קיסריה 6/11/2009

אתי Z

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שמוליק אלבז - א ל ו ף!!

אתי Z

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ה ק ה ל !!!

אתי Z

New member
מצא את חברי הפורום...

מי שמוצא כמה שיותר חברי פורום בתמונה מקבל פרס... אני מצאתי שניים..

אתי Z

New member
בהחלט כלול...

איפשר לפספס :) מצאתי גם את מושיקו, עופר, עזרא ורז (זה כבר נהיה 5)

gabi46

New member
לורד

בראשית דברע אני אגיד שההופעה הזאת הייתה מושלמת מכל הבחינות....דבר אחד שחסר לי מאוד זה לשמוע ולו רק לשיר אחד את אברהם בניון...חבל שלא קרה. ועכשיו אפנה את דברי ישירות לורד: לאחר ההופעה הצלחתי לעבור את השומרים ולהגיע עד לחדר שהיו בו עמיר ואבי ...הלחץ היה רב והמון אנשים רצו להיכנס שלא כמו בהופעות אחרות של עמיר כאן הקהל היה רב והלחץ היה גדול עמדתי כמו כולם וחכיתי שיגיע תורי לא משנה כמה זמן זה יקח ולפתע פתאום אני קולט מישהו שאינו מוכר לי קורא בקול "ורד ורד בואי תיכנסי" ועכשיו ורד אני ישאל אותך מי את ומה נותן לך את הזכות שאת תיכנסי לפניי כולם??? זה שאת המנהלת של הפורום לא נותן לך שום זכות על פניי אף מעריץ ולו הקטן ביותר של עמיר אבקש את תגובתך בעניין

מגןימני

New member
לgabi46

אם אתה חושב שרק היא נכנסה ככה אז כנראה שלא ראית מספיק טוב , היו שם המון אנשים שנכנסו בפרוטקציה... לא רק היא..

gabi46

New member
תגובה

היו אבל אם נגיד ילד שחולה במחלה כל שהיא יכנס לפניי זה הכי הגיוני שבעולם...וזה רק מה שהספקתי לראות...

ו ר ד ב

New member
אז ככה:

פרוטקציה לא הייתה, למקרה שלא ידעת אדגיש אני עובדת "נבל עשור" לכל דבר ועניין. אם היית טורח להסתכל היית גם רואה שעליי היה תג וצמיד של עובד הפקה על אף שאיני חייבת לך הסברים ורק מכיוון שבחרת קודם להשתלח בי על גבי הפורום אגיב לך: סיבת כניסתי לעמיר היא אך ורק לצורך ענייני הפקה, תיאומים, ראיון לאתר וכציו"ב, שוב אם היית משתדל היית רואה שלא יצאתי גם אחרי שעמיר הלך ונשארתי עם אבי לאותם העניינים.. לא נראה לי שיש טעם להרחיב ורד

gabi46

New member
את רצינית??

אם את עובדת של נבל עשור ונכנסת לדבר איתם על עניני עבודה אני בטוח שלך יש את כל הדרכים לעשות את הדברים האלה בזמן אחר ולא בזמן שבו יש לכלל המערצים של עמיר הזדמנות שלא חוזרת על עצמה כל יום

למעלה