טוב, נראה לי שאני מנצחת
בבקשה תגיבו ואל תתעלמו מזה. אני יודעת שאני לא ממש בפורום לאחרונה, אבל זה קטע.. קטע. די חשוב נראה לי. כל החולשה והעייפות שאני חווה לאחרונה היא עודף פעילות בבלוטת התריס או משהו כזה, שבעולם האנדיקרינולוגי נקרא היפר. אין לי כוח להסביר מהה זה אומר ואנחנו עדיין לא כלכך יודעים למה זה קרה (דלקת זמנית או מחלה ממשוכת), אבל השורה התחתונה שרלוונטית לחיים שלי כרגע היא ש.. טוב, זה קצת מוזר לי להגיד את זה בקול, לעכל את זה באמת, אבל, איך הרופא אמר? 'הצבא לא אוהב היפרים', משמע, כנראה שבזמן הקרוב אני לא מתגייסת. אני אמורה לעשות מיפוי ואז ידעו להגיד אם יש לי באמת דלקת (שזה חולף מעצמו ואז רק ידחו לי את הגיוס) או שזה מחלה ואז אני צריכה להיות בטיפול וזה בכלל אמור להיות סיפור של בן שנתיים לשלוש (!!), ואז בכלל לא יגייסו אותי.. אבל נראה. וואו, הכל כלכך מבולבל. קיצר, ביי לקרקל, או ללהתגייס עם הגרעין (נראה לי) או לנסוע לחו"ל שבוע הבא או לאורח חיים נורמלי.. וכמה מתאים לי שרגע לפני פתאום כל זה יקרה, וכמהמוזר שזה באמת קורה.. ומי היה מאמין בכלל שאני כזאת דפוקה (כי הסימפטומים נורא מוכרים לי: עייפות מתמדת, בעיות שינה, עצבנות ופיוז קצר,לחץ תמידי, דפיקות לב מהירות, רעד בידיים.. ממש מוכר) סתם אני עוד לא חושבת שעכלתי את זה עד הסוף בכלל.