קיסריה 6/11/2009

הגורר 98

New member
מה 6/11/2009 זה ה6ל10 2009ורד מותק

והיה כל כך טוב שיאלהה עכשיו לחיפה למרכז הקונגרסים מקום ענק ומקורה סגור נגד גשם ויש מלא מלא חניה אז תבוא אנחנו מחכים לך שנים צדיק

יעל ממן

New member
אין דברים כאלה בעולם!!!

איזו הופעה! אין ספק שהשתוללו שם אנרגיות מטורפות !וההתרגשות...התרגשתי בצורה בלתי רגילה! אשרינו שזכינו...

צודק במאה אחוז אחי ...

לטעמי ההופעה הייתה קצרה מדיי לקיסריה .. עמיר הוא זמר אדיר בשבילי הכי גדול שיש בארץ מבחינת הכל .. אבל התאכזבתי קצת מאורך ההופעה והיא התחילה קצת יותר מ9 ועשרים בכל מקרה היה מקום בשקט לעוד 5 , 6 שירים זה היה נראה שעמיר היה מוטש מאוד ועייף למרות שהוא נתן הופעה באמת אדירה .. איזה קול , איזו אווירה , איזה קהל פשוט מצמרר ומגרש לטעמי יש עוד כמה שירים שעמיר היה חייב לשיר אותם .. פשוט סתם , לא כחול ולא לבן , עינייה, קצת לבד , שעה של אור , עד דלא ידע הוא יכול לשיר גם את השירים החדשים "ועפנו" ו"שיר הוודקה" , היו לו כמה הפתעות שהוא הביא כמו "ללכת לשם " ו "אפילו " אבל זה חלק מהקטע .. בכל מקרה באמת בסה"כ הופעה מדימה ונהנתי מכל שניה והתאכזבתי מאוד שיסתתיים

יופי של ביקורת כל מילה ומילה נכונה

רק יש לו טעות ברשימה של השירים .. יש שירים שהוא שר שהוא לא הוסיף ויש שירים שהוא כתב ולא היו בכלל כמו : דני .

הייתה הופעה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!!

אין יותר מרגש לראות אלפי אנשים שבאו לשמע את קולו האדיר של בניון, בעידן של מוזיקה רדודה עם טקסטים של שפת רחוב מוכיח עמיר את הניצחון הגדול שלו , ניצחון האיכות , ניצחון המוזיקה האמיתית שנשמעת מבפנים ,בלי כל הפוזה הנפוצה בימינו, איש צנוע פשוט ששר מהנשמה. תמיד אמרתי ותמיד אומר שעמיר בניון זהו יוצר אחת לדור.

WheelSmoker

New member
רשימה של השירים?

מישהו יכול בבקשה לרשום את כל השירים שעמיר שר? אני לא הכרתי את כולם ואני לא ממש זוכר את כולם... תודה מראש!

nirna

New member
קטעי וידאו מההופעה

אשרייכם אנשים טובים. בעזרת השם עוד מזוזות בכל מקום.

liron138

New member
וואו..

אני רואה את זה ומתרגשת שוב בדיוק כמו אתמול..זה מדהים!

למעלה