קיסריה 6/11/2009

ו ר ד ב

New member
לגמרי.

עניתי לך על מנת להרגיע אותך, אבל אני לא חושבת שזה המקום להמשיך את הדיון הזה. אם תרצה להמשיך לשאול שאלות אתה מוזמן במסרים.

רפי35

New member
כמה תגובות לכמה עניינים...

הופעה מרגשת מלאת עוצמה וכוח, ראו שעמיר נהנה וככה גורם גם לנו להנות יותר. אני יכול להגיד שהרבה יותר נהנתי לעומת בריכת הסולטן (אבל זה אני ואני אפילו לא יכול להסביר למה..) לגבי השירים, אני מסכים שהיה מעט קצר מידי, כי אם עמיר מוריד 4 שירים זה אומר 12 דק' שיחזיר לנו לפחות ב2 (כלומר אם ירדו דני,יוםהולדת, ועפנו וכוכב נופל - ישבתי מאחורי המקרן ראיתי על מה דילגו.. אז לפחות שיחזירו לנו עם געגועים לדמיון ושעה של אור שהיו שירי הדגל של האוסף (השם של האוסף והסינגל הראשון) ואם אני לא טועה גם היו בבריכת הסולטן. שמחתי לראות את קיסריה מלאה עד 0 מקום כי זה מגיע לעמיר ואני מקווה שזה יגרום לו גם לחזור לשם (או לפחות לחזור להופעה באזור). תמונות יעלו כשאחזור הביתה. סופ"ש מלא בכוח, רפי.

omerglazer8

New member
הופעה מדהימה

הייתי אתמול בהופעה, ואני עדיין באופוריה, אני פשוט הייתי עם צמרמורת כל שיר ושיר. יש לי רק שאלה אחת למישהו שיודע כאן, למה עמיר לא שר את שלכת ?

רפי35

New member
כל מילה מדוייקת.....

כמבקר שכבר כתב על עמיר בעבר הוא צודק בכל מילה שכתב. נראה לי שכולנו מצטרפים לבקשתו להארכה קלה במופע והוספת שירים יותר "מיוחדים" ו/או דואט עם אבי בניון. סופ"ש מהנה. נ.ב אתי כל קישור בסלע!

אריאנה10

New member
אחרי ההופעה שנתת בקסריה, ללא ספק אתה זמר השנה

אמרת בזמן ההופעה שלא למדת מוזיקה.... יש לך פריבילגיה מעל כולם קול מרגיע, אוקטבות אדירות, נשמה של יהודי כל זה מביא לפוצץ את קסריה באחד המופעים היותר טובים שראיתי השנה. נ.ב כמדריכת טיולים בארץ ובעולם, אני גאה בך על מעשה המזוזה בקסריה. ושוב נשמה יהודית .

kookola

New member
ביקורת של דודו כהן =]

אוווף אני כ"כ אוכלת את הלב שלא הצלחתי להגיע :(

ספיר 2

New member
יואאאא איזו הופעההההה

עמיר בניון הוא המלך לא יעזוררררר!!!! היה מדהיםםם!! שווה כל שקל שווה את הנסיעה הארוכה שווה הכל!!!!!! שלא ייגמר לעולם

הגורר 98

New member
בוקר טוב ורד בוקר טוב וה6 ל11 בקונגרסים

אני עכשיו קונה כרטיסים סתם חומר למחשבה

למעלה