קיטורים חדש.

גם אני אותך!../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

ואיי איך הרגו אותך בעבודהה,, את עושה כל כך הרבה שעות, שלפי מה את אומרת את בכלל לא אמורה לעשות אותן, אז למה את לא מתלוננת?! זו לא אשמתך שהבריזוו!! לפחות כן משלמים לך על ה"שעות נוספות" כוסאמא שלהם;| שיהיה לך שבת שלום מותק!

TiKi PooH

New member
תודה, שבת שלום ../images/Emo39.gif

באמת כסואימשלהם, אני אלך על שיחת "יחסינו לאן" עם הבוסית.

Mrs big

New member
קראתי. מכירה בערך את ההרגשה.

אבל הי, הכל עובר בסוף. :)

THE ronch

New member
אני

מכירה את זה יותר מדי. בשלושה שבועות האחרונים (עד הנסיעה לאילת) הייתי כל יום בעבודה. רוב המשמרות כפולות. וגם זה, כי שאר הראנריות נסעו לחו"ל. אבל ת'יודעת, אחת המלצריות אמרה לי משהו נכון- כל שעה שאני עובדת היא עוד משהו נחמד לפנק בו את עצמי כשיצטבר לי כל הכסף. תנסי לחשוב על זה ככה, זה דיי מעודד בימים רעים כמו אלה. ובאמת, קחי לעצמך זמן להרגע...מי כמוני מבינה אותך. תהני מזה. נשיקות ודברי איתי כשאת חוזרת גבעתיימה, אני מעוניינת לראות אותך. :)

TiKi PooH

New member
ני חוסכת

ללימודי ערב באיזה בי"ס לצילום.. אבל כן, עצם המחשבה על ההתקדמות לעבר המטרה היא די קרן אור פה.. אדבר גם אדבר, סופ"ש נעים

Mooa-Numi

New member
ראיתי אותך בת"א מרכז

ביום חמישי.. כשקנית כרטיסים מהמכונה. בטח לא שמת לב אבל הייתי עם גופיה ורודה ושני תיקים ענקיים (ככה זה עם שני בתים!), פשוט היו שם חיילים ואני ביישנית אז לא אמרתי כלום.

TiKi PooH

New member
טססס

אם לא הייתי במירוץ נגד הזמן עוד הייתי מתמרמרת על ההתעלמות, אבל מאחר והייתי מרוחה ובהיסטריה להספיק את האוטובוס- נו מילא.. ( ביידהווי, גם אני הייתי בגופיה ותיק ענק..ומצלמה. רק כי לא הצלחתי לדחוס אותה לתיק הענק. זה כנראה באמת סממן של שני בתים)

Snow fairy

New member
את אוהבת אותי בכל מקרה../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif

מתגעגעת אליך יפיופה, ובסוף הכסף יהיה שווה את זה, מבטיחה:]

Shusho

New member
זה לא בדיוק קיטור

זה פשוט תסכול מחוסר הידע שהצבא משאיר אותי בו. מה היה קשה למטומטמים האלה להגיע לפיזור ולהגיד לי מה אני הולכת לעשות? למה במקום זה שלחו אותי לטיזנאבי בלי הוראות ברורות ובלי לדעת אפילו מה אני הולכת לעשות שם? למהההההההההההההההה יא קקות, איך משלוש פלוגות רק אני ועוד אחת לא קיבלנו צווי סיפוח. עשיתי משהו רע?
ובנוסף, אני לא יודעת אם השמנתי או רזיתי כי המשקל בבית לא תואם את המשקל שאצל הרופאה וזה משגע לי את הצורה. ועוד דבר - חטפתי כזה שיזוף מכוער שבא לי למות.

Tears Dont Fall

New member
הרגשה מוזרה רעה.

מכירים את זה שאתם ישנים הרבה, ושאתם מתעוררים אתם עייפים מעצם העובדה שישנתם כלכך הרבה. אז ככה אני מרגישה אבל בלי הלישון הרבה.

josie1986

New member
מתחיל להיות לי מבולבל

עד לפני 4 שעות הכל היה כ"כ מתוכנן בחיים שלי, ופתאום, הרבה דברים ממש לא ברורים. לפעמים אינטרנט זה סתם מתסכל.

