קעקועים פליליים

Miss Tory

New member
מטופש

תמיד כותבים פה "אם את אוהבת זו הלטה שלך" או "אל תתייעצמי איתנו, תעשי מה שנראה לך זה הגוף שלך" ואני מסכימה עם זה. אבל הפעם זה מגוחך (וסליחה כן?) בשביל מה את צריכה קעקועי כלא על היד? את מזכירה לי חברה שלי שנתנה שיעשו לה קעקוע של השם שלה על היד בעזרת סכין ודיו או איך שלא עושים את זה, אבל המקרה שלך יותר גרוע. אין לך למה לעשות קעקועים של 3-5 נקודות כי שמעתי גם על מקרים שדקרו אנשים שהיה להם את הקעקוע הזה בלי שהם היו בכלא. לא לעניין בכלל. ובכלל מה את צריכה להשתייך לאוכלוסייה כזו? נחמד שזה מגניב, מה יחשבו עלייך בסיטואציה הכי פשוטה והגיונית - תחפשי עבודה ותמצאי אחת כפקידה במשרד עו"ד. נראה לך הגיוני שתשבי ייצוגית במשרד כזה ויהיה לך קעקוע כזה על היד??? ובכלל לא דיברתי על עבודות שמצריכות תואר (כמו אם תהיי בעצמך עו"ד עם הקעקוע הזה) כל קעקוע אחר על היד זה סביר והגיוני גם במקום ייצוגי, אבל קעקוע של כלא -
ועכשיו, אחרי שחפרתי והרגשתי כמו האמא הפולנייה שלך, 5 נקודות זה "לבד בין 4 קירות / מגדלי שמירה (שזה מטופש כי יש כלאים שיש יותר מ4 מגדלים או פחות
)" ו3 נקודות זה "אין כמו אמא", "אני רוצה הביתה", "הזין שלי גדול", "סבתא שלי זקנה", "רולינג סטונס שולטים" או כל צירוף אחר בעל 3 מילים.

BlackFairy567

New member
איזה קעקוע מגניב!!!

בגיל 17... ובגיל 20+ הוא על הפנים... מה את חושבת, שזה צחוק? אלה קעקועים שמוכרים לכולנו בתור קעקועי כלא... אז עכשיו את בת 17.. מה יקרה עוד 10 שנים? תהיי בת 27.. תלכי לחפש עבודה.. וכולם יסתכלו עלייך כעל הבחורה שהשתחררה מהכלא... תגידי להם שזה סתם קעקוע.. ויחשבו איזה מטומטמת את שקיעקעת קעקוע כזה... זה קעקוע עם דבר מאוד קשה מאחוריו.. שידוע לכל. ולא, זה לא משנה מה הוא אומר במדינות אחרות.. כי את בישראל. ולא במדינה אחרת. רוצה קעקוע משותף? יש מיליון קעקועים שאפשר לעשות..כל קעקוע יזכיר לך את ידיד שלך, כי עשיתם את זה ביחד... לעשות קעקוע כזה זה פשוט טיפשי.

V i l l i a

New member
קצת קשה לחשוב על זה,

אבל אני בעצמי לא יודעת אם אני אהיה עוד 10 שנים וכבר הסכמנו על זה... והוא עשה את שלו. ועכשיו לי נשאר לעשות

BlackFairy567

New member
תעשי מה שבא לך...

בהתחלה זה היה עצוב ומעורר רחמים.. ואז זה נהיה מצחיק.. תעלי תמונות שאת מסיימת אותו!!! וגם של הידיד שלך! אני יכולה להביא לכם אזיקים גם לשם התמונה...

