק 60% מהשוקו שלהם מכיל חלב....השאר מים מותפלים מים סוף !

בתנובה במחלבת רחובות יש לך 96% חלב ! והיכן הקקאו המגורען??? לא מיוצר יותר בעלית חצי שנה כי קשה מאוד לרמות בו במרכיבים. היחיד שהיה נמס בחלב קר היה המגורען. האבקה של שוקולית לא נמסה בחלב קר כפי שכתוב על האריזה ומדובר בשקר נתעב !
אולי כדאי להוסיף טאבסקו לשוקולית???
 

alantan

New member
אבל אולי הבעיה היא אצלך? הפה שלנו נהיה פחות רגיש לטעמים ככל

טבאסקו אצלי הוא סוכר.....

אבל יש צדק בדברייך גיסנו: הטאבסקו נשאר בדיוק באותו טעם כמו בשנות ה-70 ! לפחות יצרן טאבסקו (מקלאני) לא מרמה ולא גונב כמו מרבית היצרנים האחרים.
ובישראל מצאו פטנט העברים: מקטינים את גודל האריזה ובד בבד מייקרים את מחיר המוצר. או מקטינים את אחוז השומן בשוקו יוטבתה ל- 1.5% במקום 2% כנהוג עד לפני חודש או 3% כנהוג עד לפני שלוש שנים ומה קרה? השוקו הזה הפך בטעמו להיות שתן אפרפר וחסר טעם. מה גם שרק 60% מהשוקו שלהם מכיל חלב....השאר מים מותפלים מים סוף !

בתנובה במחלבת רחובות יש לך 96% חלב ! והיכן הקקאו המגורען??? לא מיוצר יותר בעלית חצי שנה כי קשה מאוד לרמות בו במרכיבים. היחיד שהיה נמס בחלב קר היה המגורען. האבקה של שוקולית לא נמסה בחלב קר כפי שכתוב על האריזה ומדובר בשקר נתעב !
אולי כדאי להוסיף טאבסקו לשוקולית???
אבל אולי הבעיה היא אצלך? הפה שלנו נהיה פחות רגיש לטעמים ככל
שאנחנו מזדקנים. דברים שחשבנו שיש להם טעם חזק פעם - היום אנחנו מרגישים שהם תפלים.
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה