קיטורים חדש.

Oo The Gush Oo

New member
יש תמיד את הסיכון הזה..

אבל לדעתי אם גומרים בחוץ אז זה מאוד קלוש.

Oo The Gush Oo

New member
חח סעמקק

גם לא שרשרתי נכון וגם יצאתי תוכי של אורנית.. לא שמתי לב אפילו. אורניתי, התגעגעתי!

adiss90

New member
אמא שלי שוב עושה צרות

נמאס לכן כבר, אני יודעת. אבל זה מעצבן עד כדי בכי. עזבו את זה ש(כרגיל), אין פה אוכל, היא שמה ביג-פאקינג-זין אחד גדול על כל מה שאני אומרת, מתייחסת אליי כמו אל ילדה בת 5 ותמיד, תמיד, תמיד, תמיד, תמיד מוציאה אותי הילדה הכי נוראית והכי קשה לגידול בעולם. היא קוראת לי בזבזנית ("לא כל יום צריך לעשות חגיגה"), ואני בחיים בחיים לא ביקשתי ממנה כסף. ליתר דיוק, היא זו שחייבת לי 600 שקלים. אני קונה מקסימום 10 פרטי לבוש בשנה, תמיד תמיד מציעה לשלם בעצמי(והרבה פעמים גם משלמת בעצמי). אני הילדה הכי בריאה שיש, ואני אף פעם לא עשיתי שום בעיות. אני אגיד לכן מה הבעיה, היא לא אוהבת אותי. היא רוצה ברבי מטומטמת, היא תמיד אמרה את זה. טוחנת לי את המוח שאני לא יפה. נאנחת ומשפילה חצי עין ושוב פעם, בפעם המיליון, אומרת ש"את יצאת כמו אבא", כאילוו, את לא אמורה לאהוב את אבא?!?! אמא שלי תמיד חיה באשליות שהיא מהממת ודיי בסדר גמור באופן כללי. כל החברות שלה תולות עיניים מקנאות ומשתהות בי, חולמות שהבת שלהן תהיה לפחות קצת כמוני. מחמיאות לאמא שלי מיליון פעם שיצאה לה בת כזו כוסית, חכמה ושנונה. היא לא מאמינה להן. קשה לטפח ביטחון עצמי ואהבה עצמית כשדווקא מי שאמור להיות זה שהכי מפרגן לך, הכי מוריד אותך למטה.

../images/Emo24.gif

זו תחושה קשה. מקווה שאמא שלך תתעורר ותבין מה יש לה בידיים! בינתיים, עם כמה שזה קשה-תנסי להתעלם מזה ולפתח את עצמך בזכות האנשים האחרים שסביבך ותומכים בך!

nettus

New member
עם כל הכבוד לזה שהיא אמא שלך

את צריכה לפשוט להתעלם ממנה, להגיע למצב שתגידי לעצמך כמה את שווה מבלי להתחשב במה שהיא אומרת. אני יודעת שזה קשה, לי אישית לא יצא להיות במצב הזה אבל אני מכירה כמה שכן היו במצב כזה, וגם אח שלי שההורים שלו (וההורים שלי הביולוגים) דאגו להתקשר למשטרה ופתחו לו 4 תיקים במשטרה. וזה רק על קצה הקרחון למה שהוא עוד עבר אצלהם. ואני מכירה גם כמה חברות שבגיל די צעיר פשוט התחילו לדאוג לעצמם, יש לי חברה שבגיל 19 עברה לגור לבד כדי להתרחק מההורים. אני יודעת את עוד צעירה אבל ויש לך זמן עד שתפרסי כנפיים, בינתיים אל תתני לה להשפיע עליך את שווה הרבה יותר ממה שהיא יודעת להעריך, אני חושבת שהיא לא מעריכה את עצמה מספיק כדי להאמין שיצאה לך בת נהדרת כמוך.
מקווה שעזרתי במשהו, עם לא את מוזמנת לדבר איתי

