קעקועים פליליים

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif אתה אולי לא מכיר את הקעקועים הללו

אבל אני די בטוחה שכשהיא תלך לראיון עבודה, המעביד שלה ידע מה הקעקוע הזה אומר. ושוב, יש הבדל *ענק* בין חצי שרוול (כל חצי שרוול) לבין שלוש/חמש נקודות על היד. אתה לא מכיר את הסיפור? אז נספר לך מה הסיפור. במדינות שונות, בחברות שונות, אנשים שהיו יושבים בכלא היו "מסמנים" את עצמם. הם היו עושים זאת על ידי קעקועים. או ליד העין, או בגב כף היד, בין האגודל לאצבע. אם תראה ברחוב אדם מבוגר (סביר להניח שרוסי) עם נקודות על כף היד, אתה תדע שהוא ישב בכלא. זה לא משפיע? עד כמה שהדעה שלי פתוחה בענייני קעקועים ובודי מודס בכלל, והיא מאוד פתוחה, אם אני אעשה ראיונות עבודה לחברה כלשהי, ותבוא בחורה עם קעקוע כזה על היד, אני אחשוב פעמיים. למה? כי למרות שאני אדע שהסבירות שהיא ישבה בכלא הרוסי היא די נמוכה, אני אחשוב שמשהו אצלה קצת נדפק. כמו שאמרתי - הקעקועים הללו עובדים כאות קין. שאחרים יראו, יזהו ויזהרו. ואני באמת לא מצליחה להבין למה בנאדם ירצה לעשות לעצמו דבר כזה. "מה שאחרים יגידו בעייני זאת הסיבה הכי טיפשית ללמה לא להתקעקע" אני אכתוב לך מה שכתבתי בתגובה אחרת בשרשור הזה. תרצה או לא, אתה תלוי באנשים אחרים. גם אני מקועקעת, לאחרונה גם הוספתי קעקוע מאסיבי וגדול, ואני מודעת להשלכות ואני אדע להתמודד איתן כשהן יגיעו. מאוד קל להגיד "זין על הכל", אבל ככה לא תגיע רחוק. ויש הבדל בין חצי שרוול/שרוול מלא לבין נקודות על גב כף היד. כי גם עם הראש הכי פתוח בעולם, עניין הנקודות בכף היד כן מסמל משהו, משהו שמרבית האנשים יעדיפו להתרחק ממנו. אם אני אראה בן אדם עם קעקוע של גולגולת, ואם אני אראה בן אדם עם קעקוע של פרח, הדעה שלי לא תשתנה על אותם אנשים. אם אני אראה בן אדם עם קעקוע של שלוש נקודות על גב כף היד, אני אבין מה הוא מנסה להגיד, וסביר להניח שאני אתרחק (כלומר, לא אקבל אותו לעבודה, לא אשכיר לו דירה, לא אאשר לו הלוואה בבנק וכו'). וכן, יש לי ראש מאוד פתוח. שוב, מאוד קל להגיד "זין על כולם", אבל לאן תגיע ככה?

The Dew

New member
נכון, אבל היא מודעת להשלכות, אז מי אנחנו

שנשפוט אותה?
(התגובה לא נכתבה בטון עצבני, חלילה)

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif אני מסכימה עם זה שיש דרך לנסח כל דבר

ובגדול אני מסכימה איתך, אבל אנחנו פה בשביל להביע דעה, ואם אנחנו רואים בן אדם שעומד לעשות טעות, זכותינו להעיר לו על כך. בן 12 יכול להגיע ולשאול מה המשמעות של גולגולת על המצח. מה שאת אומרת, זה שעלינו להסביר לו, מבלי להתייחס לגילו הצעיר? מבלי לנסות להסביר לו שזו תהיה טעות? נכון, היא לא ביקשה דעה, אבל כשאתה שואל שאלה בפורום אתה צריך לקחת בחשבון שאנשים יוסיפו את דעתם, בין אם היא מוצאת חן בעינייך ובין אם לא. אולי הכותבת לא נחשפה מספיק לעולם הקעקועים בשביל לדעת שיש השלכות לקעקועים, במיוחד במקומות חשופים. אנחנו, בתור אנשים שנמצאים בתחום וקיבלו מספיק תגובות, יכולים אולי לגרום לה לחשוב על העניין הזה פעמיים. אם חברה שלך תשאל אותך באיזה מקום הכי כדאי להיפגש עם בחור בן 35 שהיא פגשה ברשת ומעולם לא ראתה, את באמת תוכלי להמליץ לה על מקום מבלי לנסות להניא אותה מעניין?

The Dew

New member
תראי, את צודקת, ואני מאוד מעריכה

את איך שהגבת לה (בניגוד לכל השאר), אבל העובדה היא, שלא נשאלנו לדעתנו בנוגע לקונספט.

D amaged R oses

New member
זה לא משנה בכלל!

