קיטורים

Tin Doll

New member
איזה לילה הזוי

נרדמתי ממש בסוף ישנן בנות וחלמתי שהיה איזה מישהו שרצה להרוג אותי וזרק עליי סכינים והחזרתי לו ופגעתי בו פעם אחת והוא רדף אחריי בין כל מיני חדרים ובסוף היה ממש קרוב אליי וכל הזמן צעקתי בשם של מישהו, שיבוא לעזור לי, והוא עזר לי לפעמים אבל רב הזמן התמודדתי לבד.. בסוף התעוררתי. והמשקפיים שלי כמעט נשברו, ככה זה כשנרדמים איתם.. נווו אין לי כח עכשיו ללכת לפסיכיאטר הזה, הוא הבנאדם הכי מוזר שיש. בטח שוב אחכה לו חצי שעה כדי לשמוע שתי מילים וללכת.. השבוע מתחיל לזוז, וזה טוב. למה כתבתי את כל זה בקיטורים? לאדעת

Shusho

New member
אני ישנה יותר מדי

או נרדמת בשעות מוזרות אוני לא יודעת איך להפסיק את זה.

GoOni

New member
שהמתכונת בהיסטוריה תעבורררר

ושיהיה לי ציון טוב.

EVE Lights

New member
כואב לי הגבבבב ונמאס מכרטיסיות

זה פשוט נורא
ותיכף אני מסיימת את י' והבטחתי לעצמי עוד לעשות היום את כ'. ל' שואתית ותחכה למחר (לא בא לי
) (אולי בכ"ז הפגרה של האלופה באה בזמן טוב...
) ועוד אחרי שנסיים עם זה עכשיו יש לי עוד כמה נושאים לסיים בשיעורי בית אוף אוף אוף תסכוללללללל

adiss90

New member
../images/Emo32.gif אוף , נמאס לי נמאס לי.

-עדי נגד העולם-
כל העולם מעשן. אני רצינית;בכלל לא משנה מי זה, מה זה, טוב לו, רע לו-כולם מעשנים. ומי שלא מעשן-שותה. או שניהם ביחד. זה התחיל לפני איזה חודש שפקחתי עיניים ושמתי לב שחבורה אחת של ילדות משועממות התחילה לעשן. אמרתי לעצמי שניחא, והן נפלו קורבן לשיעמום, כי הן סתומות כמו נעל. אבל אז אני קולטת אנשים קרובים אליי מעשנים. ואני פתאם לא יכולה ללכת ברחוב או לשבת בבית קפה כי האוויר שלי מזוהם. וכל הילדים הפאקינג הכי תמימים בעולם מתחילים לעשן בגלל לחץ חברתי ו... אוף.
קיטרתי כבר מיליון פעמים על כך שאני לא קולטת אף פעם איך לומדים ללשון- נשגב מבינתי. ואפילו בעת שכזו- שפאקינג עוד 5 ימים מגן וכבר יש לי ספר מצויין ואני רק צריכה לקרוא ולפתר תרגילים>>אין לי מושג איך עושים את זה. ואוף, זה מקצוע שכולם אמורים לקבל בו 90. רק אני אהיה היחידה שלא בגלל שאני לא יודעת איך ללמוד?! לא רוצה. אני הולכת ללכת ראש בראש ועם הראש בקיר עם הספר הזה. יהיה לי 90 בלשון כמו לכולם גם אם זה דורש ממני מאמץ עילאי.
אם חשבתם שיש לכם מושג לאיזה גודל יכול להגיע דבור-תחשבו שוב. זה כל מה שיש לי להגיד לכם. [עבר. מאחוריי. לנשום.]

