קיטורים!

טוב שלא בכיתי עוד שנייה ../images/Emo7.gif

היא הכי מדהימה בעולם בערך, והקול שלה.. פשוט מדהים.

../images/Emo10.gif

אני באמת רוצה אותו ואין לי אפילו אומץ להתקשר אמן שאשאר להדרכה והחוליה הארצית יחזרו שוב ו...

אוי אופיר ../images/Emo99.gif

החוליונרים האלה! החוליה הפיקודית מגיעה בקרוב וגם הם מדהימים
ו!!! מגיע לכם שבוע הבא קורס אחראי מרפאה בשר טרי
(ואם כבר מישהו שמכירים מהבה"ד, מפקד קורס דביר, יאמי)

"Your highness, your ways are very strange."

11-3, מה 11-3, אני לגמרי טינאייג'רית. כמעט ומביך אותי להודות בפני עצמי שאני רוצה אותו. למה אני לא יכולה להיות ישירה (אבל נו טוב, לפחות יש לנו את הטיזינג, ברוך יהיה הפלירט ההדדי). הלוסטרל גורם לי לבחילה, ועכשיו הבטן שלי מתהפכת, קצת מוזר בהתחשב בעובדה שאני נוטלת אותו כבר למעלה מחודשיים (אבל מצד שני, שיחקתי עם המינונים). איכשהו, תמיד האדם שהכי לא תרצי ירצה אותך (מרפי?). מחר בערב נקבע לה תדריך בנושא המלחמה הככל הנראה עתידית. ביקשתי שתעדכן אותי אם יהיו דברים שרצוי שאדע והיא הסכימה. לא, זה לא מעודד, לדעת ששולחים חיילים לתדריכים ושחלק נכבד מהחברים שלי בכוננות מלחמה. ...בדיוק כשדברים מתחילים להסתדר.

THE ronch

New member
But the crown, it had fallen

and she thought she would break And she stood there, ashamed of the way her heart ached She took him to the doorstep and she asked him to wait She would only be a moment inside.

ThE uVa

New member
אני חיה בסרט.../images/Emo60.gif

ואני סופרת את הימים ולקראת מה בכלל. בטח אני אפגוש אותו פעם אחת לאיזה ארוחה עם המשפחה. וזה מפחיד אותי. ואיך בנאדם אחד יכול לסובב למישהי כמוני את הראש ככה. והיום חברה שלי שאלה אותי אם הייתי עוזבת הכל פה ונוסעת עכשיו כדי להיות איתו. אמרתי כן בלי למצמץ אפילו. ופשוט.. מה לא הייתי נותנת. אבל אפילו אם הוא היה גר כאן אז בכל מקרה הוא לא היה רוצה ממני. ככה שיש מעט אנשים בעולם שיש לי פחות סיכוי איתם. אבל אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד זה כלכך ממלא אותי ומה רע לי להיות מאושרת ככה קצת. אבל מצד שני.. אני מפחדת שאני אתפוץ אחרכך. אני פשוט רוצה לראות אותו. ולחבק אותו. ולדבר איתו. ואני מרגישה שכל עוגמת נפש שתגרם לי אחרכך פשוט שווה את הפרפרים האלה שיש לי כלכך הרבה זמן בבטן. וכמו שאומרים, "כל שעה שאין עוסקים בה באהבה, היא שעה בטלה." אז לפחות אני לא מבזבזת זמן [אני באמת לא רואה ניצול יותר טוב של זמן].

אני ממש חייבת עבודה

והדבר היחיד שהיה אמור להיות מסודר בשבילי כבר לא ממש רלוונטי. ואני באמת חייבת אחרת לא יהיה לי מה לעשות בשלושת החודשים הבאים. Oס חוץ מזה, חם בימים האלו. מאוד. ואני לא אוהבת חום. בכלל לא. ובנוסף לכך אני לא ישנה מספיק אבל כל השאר מעולה, שזה כבר לא לפה

use your guns

New member
עשיתי אתמול 43 בריכות

ופשוט כל הכתפים תפוסות לייייייייייייייייייייייייי וגם הצוואר וחם לי נורא בא לי יםםםםםםםםם

EVE Lights

New member
בא לי לקפוץ מהגג

יום שלם של מבדקי חתך, כל אחד 40 דק', עם פאקינג 30-40 שאלות. אלגברה גיאומטריה אנגלית היגיון בעיות נ-ש-ר-ף ל-י ה-מ-ו-ח ואני עצבנית. וחם חם חם חם חם לי. כוסעמק.

EVE Lights

New member
מחכים לי עוד דברים יותר גרועים בהמשך ../images/Emo13.gif

אבל אחרי שינה של שעתיים וחצי הכל נראה יותר טוב פתאום

../images/Emo6.gif

אני כל הזמן אומרת את זה לחבר שלי אבל מה זה עוזר כשיש לו יומיים אחרי זה שוב פעם עוד יום כזה?
גם הוא היום, כל היום, עשה מבחנים כאלה... וביום רביעי יש לו עוד פעם מבחן כמו הפסיכומטרי.. מסכן ]: אבל לפחות אחרי המבחן הוא בא ישר אלי ואני אפנק אותו ואת המוח המטוגן שלו קצת

moruush

New member
חםםםםםם לי../images/Emo7.gif

והיום שיעור אחרון בג'אז עד תחילת שנה הבאה

למעלה