קטנוע לנשמה

rusti james

New member

אתה חושב, אני (כבר) חוסך...
.

בארגז/מתחת למושב אני כבר לא משאיר כלום - מאז הגניבה שחוויתי.
מהירות גבוהה אני כבר לא עושה - מאז הביקור האחרון בביהמ"ש ולאור (חושך) הגאטסו.
טיולים מרחיקי דרך בכל מקרה אני כבר עושה עם הB&W...
מקסימום נרפד קצת יותר עובי אצל ששון

sagyrotem1

New member
הייתי בול במצב שלך....

היה לי JM שהייתי מבסוט מהפרקטיות שלו....
לקח אותי ממקום למקום ....חרשתי עליו בכל הארץ מאילת עד החרמון (באותו שבוע....) עשיתי עליו תקופה מהנה ....
עד ש....
תפסתי את עצמי נוסע בכביש החוף 140 (ס"מ לדקה) עם יד בכיס מרוב שעמום...מחפש מה לעשות עד שהזמן יעבור ונגיע לת"א.....
היו לי גם השיקולים שלך....אבל לי היה מזל....
במקרה נכנסתי למוסכניק שלי וראיתי כלי גדול שנראה מפנק.....
ישבתי עליו וזו הייתה אהבה ממבט ראשון....
החלטתי שאני משדרג לאופנוע! ועוד 900 אלוהים יישמור -כמה דלק הוא יישתה לי .....כמה טיפולים.....
אז זהו....
הכלי שישבתי עליו היה TDM900 - לא נפוץ כל כך ,אבל מאוד מאוד אהוב (או מאוד מאוד שנוא -תלוי את מי שואלים) אבל דבר אחד כולם מסכימים עליו - מאוד אמין!
הכלי שלי (2005) אצלי כבר למעלה משנה וחצי....
שתייה - עושה 1 ל 21 הJM (קרבוראטור עם וואריאטור משופר) היה עושה 1 ל 18
....
תחזוקה - כלום כלום כלום....חוץ מצמיגים ושרשרת ממש כלום....
פרקטיות - הכלי לא נראה מגוחך עם ארגז וכשצריך אני גם לוקח תיק....לטיולים אני מוסיף רשת - בוא נגיד את זה ככה.... אין בעיה .....
אפקט החיוך.....אינסופי....כל בוקר לעבודה פשוט תענוג.... כוח אינסופי (חשוב גם לבטיחות) ....נוחות ...
סחירות - לא יודע להגיד לך אין מספיק כלים בשוק....
לא אומר שיאללה קפוץ על אופנוע במקום קטנוע -אבל אל תשלול....
אני חסכתי הרבה מאוד כסף (דלק+תחזוקה) בזכות המעבר....לאופנוע מקטנוע .....
שווה לקחת בחשבון אפשרויות אחרות....

gor70

New member
לא יפה להסתיר את הקטע הכי טוב בסיפור שלך

על כמה זמן הטאדאם עמד בחנייה של הבית כי לא היה לך רשיון A.....

sagyrotem1

New member
טוב נו עלית עליי...הוא אצלי שנה וחצי אבל אני.

..אשכרה רוכב עליו חודש.....

פעלת ישר מהלב (ומהבטן)

וזה בדיוק מה שאני מחפש.

אבל (כמו שאמרתי איפושהו למעלה) אני מנסה לא להגיע לכיוון אופנוע, בטח לא אחד כזה שיקרוץ לי מהחניה בשבת בבוקר
ויגרום לי לרגשי אשמה כשאני לא רוכב עליו (ומצד שני הילדים חופרים מתי הולכים לג'ימבורי / קניון / ים / בריכה / אחר, פרט: _________________)

יש לי שריטה (משהו לא ברור שאני לא יכול להסביר הגיונית) עם אופנועים - בעיניי זה משהו שצריכים לרכוב עליהם כמה שאפשר.
קטנועים, לעומת זאת, הם משהו יותר פרקטי. נוסעים איתם מ-A ל-B ביעילות. זוהי פונקציה שבעזרתה אני מתנייע.

אני מחפש לשלב את הפלפל הזה שחסר לי בהינתן העובדה שאני לא מעוניין (כרגע) לוותר על הפונקציונליות (הקרה) הזו

יש ערימה לא קטנה של אופנועים שאם אני עולה עליהם אני מתחיל לדבר שטויות - מסוגים שונים (אופנועים ושטויות).
אני בידיעה ובהכרה ובדיעה צלולה לא עולה עליהם מהסיבות שציינתי.

סופרמוטו קצת מיוחד בהקשר הזה כי מדובר על דו"ש קטן ולא אחד שימשוך אותי למאות ק"מ בסופ"ש
(אלא אם כן אני מתגעגע לאורטופד / פרוקטולוג אחרי רכיבה כזו) ומצד שני יתן לי את רוב מה שאני מחפש.

dash56

New member
קבל אישור - גם וגם

הפורום מאשר לך לקנות גם אופנוע וגם קטנוע

אח"כ כבר נמצא לזה הסבר רציונלי

למעלה