קיטורים

נמאס לי כבר מהדפוק הזה ../images/Emo71.gif

וכל הפוזות שלו וזה שהוא נותן לי תקוה ואז אדישות איכס איכס איכס אני שונאת אותו.דביללללל

KarenTheGoddess

New member
אני אף פעם לא לומדת...

מוזר לי שקיימים באיזשהו מקום וזמן "הוא"ים אחרים מלבד ה"הוא" שלי. אני מדברת יותר מדי כשלא צריך, ואני מתגרה מטבעי וכשצריך ואין לי במה להתבייש אני משתנקת. נמאס לי לפחד, להיות תקועה במחסום הזה. לפניו ממש אהבתי להגיע למקום הזה עם בני זוג ואז הוא הגיע, והייתי צריכה להתאמץ. ופתאום כבר לא הייתי בטוחה בעצמי אני יותר מפחדת מביקורת של בנאדם שאני אוהבת, זה למה ודי, אני רוצה לקפוץ מעל המשוכה, לרוץ עוד קצת, ולקפוץ מעל הבאה.. לרוץ ולרוץ עד שאגיע לסיום להלביש את יותם בבגדים הודים לחינה שלנו, ללבוש שמלה חשופת גב, מלאה בפייטים שצבעה עז לקרוא לו בעל, למרות הדברים הקטנים שעולים לי על העצבים. הוא טוען שיש הרבה כאלו. כל היום עוברת לי המחשבה שאני לא יודעת מה אני אעשה אם הוא לא יפסיק לעשן. באיזה שלב אני אגיד די? האם אני אתרגל? אחד הדברים שאני יותר שונאת זה עישון ליד ילדים, וכן, אני יכולה לדמיין אותנו בסיטואציה הזו עוד 10 שנים זה מפריע לי גם עכשיו, כולכך אז למה אני לא יכולה לעשות מעשה? בליל של מחשבות שתוהות מה מכאן.

KarenTheGoddess

New member
+ הציטוט ה..מציאותי הזה:

"אני אוהב אותך אבל, לחשוב שזאת האהבה האחרונה, זה קצת עצוב. אני רוצה לאהוב אהבות חדשות, ואותך לשמור לי בכלוב." יורם טהרלב, מהMSN של אודי.

כואבת לי הרגל ממש,

והיה לי חרא של סופ"ש, חוץ מהמסיבה שהייתה טובה! ואני מקווה לעבור את התקופה הזאת בשלום.. אני חזקה, אני יודעת.

EVE Lights

New member
אני חרמנית

ועכשיו רק יום ראשון. לעזאזל!!! ואני רוצה סשן

זה לא טוב.

יש לי בעיה, כבר כמה שנים, שבאה בגלים ובתקופות, ואפשר לומר שקצת ממררת לי את החיים. ואני בתקופה רעה עכשיו, נדמה לי. תקופה בה הבעיה הזו משתלטת עליי הרבה יותר משתכננתי, ואני כבר לא כ"כ מצליחה למתן אותה ולהכניס אותה לפרופורציות הנכונות. וזה מפחיד אותי, קצת. כי כבר אין לי שליטה עצמית. ואני רק רוצה שהיא תפסיק. ואולי...אולי לבדי אני לא יכולה. וזה...אממ...אני חושבת שזה קצת מלחיץ. :/

Small talk

New member
בחיים לא ראיתן תמונה מכוערת כל כך

כמו התמונה שיצאה לי היום לטופס ירוק. בגלל שאני גבוה יצא שהצילום הוא מלמטה קצת, וזה נראה כאילו יש לי עשרת אלפים סנטרים כפולים, וכל הפנים מוזר... זה הוציא לי את כל החשק להוציא רשיון.

adiss90

New member
חח אני יצאתי בהמה מפוטמת בזה.

