קיטורים!

אמא משגעת לי את השכל

עם האכילה ומאיימת לעשות לי בדיקות דם ושיט וכאילו מה זה החוסר אמונה הזה, זה ממש פוגע בי זה לא הפריע לה בקיץ שעבר או משהו זה ממש הופך את כל הקטע של לראות קילו פחות בבקרים לפחות כיפי

shachari

New member
../images/Emo45.gif - יוווו אני כ"כ אייייתך !

זה מחרפן אותי :'(

stink

New member
לפעמים כדאי להקשיב לאימא..

בדיקה לא תזיק ורק תוודא שהמצב שלך טוב

mkarin

New member
יש לי דברים לעשות ];

עם המון דד ליינים מפחידים שכאלה ואני מפחדת לא להספיק ובכלל אני כל הזמן עייפה ];

Immortality

New member
אני שונאת בני אדם

אני שונאת ילדים עם רגליים מסריחות ומלאות בוץ אני שונאת לקוחות שחושבים שאני המנקה שלהם, או לחילופין זו שצריכה לריב עם הילד שלהם כי הוא לא מוכן לנעול סנדלים, או להשתלט עליו כשהוא רץ ברחבי החנות ועלול לשבור משהו אני שונאת לסגור את החנות אני שונאת לעבוד אני שונאת לעשות משכורות רעב מסכנות ולקרוע את התחת בשבילן בעבודה כל כך מתישה נפשית שאפשר לבכות פשוט נמאס לי מהמקום הזה כבר. ננממאסססססס. יאללה. עוד חודש ושבוע. :\

yaeli87

New member
מותשת.

אני מרגישה שהחיים שלי סובבים סביב הבנות הקרציות עם הקפריזות המעצבות מהבסיס לבין התקופות הרעות של מאמי. כאילו כל אחד בא דווקא אליי מכל האנשים בעולם לבכות לי על מצבו הנפשי\בריאותי\וכו'... וזה סבבה,מצד אחד. אין לי בעיה להקשיב,לתמוך,לייעץ,לנסות לעזור,לחבק...ידה ידה ידה אבל אני מרגישה שפאק איט אף אחד לא שומע אותי כשאני צריכה את זה... יופי מאמי מבואס פצצות,כל פעם שזה קורה אני 100% שם בשבילו אם לא יותר,והוא? לא כ"כ... אני לא באה אליו בטעות עכשיו כי באמת אני עדה לתקופה המעצבנת והכואבת שהוא עובר עכשיו...אבל זה כאילו לא נגמר בחיים. כאילו בחיים הוא לא יהיה מאושר ולא יהיה קליל כזה,כמוני. זה כבד עליי קצת... מה עושים במקרה כזה? אני נורא נורא אוהבת אותו,באמת. לא ירדה לי האהבה אליו או משהו כזה,אני עדיין מעריכה אותו על מי שהוא,אוהבת את הבן אדם שהוא,נמשכת אליו,אבל באיזשהו מקום זה נהיה לי פשוט כבד. מה עושים? אני לא רוצה לסיים את זה כי הוא עובר תקופה מסריחה,אני גם לא ממש רואה את עצמי בלי מאמי שלי. ואני גם לא רוצה להיות בלעדיו. אוף,מה אני רוצה מעצמי בכלל?!?! אני שמנה נורא. למות. ביי.

TiKi PooH

New member
תכננתי לכתוב את ההודעה הזו אתמול בערב,

אחריי מקלחת וארוחת ערב נחמדה+ קפה, אז איך שחזרתי מהעבודה הנתי לי קפה כפול, ביצה, סלט וכל הטררם התיישבתי בסלון, ואיכשהו תוך לגימת הקפה ונשנוש התחלתי מהסלט- קרסתי לשינה על הספה עדדד הבוקר. בכל מקרה- העבודה הזו מתישה-שוחטת-סוחטת וכותשת אותי עד תום. גוווועלד! כולה הפעם השנייה שלי שם ועשיתי לבד משמרת שאמורה להיות עם עוד שניים. נו ב א מ ת . אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לתפקיד שלי. אם זה היה מסתכם בלנקות שירותים, שולחנות, פחים ולסדר את המשחקייה כל הזמן הייתי אומרת "כל הזין לפיקולו" ומתבאסת בשקט, אבל אפשר להגדיר אותי בתור "משביתת השמחות הראשית" או.. נגיד ,בייביסיטר להורים+ ילדים במחיר אחד", או עוד עשרות וריאציות שיש לי זמן לחשוב עליהן כל פעם שאיזה ילד תוקע בי פרצוף עצוב ויורד מהמתקן. גברת אימא יקרה, אם אפשר בבקשה לא להכנס עם נעליים. אדון אבא, אתה לא יכול לשחק כדורסל במתחם של הפעוטות. סבתאלה, עם אוכל וקפה רק במתחם אוכל. ילד, רד משם. ילד, אסו לטפס על הגג של החתול. זה מסוכן. ילדה, תורידי מהר את הבימבה מהמגלשה. ילד, עוף משם. חמודה, בת כמה את? 6 זה גיל נהדר, אבל המתחם מגיל 8. החוצה. חבר'ה, עוד פעם אחת אתם משתוללים כולכם ביחד עפים הביתה. חולצהכתומה, רד מהמזרן עד שאח שלך מסיים. לא מעניין אותי שאתם רוצים ביחד. אז כל הממרת סיננתילעצמי שאני אשרוד שם חודש ואני אעוף,בעיקר אחריי שכולם הולכים ונשארת משחקייה ענקית לנקות משטויות, קפיטריה שלמהלקות עם אקונומיקה, שירותים מחרא, פחים, לכבות, לאסוף, לסגור, לקפל, לסדר, להציב, ללקט כדורים לבריכה... והכל לבד. הופתעתי שהרגליים שלי נשארו מחוברות. בכל מקרה, אחר כך יצא לי קצת לדבר עם האחראי משמרת, והבחור אמר ששמקורות פנימיים- שווה לי לשרוד עוד כמה פעמים בחוץ, כי לפי המנהלת אני הולכת להכנס מאוד מאוד מהר לתוך הקפיטריה (שזה נחמד כי בד"כ לוקחים רק מי שצבר פז"מ) ג''ייייז זהבאמת מתיש.

