קיסריה 6/11/2009

גרציה פ

New member
לא היתה שם מזוזה ועמיר קבע שם מזוזה....

היתה הופעה מדהימה!! כן ירבו עשורים כאלו !!

גרציה פ

New member
שכחת לספר שעמיר מסתובב עם מזוזות איתו ....

ובכל מקום שהוא מגיע ואין מזוזה הוא תוקע מזוזה.. צדיק! 2000 שנה לא היתה שם מזוזה ועכשיו יש !

liron138

New member
אכן הייתה הופעה מדהימה ומצמררת!...

ועל עמיר מה יש עוד להגיד נראה לי שאמרנו הכל..הוא אדיר, מוכשר, צדיק, צנוע פשוט מדהים מדהים...והילד שלו כל כךך חמוד שזה משהו.!

ליטל149

New member
הילד שלו היה שם?! דייי איזה צדיק הוא!

אני אכולת קנאה. בעז''ה נגיע לעין חמד.

איזה באסה

אתם הייתם בהופעה של התותח ואני הייתי בצוותא בהופעה של כמה קומיקאים הכי חלשים בהיסטוריה אבל שמח שנהניתם. אם כבר אתם באופוריה מההופעה אז מי שהיה גרציה וכל התותחיות יש כמה שאלות תגידו יש מצב מישהו צילם את ההופעה ויעלה חלק מהשירים, ומה היה עם הבן שלו הוא עלה לבמה ושאלה שלישית ואחרונה היה איזה ביצוע מפתיע שלא היה בבריכת הסולטן? ממש מסיבת עיתונאים עשיתי לכן אבל סלחו לי חח

liron138

New member
בקשר לבן שלו....

הוא לא עלה לבמה הוא פשוט היה באוטו עם אשתו וכמה אנשים בניהם אני ראינו אותם זה הכל...חחח הוא נורא חמוד..!

ליטל149

New member
מה. זה שיא המעניין...לא בקטע המפגר. פשוט בגלל

שהם חזרו בתשובה.

גרציה פ

New member
לא יכולה להרדם אז הענה לך ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

אם צילמו אז זה בטח יעלה לאתר, אולי לא כל ההופעה אבל בטח חלקים ממנה, גם אני מקווה שזה יקרה. ישראל הקטן לא עלה לבמה, אבל בשיר "אחד מ יודע" המתוק הזה הרים את שתי ההצבעות לשמיים ושר ...ילד מקסים כזה
אההה לא בדיוק {כרגע } זוכרת מה היה בבריכת הסולטן, אבל זכינו לשמוע את "אפילו" ו"ללכת לשם"...אי ראשי סחרר עלי חחחחח לילה טוב!!

yoav האחד

New member
ההופעה כמעט זהה לבריכת הסולטן

מלבד שהוא הוסיף בסוף את התקווה והוריד את יומהולדת ועוד איזה שיר שפשוט לא בא לו לשיר... הביצועים לבת מלך, כשאת עצובה, אפילו, געגוע, ניצחת איתי הכל ועוד... היו גדולים... מופע גדול של האמן המוביל בישראל כיום.

היה מדהיםםםםם

ללא ספק ההופעה הכי טובה שהייתי בה עד עכשיו... כמה התרגשות כש-3000 אנשים שרים ביחד את ניצחת איתי הכל... :) באמת שווה כל שקל ושקל מה-220 ששילמתי... מישהו אולי יודע אם ייצא די.וי.די של ההופעה?!

ו ר ד ב

New member
קיסריה 6/11/2009../images/Emo57.gif

כל הביקורות, תמונות, הערות וכל מה שקשור - נא לשרשר לכאן

למעלה