לא נעים לי...:[

מאז שאחת השותפות שלי, אהבת חיי עלי אדמות, טסה לחו"ל לעבוד 3 חודשים [וכבר הספיקה להיעצר לחקירה, החמודה, כי ככה זה בעולמה המקביל והפסיכוטי, שמתנהל בקצב לגמרי שונה משלנו ומכיל בהרמוניה ציידי כרישים, שוטרים, מתקשרים רוחניים והמלאך גבריאל בהופעת אורח] ומי יודע אם בכלל תחזור, הגעתי למסקנה שעליי להרחיב את מעגלי החברתי מעט מעבר לגבולות הדירה והאנשים שאני פוגשת בדרך למקרר. קרי- לא רק השותפה השניה. הלוא היא גם ככה מתמרמרת לעצמה כל היום כי גם חברה שלה [אם כי חברה מסוג שונה, איף יו נוו וואט איין מין *ווינק-ווינק*] טסה לחודש גם היא, ובלילות יוצאת לתפוס כוסיות במינרווה. בקיצור, מצאתי חברה חדשה. בחורה מקסימה, באמת. יפה, מצחיקה, כיפית, אחלה בחורה לדבר איתה ולצאת איתה למקומות הזויים ומסוייטים כמו ה"ברקפסט" ו"המנטל" מדי לילה ואז לחזור הביתה בוכיה ולתהות איך זה שווה את זה בדיוק. נו, כמו שאני אוהבת. היא גם אוהבת אותי. מאוד. מאוד. קיצונית. באופן מעורר חשדות למדי. במיוחד כי אני נוטה לחשוב שמאחר ומדובר בבחורה [כאמור, מקסימה, חמודה, וכו'] שהורידה 30 קילו ממשקל גופה בשנים האחרונות וסובלת מכל הפרעת אכילה שיכולה לעלות על הדעת- זה פשוט בעיקר כי אני רזה [היא גם, אגב. כמוני. אולי אפילו יותר]. איכשהו מתקבל הרושם שזה באמת באמת מה שקוסם לה בי כל כך. היא מפארת את הרזון שלי. מתמוגגת עליו. מעלה אותו בכל הזדמנות אפשרית. חצי מהשיחות שלנו קשורות לנושא, ואנו משוות הפרעות אכילה כמו שילדים בני 13 במשתנות ציבוריות משווים איברי מין. זה קסום, זה מדהים, וזה מערער אותי נפשית כמו שאין לתאר. וכך בנויה שגרת חיי בזמן האחרון- יום משעמם/עבודה/טיפול פסיכולוגי, ברקפסט, שיחת נפש מעיקה אל תוך הלילה. ובוא'נה, זה מ'זה לא נעים. ומ'זה אין לי כוח לצאת איתה הלילה שוב. ויש לי אופציות כ"כ יותר טובות. אבל לא נעים לי. כי אני מרגישה שהיא תלויה בי. ממש. ואני לא רוצה לפגוע בה או לערער את מצבה הנפשי הכאוטי אף יותר. אבל....אני פשוט לא מסוגלת יותר. לא היום. לא עכשיו. אולי מחר. :[

paperdoll16

New member
אנה..../images/Emo54.gif

עם כמה שאני מבינה את הצורך להיות שם בשבילה ואת הפחד לערער את המצב שלה אף יותר ממה שהוא מעורער- אני לא חושבת שזה בריא לך להיכנס לזה עכשיו. את לא צריכה חברה שתוריד אותך איתה למטה. את צריכה חברה שתרים אותך. זה לא אומר שעכשיו את הולכת וזורקת אותה לכלבים, כן? אבל קצת לשים דברים בפרופורציות. דואגים לך פה. וגם מתגעגעים. סתם שתדעי.

©big smile©

New member
למה גם עם זה קשה לי להשלים?

כאילו, אני אמורה להיות פשוט מאושרת בשבילו. פאקינג עושה כל מה שהוא חלם עליו, אז למה. למה עומדות לי דמעות בגרון כל פעם שאני מדברת איתו. ובכלל, ה"גיוס קל" שאיחלו לי לא עשה את המצב טוב יותר.

