קודי התנהגות

Master Stav

New member
האם תחריש ותדום כליל או שמע ...

רשומה שלא הגיעה אל שולחנך על דרך הטעות וחבל שכך מפאת הנקיטה באוהת לשון בה הינך מתהדר חדשות לבקרים

Cגלית

New member
חחחח

גלגלת אותי מצחוקקקקקקקקקקקקקקקק. אהבתי את השנינות !

../images/Emo45.gif אחלה פוסט אייב!

אני מצפה שיתנהגו אליי בכבוד ובנימוס. אני חונכתי בחו"ל ולמרות שאני חיה בארץ יותר שנים ממה שגרתי בחו"ל, עדיין אני מרגישה הבדל בין קודי התנהגות שלי לבין אלה של החברה הישראלית בהכללה גסה. בפורום הזה גיליתי את האנשים הכי מתורבתים, גם על גבי הפורום עצמו וגם במסרים. אני בעד תקשורת, אני מאד מאמינה שאף אחד לא יכול לנחש מה אני חושבת ולמה אני מצפה אם לא אפרט ואגיד. אני בעד לתת דוגמא אישית, להתנהג אל אחרים כפי שאני מצפה שיתנהגו אליי. בחינוך הילדה שלי, אני מאמינה בכבוד להורים ולמבוגרים <לא לדבר כשהם מדברים, ללמוד איפוק>, נימוס בסיסי של טון דיבור ומילות בקשה. אני מלמדת אותה שהיא לא מרכז העולם, ושום דבר לא יקרה אם היא תמתין כמה דקות לקבל את מבוקשה. מלמדת אותה לקבל "לא", מלמדת אותה שמותר לכעוס ולהתעצבן. מעל הכל אני מנסה לתת דוגמא בהתנהגות שלי. הלוואי והייתי מצליחה כל הזמן...

gidionline80

New member
זה די בסיסי

נימוס וכבוד וקבלה של דעות וגישות אחרות. ובעיקר היה מי שאתה אל תתימר ואל תסתתר מאחורי מסך. רק ראוי להוסיף לגבי המדיה הזו על יתרונותיה ולעינינינו חסרונותיה כמו קשר עין ושפת גוף שאינם קימים לא פעם בחרתי לותר על תגובה מסוימת בגלל מגבלות המדיה הזו. מאחר ונוצרת קבוצה בקונטקסט של פורום היא תחיל סטנדרטים של תקשורת שמתאימים לחבריה במילים אחרות ככל שהחברים בקבוצה מקפידים על סטנדרט גבוה זה יחול גם על חדשים ויהווה דגמא.

א ו ר ם

New member
המנעטש

זה היה ביידיש ובעברית מדוברת: הילל הזקן כבר אמר "אל תעשה לחברך את ששנוא עליך". איני רואה צורך בשום כללים אנו מתבטאים באופן חופשי ולהחיל דווקא כאן עקרונות מוסר קפדנים יותר מאלה הנהוגים בחברה בישראל, מיותר ופשוט לא עובד. מה תעשה לברנש שחמד את שפחתך? האם זה שונה מאותו בחור שמפתה את אישתך? פשוט להיות בנאדם, ועם כל זאת האמירה הצרפתית נכונה "באהבה ובמלחמה.......וגו'"

למעלה