קיטורים!

Lost Lullaby

New member
נשכתי אתמול בבוקר את הלשון בטעות

וזה ממש כאב וזה עדיין ממש כואב והתנפח לי שם:/ לשונות לא אמורות [?נשבע לי מוזר תחבירית] להחלים ממש מהר?

Liraz 6q

New member
היא הרסה לי את הגבות!!!!

הרסהההה בא לי לבכות :( קוסמטיקאית מקוללת!!! ועכשיו 5 שעות באוטובוס עד לראשון?!? אני אמות או משו!

GoOni

New member
אני מעוצבנת.

נסעתי עכשיו שעה ורבע באוטובוס מירושלים לרחובות והמזגן בקושי עבד והוא עצר כל הזמן בלי קשר לחיים ונכנסתי לפורום אופנה וכמההההה טיפשוּת אלוהים.

הגוף שלי מקולקל.

יאיי, כאבים חסרי פשר ורופאים-רופאים-רופאים. וחוץ מזה, אני נוטפת. למה אין לנו מזגן הגון? ;;

stink

New member
איפה איפה איפה איפה

איפה המחזור??? שונאת כשמאחרים לי .

EVE Lights

New member
השפה התחתונה שלי רועדת.

זה אפילו לא קופץ אבל לא אכפת לי. אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את זהההההההההה שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאההההההההההההההההההההה למה אני כל כך טיפשההההההההההההה למה ?!?!?!?!?!?! י-ו-א-ו!!!!! בדיוק לפני כמה ימים חשבתי על זה שוואלה, לא חשבתי על זה כבר הרבה זמן וזה טוב ועכשיו פתאום סתם!!! באמת שסתם אני נכנסת לזה וקוראת בשביל מה? בשביל לשבור את הלב שלי שוב? כי זה מה שאני עושה לעצמי פשוטו כמשמעו והייתה סימולציה פשוט גרועה כאילו בדקתי עכשיו תוצאות וזה לא כ-ז-ה נורא. חוץ מהכמותי שהלך על הפנים, אבל זה הגיוני כי היו 2 פרקים ברצף ועוד אחד בסוף וסתםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםםם איזה יום גרועעעעעעעעעעעעעעע איזה יום מגעילללללללללללללללללל ולמה שהוא יתאמץ בכלל בשביל לראות אותי למה! למה שהוא יתאמץ כי כל כך פאקינג לא אכפת לו ונמאס לי ואני הולכת תיכף לישון ולבכות במיטה ושכל העולם הזה יישרף כבר

tamarosh

New member
)(&)^%#R^*$%$@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"היי קטנה...לא רוצה להעציב אותך אבל יש סיכוי שאני אסגור את השבת ונצטרך לדחות את הצימר...הקפיצו את הפלוגה שלנו"
אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

N o o s h y

New member
אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה,

הדבר שהלב שלי יוצא אליו הוא הדבר שאסור לי לבקש. אף אחד לא אמר לי, לחיים יש דרך אכזרית לתת לך לשתות מים זוהרים ולהשאיר אותך צמא בקרקרעית. וואחד צמא. !#$#%%@$@%^@#^.

e l u l a

New member
דחו את הבגרות בכלכלה!!!!!../images/Emo153.gif

אין זה פשוט הכייייי מעצבן בעולם! יוצאים לחלוץ ב3.7 והבגרות בכלכלה היתה ב4.7 בתשע בבוקר, אז סבבה, תכננתי להפסיד את היום הראשון ולבוא ישר אחרי הבגרות. אבל דחו את הבגרות ל5.7! אז מה עכשיו? לצאת ב4.7 באמצע היום?! יו זה הכי מעצבן בעולם איזה מעצבניםםם;[ וקיבלתי 80 במתכונת ואני עושה שיפור ציון ביום ראשון:/ אוף איזה מעצבן זה.

למעלה