גם אני ... גם אני...
המממ.. אז ככה. אני לא מסוגלת בעיקרון לשתות נס קפה על כל גווניו, לא רק שזה מגעיל אותי, זה גם עושה לי כאבי בטן איומים, והקפה פרקולטור האמריקאי יש לו טעם של מי בוץ במצב צבירה קשה... אז באין ברירה הלכנו וקנינו מכונת אספרסו. לא שאני שותה כל כך הרבה קפה אבל אם כבר קפה אז רק קפוצ'ינו וחזק... הבעיה שלנו, כמו של שלית הייתה למצוא את הקפה עצמו, אז מתברר שבשורת הקפה לא הגיעה עד החור שבו אנחנו גרים, הלכנו לסופר המקומי, ואחרי חיטוט עמוק במדף הקפה ניגשנו לקופאית לשאול אם יש להם קפה למכונת אספרסו, היא הסתכלה עלינו כאילו נפלנו מהירח, וצעדה איתנו אחר כבוד למדפים. חיפשה חיפשה ולא מצאה.. אז מיד היא קראה לעוד שני עובדים ושאלה אם יש במקרה בסופר אספרסו... הבחור הסתכל עליה בעיני עגל, ושאל - מה
אז הבחורה מנסה להסביר את עצמה - נו אתה יודע ששמים את האבקה במין כוסית כזו קטנה ושמים במכונה ויוצא קפה מאוד חזק הבחור אומר לה - אה, זה קפה המילה הזו שאמרת, אין לי מושג, בחיים לא שמעתי על זה.... רק שתבינו באיזה חור אנחנו נמצאים... ולגבי סטארבקס, אני אוהבת אותם, בעיקר את הקרמל מקיאטו, ובקיץ את הפרפוצ'ינו . מה לעשות, אנינות זה לא התחום שלי כנראה