פפפפפפפפט

אחרי חדשיים וחצי של חצאים (למי שעוד לא התגייסה- 11 יום בבסיס שלושה ימים בבית) וטחינות של כוננות, שטח, שיעורים לחיילים, ומה לא, סופסוף יצאתי הביתה בידיעה ש"וואו, סופסוף שבת שאני יוצאת ויש לי זמן", כי אורי כן סוגר, אבל פתאום אני קולטת שכלכך הזנחתי את כולם שאני לא בטוחה שיש לי מה לעשות בכל הזמן הזה... ונראה לי שאסע אליו בשבת, כי אם הסמג"ד לא נותן לי להגיע למוצב שלו על מדים, אז נראה אותו אומר לי משהו על אזרחי. והסתפרתי, ויצא קצר מדי, וזה נראה זוועה. ואתמול אמא שוב מצאה סיגריות בתיק של אח שלי, ושוב צעקה עליו והתחילה לבכות, ושוב רבה עם אחותי ועם אבא, ופירטה לי את כל ההוצאות מול הכנסות חודשיים ותהתה לאן הולך כל הכסף (כביכול אמור להיות לנו רווח של 2500 שח נטו כל חודש, שמשום מה אבא מתעקש שאנחנו במינוס..), וכששאלתי אותה אם כל כך רע לה אז למה היא לא עוזבת, קיבלתי את התשובה הכי לא צפויה בעולם- "ביקשתי ממנו כמה פעמים אבל הוא לא מוכן להתגרש, בשביל לא לשלם מזונות..." כל כך פאקינ כואב, שאין שני אנשים בבית הזה שמסוגלים לדבר כמו שצריך.

ShiRa1101

New member
אווף ;//

יש ילד בסניף בתנועה שלי שסיים שמינית , ואני כ"כ דלוקה עליו , כל היום וכל הלילה המחשבות שלי נודדות אליו .. בהתחלה חשבתי שזה סתם והוא חתיך אז אני דלוקה עליו אבל זה לא ככה. הבעיה היא שאף פעם לא היה לי חבר, אף פעם לא התחלתי עם מישהו ואוף אני כ"כ אוהבת אותו..:( כשאני חושבת על זה , מה הקשר שלי ושלו ? הוא לא ממש מראה סמנים וזה לא שאנחנו ידידים טובים או משהו. מה גם שלא תהיה לי ממש אפשרות להתקרב אליו כי הוא פאקינג לא יהיה בסניף שנה הבאה והסניף יהיה נטול חתיכים :/// מה לעשות ?@#

כמו שאמרת,

הוא לא יהיה בסניף שנה הבאה, אז מה הסיכוי שתראי אותו שוב? לכי, שבי איתו, דברי איתו, אם ילך אז סבבה, אם לא- בקטנה! במילא לא תתראו שוב, נכון?

ShiRa1101

New member
:)

אני צריכה 1000 ליטר של ביטחון ואז זה יקרה חח ;]] נראה, עוד מעט טיול בוגרים !@# אולי יקרה בי משהו

אלוהים אני כזאת דפוקה.

אז מישהו שפעם היה לי איתו סיפור די ארוך שאף פעם באמת לא נגמר כמו שצריך,הזמין אותי אליו לשתות קצת וסתם לשבת לדבר.סבבה. ידעתי,שיהיו נשיקות חירמונים וכל השטויות האלה כי תמיד זה ככה איתו ותאמת? סבבה לגמרי. באתי,ישבנו שתינו ראינו "הבורר" (?!?!?!?!.?) אח"כ כמובן התחלנו להתנשק והכל ובוא נגיד את זה ככה לא הכי זרמתי. לא מתאים לי ובטח לא איתו. בקיצור,הוא נעלב בקטנה אבל אח"כ שוב התנשקנו והיה רגיל. ב4 בבוקר כבר אמרתי יאללה אני הולכת בוא תלווה אותי קצת...בכ"ז 4 בבוקר והליכה של רבע שעה מהבית שלו לשלי. מה הוא אומר לי? אין לי כוח. כ"כ התעצבנתי אלוהים. אח"כ החצוף עוד עומד ליד הדלת ואומר לי "מה את לא אומרת לי שלום?" לך להזדיין. בלי פלאפון בלי כלום לחזור הביתה ב4 בבוקר.רבע שעה אבל עדיין אמאלה. וידעתי שהוא כזה פשוט ידעתי אבל לא,עדיין יש לי את התקווה המטומטמת הזאת,שמתישהו הוא ירצה יותר מזה. תתעוררי.

stink

New member
פאק אני מלאה בסימנים כחולים

וכולם מסביבי נוסעים לנאפה , אילת ,כנרת , ניצנים.... רק אני תקועה בעבודה הזאת . מה הבאתי על עצמי??

למעלה