סה"כ כל הטיול כ 11,000 ש"ח כולל הכל לפני שופינג,
היתרון הוא שבטיול כזה אין הוצאות שופינג מאחר ואין מקום לאפסן שופינג על האופנוע.
השכירות של האופנוע, 1,540$ ל-7 ימים מלאים כולל ביטוח, 2 ארגזי צד ו-300 ק"מ ליום.
יוצא 220$ ליום, דומה למה ששילמתי בארה"ב על גולדווינג, רק ששם לא הייתה הגבלת קילומטרז'.
למיטב ידיעתי, ניתן למצוא באירופה בפחות, אבל נראה שעשית חיים משוגעים, אז אני בטוח שהיה שווה את המחיר
רציתי לעלות פוסט על הנושא הזה בדיוק שאני מבואס מקטנועים ובמיוחד מהגרנד דינק שלי אולי הציפיות היו גדולות מידי .לא נח לעשות איתו נסיעות ארוכות מידי בבין עירוני לא מרגיש יציב מספיק .בקיצור אני חושב לחזור לאופנועים
אני לא אומר שהם יתנו לך מה שייתן אופנוע, אבל בהחלט הרבה יותר ממה שיש לך עכשיו ואני לא מדבר על טימקס או GP800, שלושת הבכירים באותה קטגוריה אליה שייך גם הקטנוע שלך - קטנועי 250.
ה-XMAX, XEVO והג'וימקס החדש הם כמה רמות מעל הגרנד דינק בכל הקשור לנוחות והתנהגות כביש.
כח בקטנוע זה לא רק כדי להשתמש בו תמיד,כח זה גם ביטחון בעקיפות,מצבים מסוכנים,או סתם כשנפלת על כביש שנסלל מחדש עם כמה פניות נחמדות בשעה שבאף של השוטר התורן דבוק לכרית או לאשתו (תלוי איך היא ניראת)
אני עם אקס סיטי מרגיש שחסר לי,גם כשאני רוכב על 130 חלזונות לדקה לפעמים זה מרגיש לי כאילו "יאללה חסר לי רק עוד 15-20 קמ"ש כדי שזה היה בא לי בטוב"
אני זוכר אפילו מקרה שאחד כזה (משופר) "לעס" אותי על ה-TMAX (2001) שהיה לי.
לא היה מדובר במהירות הסופית (שזה לא ממש מעניין) אבל בתאוצה + יכולת תמרון הוא היה 2 רמות מעל המקס.
עכשיו אני חושב בקול:
נגיד DRZ400 או KTM.
אין ספק שמבחינת מתלים / צמיגים / גובה (כלומר שדה ראיה) יש מצב לגמרי.
זה לא אופנוע שיפתה אותי לרכיבות סופ"ש (מקסימום שעה/שעתיים באיזה מגרש אני משער)
שותה מדרכות ושאר אתגרי עבירות (עלק - מי ישמע, אני מטפס איתו את מעלה ורדית...)
אפשר להרכיב ארגז. (ולהסיר כשצריך)