קיטורים!

EROTOMANIA

New member
זה נשמע אידיוטי

אבל החיים שלי ממש משעממים. סתם אני דפוקה בשכל עובדת, דוחפת אוכל לפה, ישנה, וזהו? אני צריכה חברים. באמת.

אני די עברתי הלאה.

אבל מה שמציק לי זה שתמיד אני אזכור אותו תמיד אני אצטמרר מלחשוב עליו, משהו בי יצבוט תמיד. אני לובשת חולצה של חברה שלי ונזכרת כמה זה כיף להתעטף בחולצה עם הריח שלו או לשמוע אותו אומר לי שהריח שלי נשאר על החולצה שלו, והוא מסניף אותו או להריח אותו מהכרית שלי וכמה זו הרגשה טובה וכמה רציתי שזה יהיה לי איתו. וכמה זה לא היה. וכמה הכל נגמר עוד לפני שהתחיל וכמה היה לי טוב, וכמה זה היה טוב מדי בשביל להיות אמיתי. וכל זה יעלם. ויהיה לי טוב. אני יודעת שיהיה לי טוב אני חזקה ואני יכולה הכל אבל עכשיו כל מה שאני חושבת זה מתי?

Lost Lullaby

New member
כולי סימנים כוויות וסימנים כחולים

ואני אפילו לא יודעת ממה [הכחולים] וןנמאס לי!@@@!!!!!!!11111111

אוח

למה אני צריכה לפתוח את המייל שלי ולראות שהוא שלח לי מייל שהוא מתגעגע אליי ומת לחבק אותי ורוצה שאני כבר אבוא לארהב. כאילו. די. אני מבינה שהיה לנו אחלה ביחד..היה לנו הרבה יותר מסתם כיף ביחד אתה מדהים. פשוט מושלם, יש בך את כל התכונות המדהימות שיכולות להיות בבנאדם [+אתה חתיך אש] אבל..הגעגועים שלי חזקים מדיי וכן צובט לי לראות הודעות כאלו ממך במייל. ואני לא רוצה שתפסיק...אתה בסדר גמור..פשוט אני...מופתעת מעצמי. בלעכס. ואיכ, התחלתי להתקלף...שונאת

paperdoll16

New member
../images/Emo7.gifאני בהלם.../images/Emo54.gif

אני פשוט בהלם. כל כך לא הגיע לה לעוף היום. לעזאזל. והיא לא עונה לי בפלאפון
ס'אמק.

Tin Doll

New member
הייתי בטוחה שיעיפו את מיקה

היא כל כך גרועה, וכל כך זייפה.

josie1986

New member
../images/Emo45.gif

הילדה זייפה בהיסטריה. אבל העיקר שמעודה כפרעליו נשאר.

Small talk

New member
חח היא לא ידעה ללכת על עקבים

זה היה כל כך ברור כל פעם שהיא ניסתה להתקדם היא עשתה צעד,עצרה,עשתה עוד צעד... רציתי שהדניאל הזה יעוף.

Tin Doll

New member
אבל מה?!

אדיר היה ענק והפך להיות הפייבוריט שלי. הוא ושלומי. הוא כמעט גרם לי לבכות

shachari

New member
באמת לא הדבר הכי הגיוני שקרה -

ההדחה הזו |= הייתי שם אתמול - היא הייתה בסדר , אומנם לא מדהימה .. אבל באמת לא שהגיע לה לעוף . מי שאיכזבה אותי הייתה מיקה שבניתי עלייה , שתיתן מעצמה יותר \=

למעלה