קיסריה 6/11/2009

קסם אחד1

New member
2000 שנים קיסריה...ומהיום יש מזוזה...!!!!!

אין מילים לתאר עד כמה מדהים היה...! פשוט אין! מההופעה הקודמת בבריכת הסולטן היה שינוי קל...ולטובה. אחרי הופעה כזו יש רק לומר לך תודה ענקית עמיר... פשוט תודה! עד ההופעה הבאה ובכלל... לילה טוב:)

liron138

New member
ההופעה המדהימה ביותר מאז ומתמיד!

עמיר היה בשיאו, שיתף את הקהל, לא הפסיק לחייך ריגש את כולנו ואותי אישית עד דמעות עם השיר "געגוע" פשוט מצמרר ואדיר!! אני לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים אבל מי שלא היה הפסיד את ההופעה של חייו וגם אם תיהיה עוד הוופעה בקיסריה זה לא יהיה אותו הדבר!..מרוב הנאה השעתיים עברו כמו חצי שעה!..היה פשוט מדהים מדהים מדהים! אשרייך עמיר על שעשית לנו את העשור הקרוב לכל כך שמח עם ההופעה הכל כך מוצללחת הזו שלא נראה שהגיע לשיאים כל כך גדולים בשום הופעהה שיתקיימה שם למעט של עמיר!!!! ואגב מזל טוב עמיר גם על מעבר הדירה וגם על הילדה בדרך!!!!...בעזרת השם אמן וגלעד שליט יחזור בשלום ואני מקווה ששמע את שירתנו ושירת עמיר בניון ולכמיהה שלנו שיחזור כבר!!!.. לילה טוב שיהיה לכולכם!

מגןימני

New member
מדהים מדהים מדהים!

הופעה ראשונה שלי , פשוט מדהיםם!!!!!!!!! עמיר , אין עליך איןן!! עמיר גם היה במצב רוח טוב והשפיע על הקהל מאוד עם המצב רוח.... אחחח מדהים מדהיםם הביצוע של ללכת לשם היה אחד היפים שיש , דווקא לא חשבתי שהוא ישיר את זה ויא אללה כמה שמחתי שהוא שר את זהה אין אין דברים כאלה...

האחים2

New member
אדירררררררררר......

אתמול היה אחד הערבים המרגשים בחיי העוצמות והאנרגיות שהמלך הזה החדיר למי שנכח היו מדהימות רק לדעתי ההופעה קצרה מדי!!!! שעה ועשרים דקות לדעתי מתאים לגבעת ברנר ולא לקסריה עוד חצי שעה הייתה משאירה טעם אחר עדיין קיסריה פעם ראשונה התרגשות וווו לא נורא נגיע גם בפעם הבאה!!!!

WheelSmoker

New member
הופעה מדהימה!

פעם ראשונה שאני בהופעה של זמר כלשהו ונהניתי כל כך!!! עמיר בניון המלך!

תדייק בבקשה..

נסחפת לגמרי, שעה ועשרים? למה לשקר? ההופעה התחילה בדיוק ב- 21:20 והסתיימה ב- 23:05, שזה, בחישוב קל שעה וארבעים וחמש דקות. לדעתי היה מקום לעוד רבע שעה, קיסריה שווה שעתיים.. חוץ מזה, לגבי ההופעה, צמרמורות היו בגופי בזמן שכל האמפי המלא צעק:" בסוף כל לילה אני בא...", השירה האדירה של כולם ב-"כשאת עצובה" והזעקה:"תבוא!!". תודה רבה לעמיר מעומק הלב על הופעה מסמרת שיער, מרגשת ומהממת, עוד הופעה שעושה טוב על הלב, ותודה לשאר הצוות התותחים ולקהל המדהים...

yir

New member
אבל...

ההופעה באמת עברה מהר, ונשאר טעם של עוד ..ועוד.. אבל רק לדוגמא, ביום ראשון הייתה הופעה של שולי רנד שעתיים וחצי! חבל שעמיר לא נתן עוד כמה שירים, איפה 'התגלות הנפש' ,' צבעים', 'שלכת', 'שמחות קטנות' וכו וכו וכו

liron138

New member
לא שאלתי למה לא באת..

שאלתי אם הגעת או לא..:)..(אני לא מתערבת בדברים פרטיים וכדומה)..שאלתי בכלליות

meytalon

New member
גם אני לא הייתי ומבועסת לגמרי...

אבל חשבתי על ההופעה בכל דקה ודקה.. מקווה לראות בקרוב תמונות מההופעה רק בשביל ההרגשה :) חג שמח!!

הגורר 98

New member
צדיק כתמר פרח פרח איזה אושר

גרמת לי ולחברים שלי פשוט סחתיין סחתיין ועוד סחתיין לקינוח אני אישית ראיתי כל ההופעה זיקוקי דינור באויר פשוט נעתקו לי המילים מלתאר איזה אוירה מיוחדת שרתה בקיסריה ועמיר הצדיק שהורדוס בנה את האמפי הוא שכח לשים מזוזה הוא היה מבין גדול בעיניני צנרת ומבנים גדולים מזוזה ה/ יסלח הוא שכח העיקר שהכל נקבע על מקומו בשלום ועוד פעם תודה מקרב ל
צדיק על אחלה יומלדת שהייתה לי היום לילה טוב

למעלה