מה זה היום המזעזע הזה];];];;
פשוט עבר עלי חתול שחור. הבוקר התחיל בכך שרציתי לפנות את הכלים מהמדיח כלים, סבבה הכל טוב. פתאום נשברת לי כוס. עכשיו מילא, כוס. אבל כל היד שלי חתכים!!!!!!!1111 והזכוכית התנפצה על כללללללל המבטח ואני ממש לא מגזימה. ואמא התעצבנה עליי והייתי צריכה לנקות את זה ולאחר לבית ספר!!!! אמא הסיעה אותי לבית ספר, סבבה הגענו. פתאום אני נזכרת ששכחתי באוטו שלה איזה מכנס שחברה שלי חייבת להיום [הופעה של הצופים בלהלבה]. עכשיו מילא אם הייתי שוכחת את זה בבית, הייתי חוזרת הביתה ומביאה לה את זה לפעולה. אבל שכחתי את זה באוטו של אמא! ואני לא אראה אותה עד הערב. אז צלצלתי אליה והיא ממש אבל ממש ממש התעצבנה עליי וצרחה עליי ו"את חסרת אחריות! אני מאחרת... את אגואיסטית" כוסססססססס עמק. אז אני בטח אחטוף היום עוד צעקות בערב. אוקי, אז באתי לכיתה למרות שאף אחד כבר לא מגיע לשיעורים. ומתוך כיתה של 40 תלמדים, יש כל יום גג 20. אז סבבה חפיף, השיעורים שוּק והכל מצחיק. שיעור פיזיקה בלהבלה פתאום אני שמה לב שחסר לי עגיל!!!!! באוזן אחת יש ובאוזן השניה אין. עכשיו מילא סתם עגיל, פאקינג שטרן!!!!!!!!!!!!!11 זה עולה יותר מהחיים שלי. אז התחלתי לזחול בכיתה ולחפש ויצאתי למסדרון ותקוותי האחרונה הייתה למצוא את זה בחדר במיטה וגם פה זה לא נמצא. וזה כזה מעצבן! מהאני אעשה עם עגיל אחד? ולמה זה נאבד? והדבר הזה הכי יקר בעולם ואני מאבדת את זה כאילו זה איזה עט בחצי שקל. ומה זה, עוד לא עבר חצי יום וכבר כל כך הרבה נאחס. איכס באלי לקבור את עצמי ללכת לישון ולהתעורר מחר. ארררררררגגגגגגג