קעקועים פליליים

massiveG

New member
../images/Emo190.gifאני לא זוכר מה אבל יש בכלא הרוסי

קעקוע שמסמן אותן בתור "פרה" זה אותר שבבריחה אתה נחטף ונהפך לסוג של ציידה לדרך חחחח סיכו לגמרי

B B A

New member
פרפר הוא שותף מוצלח לבריחה או מי שהיה שותף

לניסיון בריחה. נקודה ליד העין או שתי עיניים בגב התחתון מסמנים אותך כעבד מין.

בתרבויות מסויימות

למשל בקהילה הדרום אמריקאית טיפה מתחת לעין מסמלת שאותו אדם רצח מישהו. למשל ניתן לראות גם אנשים עם 6 טיפות מתחת לכל עין.

B B A

New member
אני לא מסתמך על סרטים הוליוודים

אלא על מקורות ספרותיים ואנתרופולגים- וזאת בדיוק הסיבה. מעולם לא שמעתי על כך שטיפה ליד העין מסמלת בריחה, ואני לא אתפלא אם זה בולשיט הוליוודי. ברוב המקרים, אם אתה רוצה ללמוד על נושא כלשהו אז לא כדאי לך לעשות זאת דרך צפייה בסרטים הוליוודים. וסתם לידע כללי: שלוש טיפות בזווית העין מסמנות אותך בארה"ב כחבר "קריפס".

זה בכלל לא קשור לבריחה!

הקעוקע ליד העיין בסרט עם ג'וני דפ (שאגב הסרט ניקרא CRY NANY) לא קשור לבריחה, קשור לזה שהוא בוכה ולא מתבייש בדמעות שלו ואין שום קשר ובכלל כל הסרט הזה לא קשור למציאות, אבל הסרט הכי מגניב של כל הזמנים! :)

אני פשוט מתה על הסרט הזה...

המרובעים, והחנונים, וכל זה פסוט סרט ענק - הסרט וגם רייקי לייק שמחשקת בו...

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif אמנם ביקשת לברר מה המשמעות

אך אני חייבת להגיב על הרעיון. אני לא באה לשפוט אותך או את ידידך, אך אתם חייבים להתחיל לחשוב קצת קדימה. כשבגיל 25 תלכי לראיון עבודה, יראו את היד שלך ויבינו מה הוא מסמל (ולא, הם לא יבינו "קעקוע משותף עם ידיד", הם יבינו "קעקוע כלא"). קעקועים פליליים הם סוג של אות קין, בכל מקום אליו תלך יזהו אותך וידעו להתנהג איתך בהתאם. קשה לי להבין למה בן אדם ירצה לגזור על עצמו דבר שכזה. קטונתי מלשפוט אותך, אך נראה לי שאת לא מסתכלת קדימה. את תלויה באנשים אחרים, בין אם תרצי זאת ובין אם לא. אנשים אחרים הם אלה שיאשרו לך הלוואה מהבנק, אנשים אחרים הם אלה שישכירו לך דירה, אנשים אחרים הם אלה שיקבלו אותך לעבודה, ומשום מה זה נראה כאילו את בוחרת להתעלם מזה. קעקועים משפיעים על רושם ראשוני, ולא משנה אם מדובר בחצי שרוול או בקעקוע של נקודות על היד, אבל אני מניחה שהאחרון ישפיע קצת יותר לרעה. את באמת מוכנה להתקעקעות הזו?

The Dew

New member
או. :)

סופסוף מישהי שמגיבה בצורה נורמלית ונטולת ביקורת.

The Dew

New member
בואנה, אנשים, התאכזבתי.

ממש התאכזבתי! דווקא אתם - תומכים נלהבים של האינדבידואליות והייחודיות - איך יכולתם להגיב ככה בשירשור הזה? דבר ראשון, הבחורה לא שאלה לחוות דעתנו בנוגע לקונספט. דבר שני, גם אם הקונספט דבילי - הוא משמעותי בעיניה, וכל התגובות האלה היו ממש לא במקום. ולא, אני לא מנסה לריב עכשיו עם אפ'חד, אני מטורפת על הפורום הזה ועל (רוב) האנשים פה, אבל וואלה, יצאתם מה זה מעפנים בשירשור הזה. ואחרי שהבעתי את דעתי - שיהיה לכולכם המשך יום נעים.

MorbidPrincess1

New member
מה קשור?

ואם עכשיו אני אבוא ואשאל מה המשמעות של צלב קרס? (זאת סתם דוגמא...) כי אני וידיד שלי רוצים לקעקע משהו שיסמל את הידידות שלנו וצלב קרס ממש נראה לי מתאים. יופי! יחי האינדיבידואליות... אף אחד לא אמר לה מה לעשות. כולה אמרו לה לשקול את זה מחדש כי זה יכול ליצור בעיות בעתיד.

The Dew

New member
זה בכלל לא אותו דבר,

היא אמרה שהיא יודעת את המשמעות אבל ליתר ביטחון שאלה אותנו. ופעם העשירית, לא נשאלנו לגבי הקונספט...

אם היא יודעת לכתוב בפורום היא גם יודעת

לשקול אפשרויות לגבי העתיד ואם בא לה לקעקע צלב קרס היא כנראה יודעת איך אנשים מסתכלים על זה (למרות שצלב קרס זה סמל הרבה יותר מורכב ובלה בלה בלה לא להכנס לזה) אז מי אתה שתגיד לה לא לקעקע את זה ? היא תקעקע מה בזין שלה. היא רק שאלה בשביל לוודא שאלה המשמעויות (שהיא כבר ידעה!!!!!) לקעקועים האלה וזה הכל. מי שאל אותכם בכלל?

B B A

New member
אני לא מצליח לראות קשר בין ידיעת קרוא וכתוב

לבין ידיעת ההשלכות של קיעקוע מוטיב פלילי וקבלת ההשלכות האלה. אתה גם הגדרת את התגובות שייעצו לה לא לקעקע על עצמה את המוטיב הזה מחשש לאותן השלכות כ"בורות". אתה רוצה לדעת את ההגדרה שלי לבורות? "בורות" היא לדעתי לקחת החלטה בעלת פוטנציאל הרסני על העתיד מתוך להט נעורים ורצון להרגיש מגניב. "בורות" היא לדעתי סימון עצמך כפושע, למרות שאתה יודע את היחס שהחברה נוקטת כלפי עבריינים ואת המכשולים החברתיים שהיא מציבה בפניהם. "בורות" היא לדעתי התעלמות מהמציאות, ההיגיון והשכל הישר ונקיטה בגישת "יהיה בסדר". זו בורות לדעתי. היא אומנם לא שאלה אותנו על דעתנו בנושא, אבל אם אני רואה ילדה בת 17 שעומדת לגזור על עצמה עונש חברתי ולתייג את עצמה כפושעת בלי שהיא מבינה את מלוא המשמעות של הדבר- אז אני מרגיש שאני יכול ואפילו צריך להביע את דעתי בנושא.

למעלה