קיטורים

Small talk

New member
זהזה מוזר שעושים לשון בי"א...

אני יכולה להגיד לך ממה שהיה לי שנה שעברה, הבגרות הייתה הרבה יותר קלה מכל המבחנים כל השנה. כאילו כל השנה הציונים שלי היו בסביבות ה74 , ובבגרות הוצאתי 84 (ועוד עשיתי טעות מפגרת שלא קראתי שאלה טוב). יהיה בסדר, אל תדאגי.

K a y a 1989

New member
אוי באמת שהגבתי לזה

עשינו שנה שעברה לשון,ועכשיו זה החלק השני. כן אני יודעת שיש כאלו שניגשים לשאלון פשוט יותר גדול או משו אבל באמת שאני על הפנים,וכבר התייאשתי והשלמתי עם זה. אבל תודה מותק

רייל

New member
אני קיבלתי 93 סופי בלשון,

אבל באמת שאני לא דוגמא. באמת רוב הילדים בכיתה שלי לא שלטו בחומר כמו שאני שלטתי. תכלס זה כמו מתמטיקה, לדעת את החוקים ולתרגל לתרגל לתרגל, ולא מספר ימים לפני המגן, אלא כל השנה, ככה שההבנה נבנת לך במוח כמו שצריך. זה גם סוג של קריעת תחת, שאם למישהו אין כוח אז חבל. אח עכשיו אני בקושי זוכרת משהו מהחומר. ושיהיה בהצלחה. תבדקי כל תשובה פעמיים, אפשר בקלות להתבלבל.

Tin Doll

New member
תמיד אפשר לשפר.

תכלס לשון זה מקצוע ממש ממש קל, קחי מיקודית ותתרגלי מבחנים. (אחרי שאת לומדת את כל הכללים, כן? לא בעיה למצוא סיכומים טובים) עשיתי בכיתה י' וקיבלתי 84 סופי, לא הייתי מרוצה כי זה המקצוע שאני חזקה בו (והייתי בלי ריטלין) ושיפרתי שוב בקיץ של י"א, קיבלתי 95 סופי. אז הכל אפשרי והבגרות הזו בכללל לא מלחיצה, תלמדי לאהוב אותה... אני התענגתי על כל דקה ב3 שעות, פשוט לקחתי את הזמן ופתרתי הכל לאט ובקצב שלי.. היה ממש כיף אגב.
קחי בקלילות, יש מקצועות קשים הרבה יותר

OverSharing

New member
מה בגרות קלה../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

חח אני מרגישה עכשיו הכי פגועה בארץ הייתי פשוטטטטטטטטט גרועה בזה. [73 סופי.] העיקר שנגמר:]

Public Pervert

New member
הוא גורם לי להרגיש כל כך רע עם עצמי.

כזו שרמוטה מטומטמת. למה לפעמים הוא הדבר הכי מקסים בעולם ולפעמים הוא מכאיב כל כך. לא משנה מה אני עושה -זה לא בסדר. יש באופי שלי הרבה דברים,הרבה ניגודים. אני יכולה להיות רעה כל כך ומצד שני הכי טובה ונחמדה בעולם. הכי צינית והכי תמימה. הכי שרמוטה והכי מתחסדת. הכי בוטחת בעצמה והכי ביישנית. הכי משוחררת והכי עצורה. הכי יפה והכי מכוערת. כל כך הרבה צדדים. למה הוא רואה רק את החלק הרע וכל פעם שאני חושבת ש"הנה,הולך לי בסדר" הוא נותן לי סטירה שמחזירה אותי למציאות. והוא גם לא כ-ז-ה מניאק.זה רק אני עם הרגשות נחיתות או לא יודעת מה שלי. למה האדמה לא יכולה לקבור אותי לפעמים. ולמה הזמן לא יכול לחזור אחורה.

K a y a 1989

New member
מותק,

אם הוא גורם לך להרגיש רע פשוט תרחקי ממנו. באמת אין לך מה לאכול את החרא שהוא מאכיל אותך[זה בן זוג נכון? אם לא אז לא משנה] אם יש בן אדם שגורם לך לרגשי נחיתות כאלו אז תתרחקי ממנו כי פשוט הוא לא עושה לך טוב וחבל לסבול. ולא מגיע לך לקבל כזה יחס משום בן אדם.

Public Pervert

New member
תודה,מקסימה.

הוא לא בן זוג. ידיד שהיה לי איתו פעם קטע.הוא מכיר אותי המון זמן אבל לא מכיר את האופי שלי באמת,סתם חושב שכן. מה שמפריע לי זה הקטעים שאני מרגישה פשוט מגוכחת לגמרי כשאני מדברת איתו. למרות שלפעמים הוא גורם לי להרגיש הכי טוב בעולם. הוא גם לא אומר מפורשות,אלא במשפטים שאני לוקחת ממש קשה,כי זה ברור למה הוא מתכוון. באמת,המון תודה.. העלת לי חיוך:)

