קיטורים חדש.

LimiMimi

New member
אני עובדת

ופשוט לא שאלתי אותם, אמרתי להם שאני לא אוכל לעבוד לשבוע. במה את עובדת?

stink

New member
בחנות ספרים..

כשהתחלתי לעבוד הם הזהירו אותי מראש שבאוגוסט אין מצב לחופשים , כי כולם קונים ספרי לימוד ויש ממש עומס . אז התחייבתי , ואני לא יכולה לדפוק אותם עכשיו =/

Lost Lullaby

New member
לפחות את לא מלאה בסימנים כחולים

מ-M16 מזורגג שאת לא יכולה לשים בהצלב אחורי!!!
אני נראית כמו ילדה מוכה

הרצועה שלך נמוכה מדי

היא בטח פוגעת בחיבורים בין השוק לירך ובכל תזוזה נתקלת שם פשוט מרימים את זה קצת למעלה

כל כך רע לי

ואני שונאת את התחושבת הלבד שאופפת אותי ונדמה שאף אחד לא רואה ולאף אחד לא אכפת. ואני רוצה למצוא כבר עבודה נווווו אני משתגעת. [ושפלאפון יתקשרו ויזמינו אותי לראיון נוסף ראבאק]

SomebodyElse

New member
אוף, כל כך מעצבן

בצבא היום היה כל כך נורא. הקצין שלי כל כך הכעיס אותי וכל היום הרגשתי שאני הולכת להתפוצץ מרוב עצבים. לפחות עכשיו סופש ואני לא אצטרך לראות אותו עד יום ראשון. כל כך בא לי להשתחרר כבר! וגם, אני מרגישה מפוצצת ממש וזה הכי מעצבן כי אחרי שהרזיתי כל כך יפה עליתי עכשיו חצי קילו וזה באמת בלי סיבה והכי נורא זה ההרגשה הזאת, אני מרגישה נפוחה ומגעילה כמו לפני מחזור [ואני לא לפני מחזור]. אווווווווווףףףףףףףףףףףףףף!!!

Mooa-Numi

New member
טוב, נראה לי שאני מנצחת

בבקשה תגיבו ואל תתעלמו מזה. אני יודעת שאני לא ממש בפורום לאחרונה, אבל זה קטע.. קטע. די חשוב נראה לי. כל החולשה והעייפות שאני חווה לאחרונה היא עודף פעילות בבלוטת התריס או משהו כזה, שבעולם האנדיקרינולוגי נקרא היפר. אין לי כוח להסביר מהה זה אומר ואנחנו עדיין לא כלכך יודעים למה זה קרה (דלקת זמנית או מחלה ממשוכת), אבל השורה התחתונה שרלוונטית לחיים שלי כרגע היא ש.. טוב, זה קצת מוזר לי להגיד את זה בקול, לעכל את זה באמת, אבל, איך הרופא אמר? 'הצבא לא אוהב היפרים', משמע, כנראה שבזמן הקרוב אני לא מתגייסת. אני אמורה לעשות מיפוי ואז ידעו להגיד אם יש לי באמת דלקת (שזה חולף מעצמו ואז רק ידחו לי את הגיוס) או שזה מחלה ואז אני צריכה להיות בטיפול וזה בכלל אמור להיות סיפור של בן שנתיים לשלוש (!!), ואז בכלל לא יגייסו אותי.. אבל נראה. וואו, הכל כלכך מבולבל. קיצר, ביי לקרקל, או ללהתגייס עם הגרעין (נראה לי) או לנסוע לחו"ל שבוע הבא או לאורח חיים נורמלי.. וכמה מתאים לי שרגע לפני פתאום כל זה יקרה, וכמהמוזר שזה באמת קורה.. ומי היה מאמין בכלל שאני כזאת דפוקה (כי הסימפטומים נורא מוכרים לי: עייפות מתמדת, בעיות שינה, עצבנות ופיוז קצר,לחץ תמידי, דפיקות לב מהירות, רעד בידיים.. ממש מוכר) סתם אני עוד לא חושבת שעכלתי את זה עד הסוף בכלל.

THE ronch

New member
מותק, אני מחזיקה לך אצבעות הכי.

גם ברגליים. ואם היה במקום אחר אז גם שם. יהיה בסיידר, באמאשלי

OverSharing

New member
למה לא מגייסים?../images/Emo103.gif

אלטרוקסין לא עובד על עודף? כאילו לי יש תת ואני מטופלת באלטרוקסין ואני יודעת שזה מוריד ל82 פשוט.. וגם לי היה דופק מטורף [120 במנוחה:|], עייפות כרונית, רעידות בידיים וכו'.. גם הלחץ שם לשי היה בשמיים ועכשיו עבר [סופסוף, אחרי שלוש שנים. למרות שהTSH שלי גבוה עדיין.] בקיצור.. לחלוטין בטוח? אני ממש מקווה שזה יהיה בסדר ואגב, במקרה הכי גרוע, להתנדב? כאילו יש לי חברה שחולה בסוכרת נעורים והצבא ממש סירב בכל תוקף ובסוף היא התגייסה [אמנם באיחור של שנה אבל בכל זאת.]

Mooa-Numi

New member
על תת מגייסים

הבנתי שפעילות יתר זה סיפור אחר לגמרי וכבר שני רופאים אמור לי שהצבא לא אוהב לקחת על זה אחריות

4LeafClover

New member
בתור אחת..

שאין לה בכלל בלוטת תריס [וזה יותר גרוע מפעילות יתר] אני יכולה להגיד, שיגייסו אותך. ואפילו על 64. לא לקחת דברים כאלה קשה, אם מטפלים בעניין, שום דבר לא יקרה.

למעלה