../images/Emo203.gifאני מרגישה ממש רע

וזה כזה עצוב להרגיש את זה, בעיקר כי זה מן עצב כזה יותר יפה והוא הכי קשה לי. אני כזאת אובססיבית שזה נורא, זה יהרוס אותי בסוף. אז מצד אחד אני נורא קשורה לאנשים, כשאני אוהבת מישהו אני אוהבת אותו במאה אחוז, אני הכי קשורה אליו בעולם, אני אעשה הכל בשבילו. אני אהיה שם תמיד ואני אוהב אותו בכל כולי, זה לגמרי ולא קצת או אולי. ומצד שני, זה פוגע בי כי אני נהיית אובססיבית וכל דבר קשה לי כי זה כל כך חזק אצלי. אני מתגעגעת אליו. כל כך. הוא שומר שבת בצבא ולא דיברתי איתו מהבוקר ואני כל כך רוצה לדבר איתו ושיגיד לי שהוא מתגעגע או שהוא אוהב אותי, או אפילו סתם "מאמי" או רק לשמוע את הקול שלו. זה כזה דפוק כי הכרתי אותו לפני שבוע וחצי, וזה כלום- אבל אני לא שולטת בזה. ישר אני חושבת שאולי עשיתי משהו לא בסדר ושאולי לא בא לו לדבר איתי או משהו כזה, וזה הכי טיפשי בעולם כי אם זה היה ככה הוא לא היה מתקשר כמה פעמים ביום, אבל זה לא עוזר לי כי הלב והראש לא ממש קשורים אחד לשני. כמו תמיד אצלי הקשר התחיל בבת אחת וזה הכי נורא כי בבת אחת נקשרתי, אח"כ נפגשנו עוד פעם אחת ומאז דיברנו בטלפון כי הוא בצבא והוא מדהים מדהים, כל כך בא לי לשבת ולחבק אותו ולהריח את הריח הנעים הזה שלו, לדבר איתו ולנשק אותו ולהיות איתו. אוף. די זה כזה ברור שאני אפגע אבל אני לא מצליחה, זה עושה לי כל כך טוב אבל ברגע אחד זה יכול להפוך להכי רע בעולם. וגם ההורים שלי, הם הכי מתנגדים ב-ע-ו-ל-ם וזה כזה נורא כי אני לא יודעת מה לעשות כי הם צודקים מצד אחד, כי הוא גדול ממני בהמון שנים, אבל מצד שני, כל כך כייף לי איתו... אני רק מחכה שהוא יתקשר. וחוץ מזה ביום שני יום הולדת. וזה בכלל נורא כי אני שונאת ימי הולדת ואני שונאת שמתקשרים אלי ואני שונאת כל מה שקשור בזה, אז אני רק רוצה שהיום הזה יעובר וזהו. אוף. די. :(

e l u l a

New member
האנג אובר;[../images/Emo153.gif

איכס אני מרגישה על הפנים. וחזרתי הביתה באיזה חמש ועד שהלכתי לישון זה שש, וקמתי לפני איזה שעתיים. קיצר אני גם לא מצליחה לישון ויש לי בחילה נוראית. אני רוצה לישון אבל בטח אני אצליח להרדם שוב רק כשאני ארגיש יותר טוב, שזה אומר בצהריים- ובצהריים יש לנו את האורחים הכי נוראיים שיכלתי לחשוב עליהם. מאז שאני ואחיות שלי קטנות אנחנו שונאות את הילדים שלהם כי הם כאלה קרציות ומעצבניייםםם! אחת ילדה קטנה בת חמש בערך-הכי קרציה בעולם, עוד אחת באיזה כתה ו' שהיא גם גוש טימטום מציק והאח הגדול בערך בן 14 שהוא התגבר קצת אבל עדיין חתיכת ילד מעצבן:/. קיצר אתמול ההורים שלי אמרו לי ולאחיות שלי שהם באים ושלושתנו רצינו ללכת לחברות או משו אבל הם לא מרשים הם רוצים שנשאר איתם. ואין לי כח לרעש של הילדים האלה שאני מרגישה ככה, או בכלל. וגם נורא נורא נורא השמנתי, ושמתי לק שחור ברגליים וזה היה כזה מוזר ומכוער אז הורדתי ושמתי ורוד עדין כזה במקום כדי לנסות להסתיר את השאריות כי הלק השחור פשוט מסרב לרדת עד הסוף וזה נראה נוראי. זה נראה כאילו הציפורניים עוד שניה נתלשות לי מהרגל. אני לא מאמינה שיצאתי עם כפכפים אתמול. אה וגם עקצו אותי ואני שונאת יתושיםםם! ואתמול שחזרתי בלילה אכלתי קבנוס וכאילו איכככככככככס למה אכלתי את הדבר הדוחה הזה?! הטעם הרע נשאר לי בפה עד עכשיו ולא עוזר שקצת הקאתי ושצחצחתי שיניים, והאלכוהול אתמול היה פשוט כזה זול. דיי שזה יעבור כבר:(.

למעלה