אבל ממש לא אכפת לי. היחיד שיראה אי פעם זה השוטר שיירצה לראות רישיון.

use your guns

New member
אז את לא יודעת איך אני יצאתי ;(

לפני איזה חצי שנה הוצאתי טופס ירוק לאופנוע והייתי עם חולצת סירה (לא, לא חשבתי על זה) וזה יצא כאילו אני ערומה בתמונה ועין אחת גדולה ואחת קטנה כאלו שנייה לפני שהצטלמתי הסנפתי את החיים והכי מעצבן זה שאמרתי לה שלא תדפיס לפני שאני רואה והיא אמה לי שבסדר אין בעיה, אני אוכל לראות אז היא צילמה אותי ואומרת לי "יצאת בובלה ממש בובלה" פתאום אני רואה את התמונה עוד שנייה בכיתי...התחלתי להתעצבן עליה ורק אז היא נזכרה לספר לי שאם לא עוצמים את העיניים לא מצלמים שוב אז אבא שלי גם התעצבן והיה קצת בלאגן שם קיצר, נכשלתי בתאוריה (בטח בגלל התמונה חחחח) ומאז לא עשיתי עם זה משהו ועכשיו נודע לי שלטופס ירוק על המכונית זו תהיה התמונה הזו אז בא לי למות בכלל ;( וחברה שלי יצא בכלל כמו שחקנית פרונו חחחח

OverSharing

New member
גמני,גמני יצאתי היום מכוערת!:]../images/Emo103.gif

חח יאלללה באמממממממת שזה הכי בקטנה בעולם אני מכוערת גם בדרכון וגם בתעודת זהות העיקר שיהיה בסדר:) [חח והעיקר אני כזה באה לחנות ועושה למוכר 'שומע.. בבקשה תתאמץ שאני אהיה יפה:)' 'שטויות, אני לא צריך להתאמץ..' חח עלאק. הכייייייי מכוערת שנראיתי אי פעם.]

Tin Doll

New member
תגידו מה נסגר איתכן בנות??

כל פעם שאני הולכת לעשות תמונת פספורט אני משגעת את המוכר שיצלם שוב ושוב ושוב עד שאני מרוצה מהתמונה. איך אתן יכולות ללכת על זה בעיניים עצומות... עד שאני לא יוצאת יפה אני לא עוזבת את המוכר ואת המצלמה.

Small talk

New member
אז לא תמיד זה עובד

כשהייתי צריכה להצטלם לת"ז, צילמו אותי פעם אחת, והייתי עם עיינים עצומות, ואח"כ בפעם השנייה שהוא צילם אותי הוא לא אמר אז לא הסכלתי למצלמה בכלל וביקשתי שהוא יצלם עוד פעם אז הוא אמר לי "טוב אבל זאת הפעם האחרונה, מה שיוצא זה מה שאני מדפיס" (בקול עצבני). אז למזלי הפעם השלישית יצאה סבירה, אבל לא כולם מסכימים. אגב, חלמתי עליך בלילה

Small talk

New member
חלום מוזר לגמרה

חלמתי שאני הולכת לבית ספר בלי אוכל או מים מתוך מחשבה שעד 11 אני חוזרת הבייתה, ואז באוטובס לבית ספר אני מגלה שיש לנו היום טיול לקריית גת, כל היום ושאני לא אחזור הבייתה עד הלילה. ואז אני מתקשרת אליך כדי שתדעי שיש טיול היום (בחלום היית בכיתה שלי) ואני אפילו חושבת שאני צריכה להגיד שזאת איילת שלומדת איתך, אבל לא ענית לי. וזה היה תפקידך בחלום.

TiKi PooH

New member
וודי אלן אמר פעם

" אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה כנראה חולה מכדי לטייל בעולם" P:

TiKi PooH

New member
גם אני יצאתי מכוערת לגמריי,

עם שקיות שחורות מתחת לעיניים ומבט מסטול-טילים. מה גם שהראיתי את זה לרוני והתגובה שלה הייתה: " חחח מה עישנת לפניי זה?! ובואנה, באמת היית שמנה פעם אה?" מה פעם! מה שמנה זה לפניי יומיים כועסמו!11^^$^&*%$

למעלה