josie1986

New member
וואי, זה נשמע בדיוק כמוני לפני כמה שנים

גם אני פעם עבדתי בכזאת משחקיה וזאת באמת עבודה ממש שוחקת (ועוד אצלנו המשחקיה היא פחות או יותר מגיל חצי שנה עד גיל 12, כך שתחשבי על פער הגילאים שצריך לדאוג לגביו) ואני ממש מבינה אותך. אבל אם את אומרת שאת הולכת לקראת קידום אז נהדר! בהצלחה! אגב, איפה זה נמצא?

adiss90

New member
במצב רוח לקטר ../images/Emo13.gif

אני רוצה מראש להדגיש שאין לי בכלל על מה לקטר והחיים שלי נורא ורודים, בעיקר לאחרונה. אבל הסתכלתי בשרשור אופטימיות ובשרשור קיטורים והקיטורים קרץ לי יותר. מה לעשות. אז ככה, קודם כל, קמתי עם כאב ראש פצצות לריסים, ויש לי נזלת כבר מאתיים שנה. ונגמר פה התה, אז אין לי מה לשתות. גם אוכל אין פה, וזה כבר נהיה עניין שבשגרה. אז אתמול שרדתי על KFC ובייגלה חם, ומה היום?! שוב צריך לאכל ג'אנק?! חם, ואם אני פותחת את המזגן מתחיל לכאב לי הראש עוד יותר. אתמול היה יומולדת לידיד והוא היה חולה
והוא גם לא הולך להופעה של שון פול ו-מהההההההה זו היומולדת שלווו. ולמרות הכל הוא נשאר אופטימי וחביב ;(( איזה נשמה. הביאו לנו עבודה לחופש בספרות על התפסן בשדה השיפון ועכשיו זה יהרוס לי את החיבה העזה שהיתה לי לספר, כי לקרוא ולהנות זה משהו אחד....אבל לקרוא ולנתח? פויה! התכנון היה לשבת היום ומחר ולגמור את 'אל תגע בזמיר', אבל כואב לי הראש. איזה יופי! חם לי.

adiss90

New member
וכמובן--- קטיה, את חשבת שאצלך המצב חרא?!

אמא שלי והשיגעונות שלה. והפעם- החליטה מאמא-דיר שעדי לא יכולה לאכל יותר לחם כמו בנאדם. כי לחם זה משמין. "או לחם עם גרעינים או לחם שיפון", "אז מה אם את לא אוהבת" באמת תודה. אמא יקרה, לא יודעת אם שמת לב אבל, אני מתחת לממוצע המשקל גם בלי היציאות ההזויות שלך. ואח שלי בכלל נראה כמו ילד רעב מאפריקה. ועזבי את זה שאני גם ככה אוכלת בקושי פרוסת לחם אחת ביום, האימרות המביכות שלך גורמות לי לחשוש למצבך הנפשי ולמצבי הבריאותי. ועוד אמרות-חכמה מפי אמא, לפני שנה\שנתיים: *מביטים בטלוויזיה, עברי לידר* "איזה חמוד עברי לידר, כ"כ חבל שהוא הומו. ממש מסכן. אבל נו...יש גם כאלה. איזה מזל שאתם לא כאלה! נכון?"
אז אוקיי, בגיל שלי כבר אפשר לדעת ולראות שלסבית אני כבר לא אהיה, אבל פאקקקק אמא, למה את אומרת את זה גם לאח שלי!!?!?! ואם הוא יהיה הומו ? את רוצה שהוא יפחד שתשנאי אותו?!

K a y a 1989

New member
../images/Emo24.gif

אגב אף פעם לא אמרתי שהמצב חרא,היא פשוט יכולה להוציא אותי מדעתי ולגרום לי להרגיש מעפן לגבי עצמי. מה שכן זה יכול לקרות גם להפך. אבל כן לאמא שלי יש שריטה כלשהי לרזון . ואני גם מתחת למשקל הרצוי ככה שמה הן מבינות. אל תשכחי שאולי היא סתם ממורמרת עליך ומוציאה עליך ת'עצבים. גם ביניינו אין לה זכות להגיד את זה כי זה לא שאמא שלך ניראת יותר טוב נכון ?:] תזכרי תמיד שאת מדהימה לא משנה מה שהיא אומרת,ותאכלי כמה שבא לך.. אבל שזה לא ישפיע עליך שמעת ?:]

adiss90

New member
קטיה, תעבירי לי את שקית הצ'יפס בבקשה :]]

איזה ישפיע עליי, איזה?! חגגתי את ההתמרמרות עם עוגיות שוקולד שחברה הכינה מ-8(!!) חפיסות שוקולד ועוד כלמיני חטיפים רנג\דומליים D:

K a y a 1989

New member
איכס שקית צ'יפס.

אני בין היחידים ששונאים את זה,מה צ'יפס מה,עדיף במבה. וכל הכבוד לך אני גאה בך ילדתי

למעלה