אתם הייתם בהופעה של התותח ואני הייתי בצוותא בהופעה של כמה קומיקאים הכי חלשים בהיסטוריה אבל שמח שנהניתם. אם כבר אתם באופוריה מההופעה אז מי שהיה גרציה וכל התותחיות יש כמה שאלות תגידו יש מצב מישהו צילם את ההופעה ויעלה חלק מהשירים, ומה היה עם הבן שלו הוא עלה לבמה ושאלה שלישית ואחרונה היה איזה ביצוע מפתיע שלא היה בבריכת הסולטן? ממש מסיבת עיתונאים עשיתי לכן אבל סלחו לי חח
לא יכולה להרדם אז הענה לך ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif
אם צילמו אז זה בטח יעלה לאתר, אולי לא כל ההופעה אבל בטח חלקים ממנה, גם אני מקווה שזה יקרה. ישראל הקטן לא עלה לבמה, אבל בשיר "אחד מ יודע" המתוק הזה הרים את שתי ההצבעות לשמיים ושר ...ילד מקסים כזה
אההה לא בדיוק {כרגע } זוכרת מה היה בבריכת הסולטן, אבל זכינו לשמוע את "אפילו" ו"ללכת לשם"...אי ראשי סחרר עלי חחחחח לילה טוב!!
מלבד שהוא הוסיף בסוף את התקווה והוריד את יומהולדת ועוד איזה שיר שפשוט לא בא לו לשיר... הביצועים לבת מלך, כשאת עצובה, אפילו, געגוע, ניצחת איתי הכל ועוד... היו גדולים... מופע גדול של האמן המוביל בישראל כיום.
ללא ספק ההופעה הכי טובה שהייתי בה עד עכשיו... כמה התרגשות כש-3000 אנשים שרים ביחד את ניצחת איתי הכל... באמת שווה כל שקל ושקל מה-220 ששילמתי... מישהו אולי יודע אם ייצא די.וי.די של ההופעה?!