קפה של בוקר

ננסנס

New member
קפה של בוקר ../images/Emo185.gif

בוקר זך בוקר צח... אין כמו קפה של בוקר. אני אוהב אותו חזק, ישר מהמקינטה (מוקה) עם קצת חלב וחס וחלילה בלי טיפת סוכר... ואתם?

הקפה הכי הכי.

זה הקפה של "סגה פרדו" בישראל. ונא לא לקפוץ ולהגיד שאין כמו הקפה באיטליה. אני משווה רק בין מה שיש לי פה (סטארבק) לבין כל הקפה למיניהם בארץ. "סגה פרדו"!!!

greeneyes3

New member
LAVAZZA הוא ה ../images/Emo96.gifPOISON שלי!

בוקר טוב לכם חמודים.... שמוליק עושה גלון של קאפוצינו כאן....כל בוקר!!

forglemmigej

New member
קפוצינו

is my cup of coffeeאבל פה כבר צהרים ואיזה שמש יפה בחוץ אגב טיפ לקפוצינו שעושים בבית של חברת נסטלה זה להוסף קצת קינמון מעשיר את המשקה פלאים.

MicMik

New member
קינמון בקפה- זאת עילה למלחמה ../images/Emo59.gif

מאיץ לי את דפיקות הלב כשעושים לי את זה. איזה מן הרגל זה? הייתי בטוח שזאת המצאה אמריקאית! אם הקפה טוב למה להרוס????

MicMik

New member
דעתך לגיטימית, וכנראה אני במיעוט כי

בד"כ אפילו לא שואלים אותי בבתי קפה אם אני רוצה קינמון, ואם אני לא זוכר לבקש בלי צריך לגרד עם כפית.

Yaniv-DC

New member
קפה של בוקר 2

התעוררתי ב-5:45 בבוקר, אצתי רצתי לבריכה. החלטתי לשדרג את עצמי מ-30 בריכות לחמישים. היה נורא קשה לחפוף ראש אח"כ, הידיים לא עולות מספיק גבוה. הייתי רעב. היה אתמול מבצע בסייפווי, הסיריאל השווה הזה עם התותים של פוסט בחצי מחיר. שמתי מלוא הצלחת רק כדי לגלות שכריסטופר גמר לי את החלב. כשהוא יתעורר, הוא יקבל מכות, and not in a sexual way. חזרתי לשתות קפה. חזרתי גם לשבע כפיות סוכר. זאת הייתה הסיבה שהפסקתי - לא יכולתי לרדת מזה. אבל עכשיו, עם המכון כושר, כשאני שוב כוסון, מכפת לי... עכשיו לעבודה, בטח מבט ירצו כתבה (המממ... מעניין על מה... כמה שונה...) ואז ללמד. את המיטה אני אראה רק אחרי 10, לאחר שנצפה בהקלטת אמריקן איידול (קורי הבייתה, קישתא, בָּרָה בָּרָה). שיהייה לכם רק טוב.

סנדייז

New member
יניב 7 כפיות?מה נשאר מטעם

הקפה
? בעעעעעעעעעע דרורה
(מעטטטטטטטט סוכר)

greeneyes3

New member
לי יש 2 KRUPS בדירה 1 ומחוץ לעיר גם

הם עושים אותם היום בלי הרבה תחזוקה רבה וגומיות להחלפה... בראשונה שיש לי ה KRUPS (בת 10 שנים בערך) ,,,הייתי צריך להחליף גומיות אוטמות כל כמה שנים.. החדשה יותר נראית לי עם פחות MAINTENANCE,אבל יש לכל מכונה את הסודות והטיפים שלה,איך לתחזק אותה וכו'. בחדשה שלי אמנם אין הרבה גומיות להחלפה,אבל הצינור שמקציף נסתם לעתים קרובות וצריך לנקות אותו עם סיכת בטחון מהחלב שנקרש בצופצ'יק... PRACTICE MAKES PEFECT

Ho Oh

New member
גרינאייז, לגבי ניקוי מכונת הקפה

אנחנו אוהבים קפה ויש לנו שתי מכונות קפה בבית אחת לפילטר ואחת לקפוצ'ינו עם חלב מוקצף (של קרופס). לגבי ניקוי הצינורית של ההקצפה: אז אחרי כל שימוש אני מנקה עם מטלית לחה את הצינורית ואח"כ פותחת את הברז כשהמכונה כבויה כדי שאדי מים יעברו קצת בצינורית. הפטנט עובד ואף פעם לא נסתמה לי הצינורית. לגבי הקפה אנחנו אוהבים לנסות קפה בכל מיני טעמים (ונילה, הייזל נאט, אייריש קרים וכ'ו) בקפוצ'ינו, ומעל החלב המוקצף אנחנו שמים סירופ מייפל או סירופ קרמל, ויוצא קפה משובח טעמים וריחות. קפה חגיגי כזה אנחנו לא שותים כל יום אלא רק בשבת, להתפנק. ביומיום אנחנו שותים פילטר. באשר לסטארבקס (יש בהונג קונג את סטארבקס ואת פסיפיק קופי), אני נוהגת לשתות אצלם את הקרמל מקיאטו. כשהייתי בארה"ב למדתי ששם עושים את הקפה הזה אחרת מאשר בהונג קונג וזה לא היה לי טעים. לכן ממליצה למי שרוצה לנסות את הקרמל מקיאטו בסטארבקס ארה"ב להגיד להם שישימו לכם את הקרמל למעלה מעל החלב המוקצף ולא בתחתית הכוס. שיהיה לכם בוקר טוב עם ניחוח ארומת הקפה.

iditbs

New member
מעניין שהעלית את זה...