הצבא הזההההה

הם היו חייבים לגרור אותי עד ת"א להושיב אותי 4 שעות בשמש בתל השומר וכל זה כדי שאני אדבר 10 דק' עם פסיכולוגית שתגיד לי שאני לא מתאימה לטיס הייתם שואלים אותי, הייתי אומרת לכם מראש ]]]: ואז עוד חיכית 45 דק' לזאת שנותנת החזריח נסיעות רק כדי שהיא תגיד לי "אין לי פה כסף, אבל הנה, אני אשדך לך את הכרטיס רכבת לזימון ותלכי ללשכת גיוס שלך... וגם אין לי שוברים לרכבת.. אז תצרפי את הכרטיס חזור גם" וואו תודהההההה מזה שחיכיתי 45 דק' כדי שתשדכי לי כרטיס ]]]: והיה כל כך פאקינג חם וכל האוטובסין האלה וההליכות בת"א והריצות כדי להספיק הכל ופיכס אני מסריחה כמו החיים. ועוד נסעתי אחרי זהלמוצקין לישיבה של הקורס מסכם ]]: [אבל היה לי ממש כיף אצל תאיר ואחד מהחבר'ה שהיה בירפא התחיל איתי [[: והוא חמוד ממש.. דיברנו איזה 3 שעות והחלפנו מספרים (ואל דאגה, טרחתי לציין את העובדה שאני לסבית]

Tin Doll

New member
גררררררררר זה היה חייב להגמר ככה!!

שיין הרסה הכל כמו תמיד ואני עוד קיוויתי לחתונה מדהימה של שתי בנות מדהימות אוווורררג היא כזאת פוסטמה, שתתאפס על עצמה כבר.

The Bitter End

New member
בדיוק רציתי להתלונן על זה=[

ובואנה אני שונאת את מקס\מוירה, ובט נעשית מפגרת אבל טינה סתם כלבה. ואע למה לוקחים ממני את הסדרה הזאת אם יש עוד עונה!!! זה כמו שעשו לי עם "הכי גאים שיש"=[ רוע לב. ספוילר ספוילר
בעונה הבאה היא תחזור ותנסה להתנצל בפני כרמן.

Tin Doll

New member
גם אני שונאת את מקס/מוירה!!!

היא הדמות הכי מעצבנת שיש!! חלאס נמאס לשמוע אותה/אותו מתבכיין כל הזמן ועם ההתקפי עצבים שיש לו לפעמים.. טינה מדהימה, חבל שהפכו את הדמות שלה לכזו מעצבנת. בקשר למה שכתבת בעונה הבאה, זה דיי צפוי....

The Bitter End

New member
נמאס ממקס\מוירה!

טינה הייתה ממש מקסימה בעונה הקודמת, וגם בט.... עצוב שעשו מהן את זה.

ג'ני ומקס לא ביחד?!!?

מה היא הייתה עם העיתונאית הכוסית הזאת פתאום? לא הבנתי. יוו הן כאלה סקסיות כולן שם. במיוחד לארה... וג'ני...ושיין... וכרמן, כרמן אהובתי... הדבר הכי סקסי בעולם

N o o s h y

New member
תספרי לי מה היה!

נרדמתי אתמול לפני תחילת הפרק. (למה אין שידורים חוזרים למהההההההההה :[)

Tin Doll

New member
אוקיי, פחות או יותר..

כולם התארגנו לחתונה, כרמן מדדה שמלות והייתה כזו יפה.. המשפחה שלה הפתיעה אותה ובאה לחתונה. שיין נפגשה עם אבא שלה, פגשה גם את אשתו המתוקה ואמרה להם שהיא עומדת להתחתן, ושהיא לסבית. ג'ני בוגדת במקס (זו נקראת בגידה? כי הם לא ממש ביחד...) עם איזו אחת (חוקרת? עורכת עיתון? לא זוכרת כ"כ..) אליס ולארה (החברה הקודמת של דנה, ככה קוראים לה? שכחתי) מתקרבות קצת יותר מידי.... אממ בט מתחרטת שהיא רצתה את הבת שלה לעצמה ומבקשת מהעורכת דין שלה לבטל הכל. איכשהו המכתב הגיע לטינה בטעות ובט באה אליה והתנצלה ואמרה שזו טעות ושהכל מבוטל. בסוף הפרק מראים ששיין פוגשת את אבא שלה באיזה פאב עם מישהי אחרת, היא שאלה אותו מי זו והוא אמר לה "ככה אני, אנשים לא משתנים.." (משהו כזה) החתונה מתחילה, ואליס עוצרת את כרמן ולוחשת לה משהו, ועורכת החתונה נעמדת ומודיעה בקול שהחתונה מבוטלת. שיין הוכיחה שהיא כמו אבא שלה, ואנשים לא משתנים...... טינה מגיעה הביתה עם החבר שלה, ורואה שאנג'ליקה לא במיטה, קוראת את המכתב שהבייביסיטר השאיר לה, שהאמא השנייה שלה לקחה אותה. הפרק נגמר כשמראים את בט נוסעת עם אנג'ליקה לידה באוטו....

N o o s h y

New member
מה? הם לא מבזבזים זמן הא?

איך כבר הם התארגנו לחתונה והכל... אוף. איזה באסה שפספסתי את הפרק הזה.

Tin Doll

New member
הכל קורה בסדרה הזו מהר

הם לא מתעכבים על פרטים קטנים ולא חשובים.. זה מה שיפה בה. P:

The Bitter End

New member
אבל אבל

שיין ברחה מכרמן כי היא פחדה להיות כמו אבא שלה ולנטוש אותה אחרי שהן יהיו ביחד, לא כי היא באמת מגעילה כמוהו. ואמ, הפרק נגמר דיי בזה בט נוסעת עם אנג'ליקה לידה באוטו וממלמלת דברים פסיכוטיים שבדרך כלל נשים שחוטפות את התינוקות של זוגתן הלסבית ממלמלות לעצמן. וטינה אומרת לבט שהיא מבטלת את הבקשה לאימוץ של של אנג'ליקה כי היא חושבת להקים משפחה עם הנרי, והיא לא רוצה שהיא תהיה הבת של בט.

למעלה