קיטורים!

EVE Lights

New member
איזה סיוט מטורף היה לי.

החלומות שלי נהיים הזויים מיום ליום..

SNoopY 26

New member
אל תפחדייי

זה באמת לא כזה קריטי, יש דקיה קטנה..ואז זה קצת כואב כזה ואז זה פשוט עובר. תתנחמי בזה שכשהייתי חולה במחלת הנשיקה שהיתלוותה עם בעיות בכבד, עשו לי לפחות 10 בדיקות דם בכל יד והיו לוקחים לי טריליון מבחנות ואח"כ עוד דלקת ריאות, שוב מלא בדיקות ועכשיו אני צריכה כל חודשיים בערך לעשות בדיקות דם לבדוק מה המצב
חח אז באמת לא נורא!

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif סיוט בתוך חלום מוזר.

כבר 3 ימים שהחלומות שלי מזעזעים פשוט. אני זוכרת חלקים מהם או רק את הדמויות ששם, וזה מטריף כבר! אני קמה מהורהרת ומנסה לחשוב מאיפה זה הגיע. ולמה, ואיך, ואוח! חיבוק? [טוב לא במת.]

איה.

קיבלתי מחזור, בזמן הכי לא מתאים. כואב לי כל כך. לפעמים אני יושבת וחושבת על מה שיש לעשות. ואין לי כל כך כוח. כי אני לא רואה שום טעם. כאילו השנה הזאת שאבה ממני את כל הכוחות. כאילו למה אני קמה בבוקר בכלל? יש מישהו שמחכה לי? זה נשמע כל כך מיוסר. אבל זה באמת לא מיוסר. זה סתם תוהה. ["יש לי תהיה" "תהה" "יש לי תהיה" "תהה" "יש לי תהיה" "אמרתי לך כבר מליון פעם לתהות אותה" "אז זה מה שתהה אומר?!"] חם לי וכואב לי הראש. והיא אמרה לי שאני כל כך בתוך עצמי ולא נותנת לאף אחד להתקרב כי זה מה שקורה אחרי תקופות קשות.

Moreiro

New member
אעע

1. היו לנו היום צילומים של כל המחזור שמסיים בסטודיו, וכולן באו יפה כמו רקדניות עם בגד גוף וחותלות וקקה ורק אני נראיתי כל כך מכוערת ולא קשורה עם המכנס השחור והגופייה וכוסעמק, עשיתי עכשיו ניסויים על איך יכלתי לבוא עם החצאית וגופייה וזה היה נראה כל כך הרבה יותר טוב ולא הייתי מרגישה מתוסכלת כל הצילומים. איכשהו זה תמיד קורה לי, אני מהססת ומתחרטת ואז אני נדפקת בגדול. 2. אני משקיעה את הנשמה בשביל הסטודיו הזה ואיכשהו יצא שכל הריקודים השנה אני תקועה מאחורה, ואני לא מהבנות שמתבכיינות על מיקומים אבל די זה ממש מעצבן, בעיקר כי זה לא נקבע לפי יכולת אלא לפי מי שדחפה יותר קדימה. וזה סתם מרגיש לי שאני מתאמצת בשביל משהו שלא שווה את זה בכלל. 3. אין. לי. זמן. לנשום. אני כל יום בערך פעמיים בסטודיו ופעמיים בביצפר ואני צריכה איכשהו עוד ללכת ולמצוא שמלה או משהו. ולסדר כל כך הרבה דברים ואין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןן דמט אה ואין לי חצי מהתלבושות להופעה ואני לא יודעת מאיפה אני אמצא עכשיו בייבי דול וחלוק רחצה וחולצה מכופתרת וכאלה 4. אני צריכה להיכנס בערך ל50 תלבושות ושמלות בזמן הקרוב ואני טוחנת כמו פרה, ישבתי אתמול לבד בפיצה מטר ואכלתי חצי מטר. לבד. O_O 5. מחר בגרות בספרות. ועוד לא התחלתי ללמוד ואני לא יודעת הרבה כל כך. ועוד רגע אני הולכת לחזרות בסטודיו אז גם לא יהיה לי מתי. סתם ישבתי עכשיו איזה 5 שעות במחשב במקום ללמוד. 6. אני כל כך מגושמת ביומיים האחרונים ונתקעתי פחות או יותר בכל דבר שקיים, בין אם זה קיר, דלת, עמוד של אוטובוס וכדומה. וכולי חבולה. 7. כוסעמק אני לא יודעת מה לעשות עם זה ואם טוב לי או לא ואם כן אז למה אני חייבת לדפוק את זה ובינתיים אני דופקת את זה כך או כך כי אני לא מסוגלת להתמודד. אעע. טוב מספיק.

EVE Lights

New member
כשמצפים אז מתאכזבים.

אוף! ודווקא לא כ"כ ציפיתי כי ידעתי שהסיכויים מה זה נמוכים ונו ברור שהוא לא יבוא היום כי הוא עייף וגם ה"אולי" על יום רביעי במקרה ולסבתא יהיו גלגלים לא מנחם אותי ואני כבר לא כ"כ מאמינה אז סתם, מבאס שאני אראה אותו רק בשישי. (ולמה אתה אומר "אל תהיי עצובה" כשאני לא באמת עצובה!!! זה סתם! זה סתם מבאס.) א-ו-ף. מעצבןןןןןןן ןןןןןן ןןןןןן.

JuSt A GiRl 94

New member
אתמול הייתי כ"כ בטוחה...

ואז ראיתי אותו ופתאום אני שוב מבולבלת. והאקס רושם שהוא מאושר, שהוא חושב שהוא התאהב שוב. ואני...נתקעתי מאחור. הרסתי לו שנה מהחיים ובסוף אני יצאתי מופסדת, אין לי כלום. כל-כך...קר בלב.

Tin Doll

New member
נפרדנו

זה מדהים שכל פעם שאני אומרת את המילה הזאת עולות לי דמעות בצורה אוטומטית

Tin Doll

New member
חח

אני צוחקת. העולם הזה מצחיק אנחנו מדברים כאילו כלום לא קרה ואני לא יודעת אם לנתק לגמרי או להמשיך ככה אני יודעת שאם אנתק זה יהיה הכי קשה בעולם וזה יכביד עוד יותר אבל ככה אני אתגבר מהר יותר אבל ככה טוב לי עכשיו והוא רוצה שנפגש שוב וכל כך קשה לי ואני לא יודעת מה אני כותבת עכשיו, מתה לצרוח ומתה ללכת לפי הלב ומתה ללכת לפי השכל והכל מתערבב ואי אפשר לשלב בין הכל ואני לא יכולה לכתוב את המילה 'קשה' כי אנשים לוקחים את זה כמובן מאליו, בלי להבין באמת שזה הרבה מעבר לקשה. הכי מציק לי שאני מרגישה כלואה כזו, לא יכולה לעשות שום דבר

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif ../images/Emo24.gif

גם בפירסים וקעקועים הבאתי לך אחד מבלי להכיר אותך P:

למעלה