כשאישי שאל למה אני בפורום הזה, הסברתי לו שמאז שעברנו הנה, (ואחרי שסגרו לי את YNET), מכיוון שאין לי בסביבה הקרובה חברות טובות, אני שותה את הקפה שלי בד"כ עם הפורום (ממש עכשיו). גם עם אלה מכם שעדיין ישנים או שממש עכשיו בדרך לעבודה. אשר לקפה, כשאני לארג'ית - אין כאן כמו ILLY. אבל לרוב אני מסתפקת באספרסו שסטארבקס טחנו לי. (עם מעט חלב וכמובן שבלי טיפת סוכר! - אם ארצה מתוק אשתה קולה.)

greeneyes3

New member
HEY BIG SPENDE!!עדית את ממש

לארג'ית....YYYY המחיר של ILLY פשוט כפול מה LAVAZZA..... אשתי שותה ILLY DECAF....כי אין למצוא את הLAVAZZA בקופסאות DECAF אקספרסו. אני לא ממש מרגיש את שוני בטעם בין הILLY... לLAVAZZA... בייחוד כשהלאבאצ'ה הוא חצי מחיר....

iditbs

New member
נכון!

כשגרנו בבוסטון, אפשר היה למצוא LVAZZA בכל סופר במחיר מצחיק (לפעמים פחות מ 3$ לקופסה!) וזה באמת קפה מאוד טעים. הבעיה היא שפה, אין להשיג ואפילו על משלוח באנטרנט כבר ביררתי וזה יוצא מאוד יקר. אז ILLY הכי קרוב, וזה מגיע לי!
(לפעמים)

Gefen

New member
אצלי הקפה הראשון בעבודה

יוצא היישר ממכונת האספרסו האוזית, שוט אחד של אספרסו והרבה חלב חם, כפית סוכר. אל זה מתלווה טוסט ארוחת הבוקר שלי, לרוב עם גבינה וזיתים, שאני מועכת בטוסטר (שנמצא ליד האספרסו) - את זה אני לוקחת לאחר כבוד אל הדסק שלי בעבודה, ומכוון שאנחנו עובדים במה שנקרא open space enviroment (או במילים אחרות- כל העולם רואה אותך ואתה גם רואה לכולם..) אז אני ככה די "מגרה" את הסביבה הקרובה עם ריחות הטוסט והקפה המהביל... והאספרו הזה השווה שיש לי בעבודה זה אחד הצ'ופרים הכי גדולים שיש לי שם (אחרי האוזים השווים שמסתובבים שם ונראים כאילו הרגע קפצו ממשמר המפרץ..) מצחיק שאני בכלל מדברת על קפה של בוקר, ואני בכלל בדרך לישון... אז לילה טוב לי, ובוקר טוב לכם

ננסנס

New member
אני עדיין בטראומה מהקפה כאן במשרד..

איך אפשר לשתות את הקפה המזעזע מהפרקולטור... בישראל... היתה לנו במשרד מכונת אספרסו לתפארת, כמו שאת מתארת... היו גם טוסטים וסנדביצ'ים ואפילו עוגות ומאפים...

Gefen

New member
נונסנס תיכף תגיד לי שאתה עובד

באמדוקס
פה במלבורן אנחנו מחולקים בשני מקומות נפרדים לנו יש את הקפה השווה (וזהו, אין את הסנדוויצ'ים והפינוקים שיש לחברה בארץ.. הסנדביץ' שתיארתי זה עבודה ידנית שלי, כשאני לא מתעצלת..) ולחבר'ה בבניין השני אין קפה שווה אבל יש מטבח מלא פירות טריים מידי יום.. וכמו תמיד, השדשא של השכן ירוק יותר אז אלה מקנאים באלה על הקפה, ואלה מקנאים באלה על הפירות. במה הייתם בוחרים?

ננסנס

New member
עדיין לא...

אני בתחום הפיננסים. בארץ בכלל נותנים הטבות וצ'ופרים שלא מצאתי כאן כמו רכב וסלולרי לכל מנהל זוטר... בארגון האמריקאי משקיעים בדבר אחד בלבד - שכר ובונוסים... אם כל השאר אנו נאלצים להסתדר לבד... ומה עדיף? בטח שקפה... פירות אפשר להביא מהבית...

למעלה