קעקועים פליליים

שלומי מי אתה בכלל, מי אני בכלל,

שנקבע לה מתוך איזה "להטים" היא רוצה לקעקע את זה? או בכלל?? אני באמת לא מצליח להבין את זה. וכן הגדרתי כבורות את שתי התגובות הספציפיות האלה. בואה יפה זה בכלל לא משתמש שיכול להגיד למישהו אם הוא טיפש או לא, כי הוא אולי המשתמש הכי טיפש פה. ומור עם כל המאאאאאאאאאאאאאאאאאאאגניבות שלה גם ניסחה באופן מטופש מאוד את ההודעה שלה וגם היא התנשאה כי כן גם היא התיימרה לקבוע לאותה בחורה מאיפה היא באה ולמה היא רוצה לקעקע.. אתה לא מכיר את הבחורה הזאת, אני לא מכיר אותה, אף אחד פה לצורך העניין לא מכיר אותה ומכאן אף אחד לא אמור להתיימר בכלל לנסות ולהבין מאיפה היא באה. ובגלל זה אף אחד לא צריך להגיד לה איזה "השלכות" יש לקעקוע שלה כי אני מאמין (ותקרא את ההודעות שהיא כתבה) שהיא מודעת לאמירה שמאחורי הקעקועים האלה והיא יודעת מה זה אומר והיא עדיין בוחרת לעשות את זה... אולי זה לא להט נעורים או שיט כזה? באמת שלומקה ממך ציפיתי ליותר...

nepthys

New member
שלום,

אני רוצה לכרות לעצמי יד. שמעתי שזה משהו שכל המאגניבים עושים אז בא לי גם. עם איזה סכין אתה ממליץ לי לעשות את זה? ובנימה אחרת... תראה, ברור שהתגובות המתנשאות היו לא במקום. אבל בשורה התחתונה כשילד בן 17 מדבר איתך על לקעקע מקום חשוף כמו היד וקעקוע שיגרור ממנו הרבה הסברים במהלך חייו, יש מקום כלשהו להעיר לו שיחשוב על זה פעמיים. בסופו של דבר לנו כמקועקעים יש נסיון בתגובות שמקבלים מהסביבה, שזה משהו שאנשים לא מקועקעים לא כ"כ מודעים אליו. ולמה לא לחלוק מהידע והנסיון שיש לנו?

שלו שנינו למדנו אצל אותם מורים

תחת אותה מנהלת כנראה ששנינו טיפשים באותה מידה. ואם בן אדם עושה משו כזה טיפשי, ואני אוי לא קורא לו טיפש, על מנת שלא יעשה את הדבר הטיפשי הזה, ועוזר לו בעצם, אז כן אני גם טיפש.

The Dew

New member
אינטלגנציה לא נמדדת לפי הציונים שלך בבגרויות.

מה הקשר בכלל?

מה את קשורה בכלל?

אני רשמתי משו על הציונים שלי? אולי יש לי נכשל בהכל?! אה?! מה את קשורה? רדי ממני! זה שאת לא מבינה שאני כולה ניסיתי לעזור לילדה המאוד חכמה הזאת זה לא אשמתי! ולא, לפעמים לא צריך להגיד אז שכל אחד יעשה מה בזין שלו, אפשר לנסות ולמנוע מהשני בדיבורים לעשות משו שלדעתנו הוא מטומטם, זה לא כאילו אני יבוא פיזית וימנע ממנה לעשות!!!

Ink Junkie

New member
../images/Emo45.gif די לחנך אנשים

מה לעשות, אין שליטה על אנשים. שתעשה מה שבזין שלה עכשיו ושתתחרט אחרי זה. אם לא, יותר טוב ואני באמת מקווה בשבילה שכך. אבל אין לנו זכות לחנך אנשים אחרים. העליתם התנגדות, סבבה, היא קיבלה. תנו לה לעשות ת'שיקולים שלה ואל תגידו לה שהם מוטעים או לא. שתטעה. זה חלק חשוב בלמידה. ושוב, נקווה שהיא לא תתחרט. אבל רבאק, עזבו אותה.

מה? אז בשביל מה קיים הפורום?

בשביל שאנשים יעלו תמונות של קעקועים וירשמו להם או וואי מדהים תן קרדיט או עבודה לא מקצועית בכלל? רק בשביל זה? זה לא גלריה! אנשים באים להתייעץ, ויש סיבה למה הם עושים את זה, עובדה שאם היא הייתה כל כך סגורה על זה היא לא הייתה באה ושואלת אנשים שהיא לא מכירה על זה.