TiKi PooH

New member
בקשר ללשון-

א. מצאת לך מקצוע שכולם מקבלים בו 90! P: הייתי אומרת שאצלנו זה ממש לא היה ככה, אבל במקרה יצא לי להיות גם חלק מאצלנו אצלך- אז מבפנוכו אני מעידה על רבים וטובים שמגרדים 70-80 עם מורות פרטיות, קורסים ובלה בלה בלה. ב. זה אפילו לא מקצוע נחוץ, להתבאס עליו ולתקוע את הראש בקיר יהיה ... חבל. ( זתומרת.." לא נחוץ"; אני האחרונה שתגיד שזה שטויות, כי יש בלשון הרבה דברים חשובים וזה די בסיסי והכרחי בעיני שבן אדם יידע כמו שצריך לפחות את שפת האם שלו, אבל מכאן ועד הברה פתוחה או סגורה, גזרות מעיקות, תצורות וחברים- פייי..הרבה מים עוברים בנהר.) כך או כך- יש לך נטייה לזיין את השכל על כמה הולך לך גרוע ואז להפציץ במתכונת ובבגרות כמו גדולה, עם קצת כוח רצון ויכולת לשבת על התחת- אני לא דואגת :) ( מה גם שזה מקצוע שחורש את התחום הריאלי במוח, את באמת מסודרת איתו.) בהצלחה יקירתי :)

adiss90

New member
ריאלי????

אאעאהאעאאהאעא. הסבירי לי בבקשה מה ריאלי בחרטה הזה!! הווו ותודה שירקטן!! אני מאד מאד מקווה לראות אותך לפני שאת עוברת לאקסטרני (מתי זה קורה?
) [[ וואי, שמתן לב איך תמיד ההודעות שלי גוררות תגובות נרעמות ונאצות נחרצות?.. חיחיחי ]]

את יודעת מה מעצבן אותי?

אוקיי, אני מעשנת, סבבה? לא כבד, אבל מעשנת וכן, אם לאחד החברים שלי או משהו מפריעה הסיגריה, אז אני זזה וכן, זה לא בריא וכן, זה לא מריח נפלא בלשון המעטה אבל הכי מעצבן אותי שיש סטיגמה שרק ילדים רעים מעשנים אה אם אני מעשנת אז אני ילדה רעה? מורדת? לא תמימה? ערסית? זו סטיגמה מטומטמת וכל כך חסרת בסיס האנשים הכי קלאסיים בעולם מעשנים אז תפסיקו לחשוב שרק ילדים רעים מעשנים ותנו לנו לחיות בשקט.

adiss90

New member
רע? קיבלת את הרושם "רע"?!

באמת שאין לי מושג איך. בכל מקרה- ממש לא אנשים רעים. וגם לא אכפת לי כ"כ קונספט העישון. התחיל להפריע לי שזה נעשה המוני, מעיק והרבה יותר מדי אנשים סביבי גומרים לעצמם את הריאות ולי את האוויר. באמת סליחה(?!)

יכול להיות שאת לא התכוונת לזה,

[למרות שיכולתי להבין את זה ממשפט אחד שכולל בתוכו "ילדים תמימים"] אבל זו דעה די רווחת וזה מציק.

KarenTheGoddess

New member
עזבי את הדעה הרווחת,

כי היא לא נכונה אבל פאק, מה קרה שפתאום החלק של הלא מעשנים במסעדה גרוע יותר מהמעשנים ממתי זה נהפך פופולרי להרוג את עצמך לאט, לא להתחשב בסביבה שלך ובכלל בעולם. אין מקום בילוי אחד שאפשר לנשום בו כמו שצריך. אין אלטרנטיבה, אי אפשר לברוח מזה לא מפריע לי שאנשים מעשנים, שיעשנו כמה שבא להם, אבל למה לידי? למה ברחוב הומה אדם?

Small talk

New member
90 בלשון?, איפה?

