קיטורים חדש.

Oo The Gush Oo

New member
הכי רע לי בעולם../images/Emo10.gif

אני שונאת את התפקיד שלי. אני אמורה להיות פ"פ, אבל זה רק בנובמבר יקרה כי תפסו לי את המחזור של אוגוסט.. בינתיים אני סתם פקידה באג"ם. (אגף מבצעים.) אני כל היום לא עושה כלום, פשוט שום דבר. אני קמה בערך בשעות 10-12, מתקלחת, הולכת לחדר אוכל לאכול ואז יושבת עם הפקל"שיות בלשכה. ככה עד הלילה, לפעמים אני גם דופקת שנ"צ. ובימי רביעי בד"כ ב-22:00 בלילה המפקדת שלי נזכרת לתת לי עבודה משרדית כגון סיכום שבועי וכדומה. בקיצור, אני לא עומדת בזה יותר. חרא לי. אני שונאת את זה. אני הכי היפראקטיבית בארץ, זה כ"כ לא מתאים לי כל ההתחפשנות הזאת. ברור, יש כאלה שהיו נותנים הכל כדי להתחלף איתי. אבל לא. היה כיף בשבוע-שבועיים-שלושה הראשונים. עכשיו זה כבר ממש רע. אוף

Miss Tika

New member
מוראלי!!../images/Emo24.gif

מבינה אותך. אחת החברות הכי טובות שלי בבסיס היא רל"שית אג"ם והיא עושה כלום. החכמה היא להעסיק ת'צמך עד שתתחילי להיות פ"פ. תקראי ספרים, תעשי יצירה, תבשלי באמת, זה נשמע מצחיק אבל זה אדיר. אני הכי מעריצה את חברה שלי איך היא מנצלת תזמן שלה יפה. איזה מ"פ של אחת הפלוגות שאני עובדת איתם (ומסתבר שגם חצי מהסגל) ממש רוצה שאני אהיה הפ"פ שלהם כי אין להם פ"פ :) חחחח הם משגעים לי תצורה!! (אבל אני חולה עליהם, הם אדירים)

Oo The Gush Oo

New member
תיהי, פ"פ זה אחלה!

אני פשוט נורא מפחדת שהבא"ח יהיה לי רע, כי זה של הנח"ל הכי מסריח וגרוע ביקום. אבל העיקר שאני אעשה משהו כבר!! אני לא קוראת, אבל נראה לי שבקצב הזה אני אתחיל.. אני אבקש ספרים מאנשים או משהו. תודה מאמי

Mooa-Numi

New member
אה, בתל ערד?

בני גרעין שלי שם.. התחילו ממש עכשיו טירונות. ומלא חברה מהשכבה שלי (בתנועה). מה שגם תהיי באחד האיזורים המיוחדים בארץ לפי דעתי, איזור ערד וכאלה. וסמכי עלי שאני מכירה את זה טוב. מתי את מתחילה?

Oo The Gush Oo

New member
נובמבר.

אחלה איזור, אבל זה ממש רחוק והבא"ח עצמו זה מסריח. סתם מבאס.

The Bitter End

New member
אההההההההההההההההההההה.

אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת מתמטיקה. כל כך כל כך שונאת מתמטיקה. להשמיד ומהר.

the mush

New member
כי הייתי מספיק מפגרת

בשביל לשכב בלי קונדום. [גמר בחוץ.]

EVE Lights

New member
אם לא עבר מספיק זמן

אז פוסטינור אם לא, בדיקת הריון ולקוות לטוב

בדיקת הריון לא תיתן שום אינדיקציה

לפני שעובר מספיק זמן. כתוב על הבדיקות הריון 10 ימים אבל זה לא ממש אמין. עדיף לחכות לאיחור במחזור (במידה ויש).

אז ככה, הבדיקות האלה מתבססות

על הורמון ההריון בשתן. עם כל יום שעובר מההפריה, ההורמון עולה ויהיה קל יותר לאבחן הריון. אחרי 10 ימים, אצל הרבה נשים הבדיקה לא תאבחן בהריון- אפילו שהן כן בהריון, כי הורמון ההריון לא מספיק גבוה כדי שהבדיקה תבחין בו. זה משתנה אצל כל אישה. יש כאלה שההורמון מאוד גבוה אצלן מההתחלה (למשל בהריון תאומים, ההורמון הוא כפול), ויש כאלה שהוא עולה בצורה משמעותית רק מאוחר יותר. מניסיון של הרבה נשים (אפשר לקרוא על זה בפורום 'לקראת הריון' כאן בתפוז, למשל), כדאי לחכות לאיחור במחזור כי לפני זה הבדיקה לא אמינה.

הבדיקות נורא רגישות להורמון

כך שאין סיבה שלא. מה גם שלא מזמן הייתה כתבה די מקיפה ב-ynet על הבדיקות, את מוזמנת לחפש.

יש כתבה ויש ניסיון חיים.

בתור אחת שכבר היתה בהריון פעם אחת, ואפילו יצא לה מזה ילד (מקסים!), אני מניחה שאני קצת יודעת על מה אני מדברת. לי ולחברות היו נסיונות עם בדיקות שהראו שלילי, ובסוף היה חיובי. לכן אני אומרת, הכי אמין- לחכות לאיחור במחזור, או לעשות בדיקת דם. (אל תקראי את זה בנימה מתנשאת, כי זאת ממש לא הכוונה).

the mush

New member
מה הסיכויים באמת להריון?

בהנחה שזה היה ביום האחרון של המחזור והוא גמר בחוץ?

למעלה