תעשי מה שאת מרגישה לנכון

------------ אחרי ששקלת את זה מכל הזוויות האפשריות ------------------ ואל תתייחסי לתגובות בורות כגון אלה שמעליי. טמבלים הם לא מצרך נדיר בימינו :]

הגזמתם.. גם אם היא מתחרטת.. לא יהיה סרט לעשות

קאבר על 3 נקודות.. ואת רוצה קעקוע פלילי? תעשי פרפר קטן ליד העין
אותי זה יצחיק.. או טיפה חח

massiveG

New member
../images/Emo190.gifרעיון כל כך לא טוב

קעקועים כלאה אם ללכת עם הרעיון עד הסוף "מרוויחים" ולפעמים זה יכול להיות ממש מסוכון זה כמו שיהיה למישהו רעיון מפגר קצת לקעקע משהו שלה CRIPS או BOOLDS ויום אחד יחליט אני טס לטיים באל איי וכשהו מטייל לו בכייף בונוס ביץ' במיקרה הטוב הוא נעצר או משהו פחות אופטימי מקבל יריה בראש כבר שמעתי על ענשים שמעט מתו בגלל דברים כאלה וישר רצו לעשות קאבר דבר שניה אם הייתי מקעקע לא הייתי חושב לשניה לעשות משהו כזה למרות שאני מאמין שזאת לא בעיה למצא מקעקע שיעשה את זה רק תחשבי על זה טוב יש עוד הרבה דברים שאפשר לקעקע

V i l l i a

New member
שמע בואה

אוקיי מצטערת שלא בדקתי ... אז אני עכשיו פונה אליך בלשון זכר אני לא אומרת שידיד שלי "סופר דופר מגניב" ואנחנו לא נריב עוד שבוע... אני מכירה אותו 6 שנים (!!) well, אני לא אתחיל לפרט פה את כל ההיסטוריה שלי ושלו.. ואני מאמינה בגורל, אם מישהו יהרוג אותי בגלל הקעקוע שלי.. אז יהרוג .

SmillyButcher

New member
המשפט לא נשמע לך קצת מטומטם?

"ואני מאמינה בגורל, אם מישהו יהרוג אותי בגלל הקעקוע שלי.. אז יהרוג ." בסדר אמונה בגורל ושיט אבל יש גבול . לפי דעתי לעשות את הקעקוע הזה יהיה טעות אבל שיהיה תעשי את מה שאת מאמינה בו... לפי דעתי האישית את תתחרטי שעשית את הקעקוע הזה.

BlackFairy567

New member
אגב,צר לי לאכזב.. זה לא קשור לגורל.

זה כמו שתצאי למקום שהודיעו שיש סיכוי מאוד גבוה שיהיה פיגוע.. את יכולה להגיד "זה הגורל שלי.. אם אני אמות, אני אמות." אבל זה לא הגורל שלך.. כי את לא חסינה. יכול להיות שהגורל שלך למות בגיל 70 מזיקנה.. אבל את החלטת להזיק לעצמך... והחלטת לעשות בכוונה משהו שמסכן. גורל זה להכיר אדם מסויים... גורל זה לעשות דבר מסויים שממילא תעשי מתישהו בחיים שלך.. אם את צריכה להיות פסלת, יכול להיות שזה הגורל שלך ותהיי עוד 40 שנה.. אבל גורל זה לא להחליט שאת עושה משהו מסוכן, ולחשוב שזה בסדר... כי אם יהרגו אותך על זה, זה גורל. זה לא, זה טיפשות.

massiveG

New member
../images/Emo190.gifמה עם דמעות מתחת לעין ו9MM בכיס?!../images/Emo98.gif

אחרי הכל רק 3 נקודות זה לא לגמרי גנגטה

שש שנים זה כלום.

את יכולה להכיר בנאדם גם 15 שנה וזה עדין לא ימנע ממנו או ממך לפגוע אחד בשני. קשרים נשברים, אנשים נפרדים, ככה זה בחיים. אני לא חושבת שזה נכון לעשות קעקוע עם מישהו, באותה מידה שאני לא חושבת שזה נכון לעשות קעקוע כלא. למה חשבתם דווקא על זה אם מותר לשאול?

BloodyRustY

New member
אתם יודעים, לקעקועים האלה יש משמעות שונה בכל

מקום... המשמעות של אחד מהם יכולה להיות, תלוי על איזו יד, שזיינו אותו בתחת בכלא רוסי. לא זוכר איזו יד, ולא זוכר איזה מהשניים האלה.. אבל סתם נקודה למחשבה.

למעלה