כל השנה, אם לפחות עשרה שיעורים פרטיים הגישו אותי על 80 (וכל השנה היה לי ממוצע 73) והוצאתי 84, סופי 82. הכי קרוב ל90 שהגעתי היה כשהסתכלתי על ה-60 שלי הפוך, וגם אז זה היה 09
. אין לך מה להילחץ, מתרגלים מתרגלים מתרגלים מתרגלים, ובסוף תופסים את החומר. ובקשר לעישון, גם לי הייתה תקופה כזו, שכל אדם חדש שגיליתי שהוא מעשן היה לי עצוב (למעט מס אנשים מצומצם ששנאתי וקיוויתי שהסיגריות יהרגו אותם), אם זה מנחם, באיזשהו שלב מתרגלים לריח ולאנשים המעשנים.

adiss90

New member
דיי ;( איןמצבב. כל מי שאני מכירה קיבל איזה 95

אפילו בת דודה שלי קיבלה 90 ואין לה אפילו תעודת בגרות
וגם מלאאא חברות, משפחה, זה ידוע!!--בלשון כולם מקבלים 90.(כאילו..90 ומעלה).

Small talk

New member
בסדר, בכל מקצוע יש כאלה שחזקים יותר ופחות

אולי מסביבך מקבלים 90, בעולם האמיתי (שאר הבתי ספר בישראל) אמרו לי שהממוצע הארצי הוא שלילי. בת דודה שלי למשל, למדה עם מורה פרטית שנה שלמה בערך, ובכל זאת אם היא לא תוציא עובר במתכונת שלה, יגישו אותה על נכשל, אז לשון זה ממש לא מקצוע טריוואלי (עם ט' או עם ת'?) אפילו אני (שאני דיי דורשמת מעצמי ציונים גבוהים) החלטתי שלבגרות בלשון מספיק לי עובר (ובסוף הוצאתי הרבה יותר כי הבגרות הייתה הרבה יותר קלה מהמבחנים במהלך השנה) אבל גם 80 סופי זה ציון מעולה, ואפילו פחות. חוץ מזה שעל תתני לציונים של חברות ושל בנות דודות שלך להשפיע עליך, בנות דודות שלי שתיהן סיימו עם ממוצע 90 באנגלית ובמתמטיקה 5 יחי, ובן דוד שלי כל הזמן אומר לי כמה אדיוטי זה שאני ב4 יחידות מתמטיקה ולא 5, אבל כולם יכולים לקפוץ לי, תתיחסי לציונים שלך ולחיים שלך, לא לציונים של חברות שלך...

adiss90

New member
אם לא הייתי משווה לאחרים זה לא היה נגמר טוב..

הדרישה שלי מעצמי היא להוציא 90 ומעלה בכל הבגרויות.(רק כי אני חושבת שאני לגמרי מסוגלת לזה). אבל אני מסתכלת על אחרים ואני רואה שזה לא קורה. אני מנסה לשמור על איזה איזון פה. להתערבב ולא להבלע? אהה ו- "אל תתני..."

Public Pervert

New member
לא נכון.

אני קיבלתי 67.או שזה היה הציון הסופי,לא זוכרת. אצלנו או שהיו מקבלים 90 ומעלה,או שנכשלו. היו מלא שקיבלנו 40.

e l u l a

New member
אוקי אני אגיב לשני הדברים-../images/Emo153.gif

עישון זה באמת מסריח ודוחה. ולשון זה המקצוע הכי קשה בעולם!!! זה גם מקצוע שלקח לי כ"כ הרבה זמן לקלוט איך לומדים בכלל. קיבלתי 85 סופי[זה הציון שהגישו אותי עליו וגם שקיבלתי בבגרות] והייתי הכי מרוצה בעולם כי כל השנה ישבתי על 60 בערך. זה קשה ומסובך וכל הגזרות ולמי אכפת בכלל מה משפט מחובר ומה משפט מורכב. לפי דעתי בלשון צריך להתמקד בדיוקי הגיה וכל התחביר וכאלה צריך להיות בקטנה.. אל תחשבי שזה מקצוע שמוציאים בו ציונים גבוהים כי גם לאנשים מסביבי לא היה קל, ואיכס שנאתי את זה. אני יודעת שאם הייתי לומדת את זה עכשיו מההתחלה אז היה לי הרבה יותר טוב כי כבר הייתי יודעת איך ללמוד לזה-אבל בעקרון זה ממש קשה אז אל תרגישי טיפשה או משהו כזה, יהיה טוב
.

למעלה