קפה של בוקר

iditbs

New member
יקירתי, לא רוצה להעליב,

אבל על הקפה שלך, אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר... על כל השאר אין מה להגיד, 10! (את יודעת!)

Gefen

New member
אני אוהבת טסטר צ'ויס ועוד יותר

אוהבת מעמולים ..... (רק מתעצלת להכין כי זה ימבה עבודה) עופרית את מכינה אותם בעצמך?

iditbs

New member
ושכחת לספר שלרוב...

את מקבלת במשלוח מאימא! איזה כיף לך! אבל יפה שאת מכבדת. את האזני המן שאימא שלי שלחה (עם תמרים יאממממי) החבאתי עמוק בארון ונתתי רק אחד לאהובי. (בעצם גם את קיבלת אחד, לא?) תשמעו רק עוד משהו בקשר למעמולים של עפרית: בפעם האחרונה שיצאנו כמה בנות למסעדה, עפרית הביאה כמה לקינוח והחבאנו אותם מתחת לשולחן... היה טעעעעים!

Gefen

New member
אידית ועופרית הבאתן לי געגוע

בגלגול הקודם שלי חייתי בקנזס היינו שם חבורה מגובשת של משפחות- הבעלים עבדו יחד באמדוקס, אנחנו הנשים- עשינו שופינג, החלפנו מתכונים, ריכלנו ושתינו הרבה קפה.. היתה לנו שם מסורת נהדרת של "ערב נשים" - אחת לחודש בערך היינו נפגשות בכל פעם בבית של מישהי אחרת. את הבעלים שלחנו לבלות, כל אחת הביאה dish (חח גם נהיינו אמריקאיות באמת היינו אומרות דיש), ואלה היו ערבים נפלאים של שיחות נשים מרתקות ומתובלות בקצת רכילות עסיסית על הבעלים.. ולא, אני לא מתגעגעת לקנזס, רק לקטע הזה החברתי, שפה במלבורן מאוד חסר לי - יש פה אמנם 10,000 (!!) ישראלים, אבל עוד לא מצאתי דבר דומה לחברות הקרובות שהיו לי בקנזס. אני עדיין מקווה ומייחלת להגיע גם לזה, ועד שזה אולי יקרה פעם, אני מסתפקת בריקודי עם.. עד כאן פינת הגעגוע. עופרית ואידית אשריכן שיש לכן אחת את השניה בוקר טוב ממלבורן

את צודקת גפן.

זה כל כך חשוב שיש חברים טובים. כאן יש לנו מועדון חברות אנו ניפגשות כל שבועיים . יוצאות למיסעדה,בית-קפה,סרט. ואנו באמת מאושרות שיש לנו אחת את השניה.

forglemmigej

New member
סליחה על הבורות שלי

אבל מה זה האמדוקס friendly שאת מדברת עליה בחום כזה?

זו חברה עם אנשים שלא יכולים

למצוא עבודה בשום חברת הייטק אחרת מכיוון שהרמה שלהם היא מתחת לממוצע, אם להתבטא בעדינות

iditbs

New member
../images/Emo2.gif מה שכחתי

ואולי בעצם לא שכחתי תסתכל בכרטיס האישי שלי...

סנדייז

New member
קפה ראשון שלי כשכולם עדיין

ישנים בבית,טסטר צ'ויס. ואין כמו ספל קפה ראשון עם השקט של הבוקר. ולי כן תתני מעמולים?(אבל לא בבוקר,לא יכולה לחשוב על אוכל בבוקר). דרורה שמפתה אותך ב(אייקון של פרח)חולה על מעמולים

iditbs

New member
אבל אמרתי, אמרתי שהשאר 10!

ובשביל המעמולים של אימא שלך אני מוכנה אפילו להתנצל פה קבל עם ועדה! ורק בישראל 4: שויין ומעמול באותו משפט!

shaltomato

New member
הכי מעמול שבעולם

בעניין מעמולים עסקינן אזי העולם מתחלק לשניים : אלו שאוהבים עם תמרים ( הארוכים) ואלו שחושקים באלו עם אגוזים (עגולים) וחס וחלילה אסור לעשות ארוכים עם אגוזים וההפך וישנם אלו שהכי הכי אוהבים (מעט אמנם אבל אני בתוכם) שאוהבים עם חלת-לוקום (אבל מכיוון שאלה נדירים ולא פושטים, הרי אני אוכל בתאווה גם משני האחרים

ננסנס

New member
על החלב...

בעיה... שניתן להתמודד איתה באמצעות הרתחת חלב (לא מוקצף אבל חם) או באמצעות פטנט איטלקי ישן... לוקחים בקבוק/מיכל חלב 3/4 ריק ומנערים ומנערים ומנערים עד שיש יופי של חלב מוקצף... תנסו זה עובד...

אני לא מהשתיינים אבל...

אבא שלי יכול לעבוד כבודק QC של מכונות קפה... הוא אמר לי פעם שחלב רזה הכי טוב להקצפה (אולי זה סוד ידוע של שתייני קפה) בנתיים אני ו- stardustit נשב על איזה smoothie בבית קפה...

למעלה