Ink Junkie

New member
אם אתה חושב שהמקום הזה נועד לחנך,

מצבך רע. קבל את זה כהתנשאות או כשיעור לחיים, אבל זה לא מתפקידך לחנך אותה. היא לא שאלה אותך מה דעתך. היא חיפשה מידע נוסף. אתה חושב שביא עושה טעות? שיהיה. שתעשה. שתהנה. אתה אפילו יכול לרשום כאן את דעתך החופשית בכיף, כי הפורום הזה אכן נועד לכך (ולרגע לא אמרתי שהוא מיועד לשמש כגלריה), אבל אתה משום מה לקחת את זה כפרוייקט אישי, או לפחות ככה זה נראה. אז חלאס. תוריד הילוך, קח סם הרגעה ותתפנן במזגן. ולמען השם, הבעת את דעתך כבר, היא הושמעה ברבים, נקלטה, עוּבּדה ותועדה. מה עוד אתה רוצה ממנה? חלאס.

B B A

New member
אני לא יודע מה אתם מגדירים כ"חינוך".

זאת הגדרה מאוד גמישה שאפשר לשייך לכל מיני סיטואציות שצצות בפורום חדשות לבקרים. למה לומר לאנשים לא להתחורר באקדח זה לא חינוך? במה ה"חינוך" הזה שונה מלומר לאנשים להרחיב נכון? אם אנחנו לא צריכים "לחנך", אז למה אנחנו כל הזמן אומרים לא לטפל בפירס עם אלכוהול ופולידין? איפה זה נגמר? מטרת הפורום היא בין היתר לייצג את התחום ולהרחיב את מודעות הציבור כלפיו. קיעקוע הוא אקט בלתי הפיך, ולכל אקט בלתי הפיך מתלוות השלכות עתידיות שחשוב ליידע את הציבור (הצעיר בעיקר) לגביו. מה לעשות שאנשים צעירים לא מודעים להשלכות האלו, ובניגוד למה שנאמר כאן הם לא יכולים "להסכים ולקבל" משהו שנוגע לסיטואציות מסוימות בחיים שהם מעולם לא עמדו בהן. אז כן, אם מדובר באנשים צעירים שעומדים לעשות טעות שאת ההשלכות שלה הם לא מסוגלים לאמוד, אני בהחלט חושב שנכון וצריך "לחנך" אותם. אבל העיקר שברגע שמפרסמים כאן עגיל שנעשה באקדח או שילד בן 12 מגיע לכאן כי הוא רוצה עגיל בגבה, כל האוטו-דידקטים של הפורום,שעל פי חלק מהתגובות שלהם בשרשור הזה אפשר לחשוב שהם נולדו עם האינפורמציה על אקדח והרחבות לא נכונות ושהם לא "התחנכו" ע"י אף אחד, עומדים בשורה ו"מחנכים" אותם כמו גדולים.

../images/Emo45.gif מסכים איתך

ואחרי שקראתי שוב את התגובות שלי אני מבין שבאמת קצת הגזמתי בצורת הכתיבה וה"טון" אני עדיין עומד מאחורי כל מה שאמרתי והדיעות שלי, אומנם הייתי מנסח אותן באופן ידידותי יותר פעם הבאה. אם מישו נפגע במיוחד מכל הקקי מאקי אז מצטער זה היה למטרה טובה. אני יביא לכם פיצה בחינם!

שולם

בקשר לסושי, יש לי קשרים בכל סוגי המזון, ככה שרק תגידי איזה ואני אביא כבר :)

B B A

New member
אני מסכים איתך שהיו בשרשור הזה כמה אנשים

שבאמת היו צריכים למתן קצת את התגובות שלהם (החבר בואה בהחלט אחד מהם), אבל אני לא קבעתי מתוך אילו דחפים היא הולכת לתייג את עצמה כפושעת בעיני החברה- היא בעצמה אמרה שהיא צריכה לעשות את הקעקוע הזה כי ידיד שלה כבר עשה אותו. נו באמת, תראה לי אדם אחד מספיק בוגר ומיושב בדעתו עם קצת ניסיון בתחום ובחיים בכלל שלא ינסה להניע ילדה בת 17 מלעשות את השטות הזאת. השאלה אם אני מכיר אותה או לא היא לא רלוונטית מכיוון שכמו שאני אעיר לילד על כל שטות שהוא יעשה שתשליך על חייו הבוגרים (לצורך העניין כמה דוגמאות: אלכוהול, סמים, מין לא בטוח וכד'), כך גם במקרה הזה. אני לא צריך להכיר אותה או לדעת מאיפה היא באה כדי לדעת מהן ההשלכות הפוטנציאליות של אקט כזה.

למעלה