כאילו כל הפורום הזה לא דוחף את האף שלו לעניינים שאף פעם לא נשאלים לגביהם. [בלי להעליב.] תמיד אנשים שואלים יותר ומביעים את דעתם. אז מה קרה? הביעו את הדעה גם הפעם! אין לי מושג מה המשמעות שלה לגבי זה, אבל זה לא קעקוע שהוא עם משמעות רק בשבילה, זה קעקוע שיש לו משמעות אחרת ומשמעות לא טובה. אנשים פה ובצדק מנסים להסביר לה לא לקעקע את זה, לדעתי זה מאוד טיפשי, לא משנה מה זה מסמל לה. בהתחשב בזה שהיא מעולם לא הייתה בכלא [לפחות ככה אני מקווה]. למה לה ולידיד שלה לקעקע דבר כזה נוראי עליהם, וכן, זה נוראי. באותה מידה שאדם יקעקע צלב או כל דבר אחר
עזבי את זה שאף אחד לא אמור להתערב בקעקועים של אחרים, שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל יש פה עניין של אכפתיות.. כי היא קרוב לוודאי לא חשבה על מה ההשלכות של העניין. זה לא סתם 3 נק' זה יותר מזה. אז חלאס כולם להתחיל לתקוף ולהגיד לא להתערב, כי כשנוח לפורום הזה להתערב הוא מתערב במה שבא לו, אבל שפתאום מישהו קופץ ואומר שלא צריך להתערב אז לא להתערב. מה הקטע שלכם..

The Dew

New member
היא רוצה לקעקע את זה

בגלל המשמעות של הקעקוע, לא בגלל שלאנשים בכלא יש אותו. ושוב, לא נשאלנו לגבי הקונספט - זה לא עניינינו. נקודה. (כמובן, ההודעה נכתבה ברוח טובה בייב
)

D amaged R oses

New member
זה לא משנה שלא נשאלנו.

נדחוף את האף בכ"ז! כמו שאמרתי, גם אם יש לו משמעות בשבילה ובשביל הידיד שלה, יש לזה עוד משמעות, מעבר לזאת בשבילה. והיא לא טובה. אז שאנשים יראו את הקעקוע עליה מה הם יחשבו? אני באמת לא חושבת שהיא חשבה על זה לכל אורך הדרך, אין לי מושג בת כמה היא, אבל נראה אותה מצליחה להתמודד עם אנשים שאומרים לה "וואי מה זה הקעקוע הנוראי הזה?! היית בכלא?" ואח"כ בעתיד בעבודות. זה רק לטובתה!~ (ההודעה נכתבה בעצבים, אבל את עדיין מותק
)

The Dew

New member
תראי,

זה נכון, אבל היא מודעת להשלכות ומוכנה להתמודד איתן. מעבר לזה, היו פה תגובות מאוד מתנשאות ומגעילות, וגם אם רוצים להעביר ביקורת על הרעיון או להזהיר אותה מפני העתיד - יש דרך לעשות את זה, כמו ש"בלודי רוז" ועוד כמה עשו. בסה"כ, רוב השירשור הזה היה פשוט גועלי, ואין שום סיבה שאנשים יענו בציניות או בצורה כ"כ מגעילה. (מתה עלייך
:) )

אני לא מנסה לשפוט

ברור שלכל אחד יש סיבות משלו, אבל מה שאני מנסה לעשות זה לעזור לה להבין שאולי זה לא רעיון טוב לקעקע משו כזה על עצמה, אם היא קוראת את ההודעה שלי, מבינה את הזווית שממנה אני בוחן את הדברים, ועדיין שלמה עם עצמה, אז אני חושב שרק עזרתי לה להבין שזה באמת משו שהיא רוצה וחשוב לה. על כל קעקוע מישו יכול להגיד שהוא מטומטם, אבל יש דברים שהם באמת נראים לפעמים כאילו הם להט הרגע / שיגעון נעורים, ואם אני יכול לנסות ולמנוע ממנה לעשות משו שנראה לי כמו טעות, לפחות לפי איך שהיא תיארה את הדברים, אני מעדיף לצאת מגעיל ושהיא לא תקעקע משו מטומטם וחסר משמעות על עצמה.

The Dew

New member
אבל זה לא עניינך, היא לא ביקשה את הדעה שלך

בנוגע לקונספט, היא רק שאלה מה זה אומר! וזה - "מה קשור קעקוע פלילי? את רוצה שיחשבו שאת קשוחה? והניסוח לידיד שלך, מה אתה מנשנש? מה קשור קעקוע פלילי? אתה רוצה שיחשבו שאתה קשוח ובסוף סתם תאכל מכות ממישו? נקודה נוספת, אתם רוצים שיחשבו שהייתם בכלא? תגנבו מסטיק מהסופר ותדווחו על עצמכם למשטרה, זה יראה יותר אמין." זה לא "הזווית שבה אתה בוחן את הדברים", זה להיות גועלי נטו. ובלי סיבה. ושוב - היא לא שאלה לדעתך בנוגע לקונספט, אז אין שום טעם שתתחיל לבחון את הדברים בזויות שלך.

אתה פשוט ילד מפגר

אתה גם מתנשא וצר אופקים. ואם תשאל אותי, אתה נראה לי בנאדם שיש לו יותר סיכוי לאכול מכות מבנאדם עם קעקוע של 3\5 נקודות ביד. זה סופו של כל בלון (נפוח).

צול1

New member
חחחחחחחח "אני לא חבר של אנשים שמקעקעים על

עצמם דברים מטומטמים" חחחחחחחחחחחחחחחח LOL "היי! מזה הקעקוע המטומטם הזה?? לא חבר שלך יותר!"

למעלה