קודי התנהגות

Master Stav

New member
מממממ כן עיסקה .....

מתאים לי אה כלומר לו ....

Master Stav

New member
מממממממאים ? חלילה ...../images/Emo190.gif

מה לגבי צנוברים, שום, קצת יין אדום ? ניבהלה היונה ?

אמממ ובכן...

זה שהם יהרג ואל יעבור זה אומר שהם הכי חמורים. כי אפילו פיקוח נפש לא דוחה אותם. לדידי האדון חבר לא צודק כי אינני נוצרי ואינני מאמין בדת התפלה הזו.

Master Stav

New member
הפוסל במומו הוא פוסל

ואתה נוהג לעשות זאת לא מעט מה יהיה ? על סבלנות וסובלנות שמעת ?

ייסאן

New member
גם אני נוטה לדבר בשפה גבוהה.

גם לי היו "מעירים" ודורשים שאנמיך אותה. אני תומכת, שידבר איך שבא לו!

../images/Emo45.gif

אכן.. סגנון הדיבור המליצי משהו שלי אינו פוגע באיש. אלא מה... אנשים מרגישים מאויימים כשמדברים אליהם ככה? חוששים שיתנשאו מעליהם בתואנה של מלומד או משהו כזה. פראנויה ?

Master Stav

New member
להבדיל אלפי הבדלות

ועושים את ההבדל אם וכאשר .....השפה אינה עקבית אלא נועדה ככל הניראה להראות על משהו שלא באמת קיים .

Master Stav

New member
יסלח לי מכובדי

מכן עלי להסיק כי השפה הנהוגה פה ברב השיח הינה "לשון עלגים של ערסים" בעיניך צר לי עליך כי תשים ללעד ולקלס את יושבי הרבשיח אלו האחרונים מקבלים בברכה כל אדם הבא בשערי הרבשיח מברכים אותו בברוך הבא ומעניקים לו מהידע המצוי באמתחתם ידע זה הינו אוצר בלום של הומור הבנה ונסיון שניצבר עם השנים התקל ראש בתשורה זו ? סיפור מספרים חכמים על אדם שהגיע לבית זכוכית ונכנס להתארח לקח אבנים והחל זורק על הקירות, חלשים הם הקירות אמר וניפץ לא מתאימים לי הצבעים אמר וניפץ, האנשים פה לא מבינים את הבית אמר וניפץ כך הלך וניפץ את הבית עד שלא נישאר קיר על גבי קיר ואז התחיל לרדת גשם .....האיש נירטב . אתה נכבדי מגיע אל בית (וירטואלי) של אנשים רבים אלו האחרונים מקבלים אותך בברכה ומעירים ומאירים לתשומת ליבך על משהו שלא נהוג לעשות בזה הבית ....איש לא איים לקחתך אל השופט העליון ולשפוט אותך בכיכר העיר ומשם אחר כבוד אל עמדת התליין ... ההארות ( הארות לא הערות והרני להתנצל מעומק ליבי על התרגום בגוף הסרט ) של כל אחד ואחד מהמברכים הגיעו ממקום של קבלה עצמית וידע ע הנושא בגינו התכנסו פה ברבשיח זה אתה לעומת זאת בחרת בדרך המילחמה שלפת את חרבך ויצאת אלי קרב אישית לא משנה לי כהוא זה באיזה שפה אדם כותב כול עוד הוא מכבד את המקום ואת היושבים וכן שפה גבוהה ובמיוחד כאשר נוקטים בלשון סגי נהור כפי שעשית ועל כך יצא קיצפם של חלק מהחברים ברבשיח הינה שפה הניתפשת כמתנשאת ומתוך רצון להקטין את אלו הקוראים את ההודעות והתגובות לי יש את הסבלנות לענות על כל שאלה אך גם אני מודה ומתוודה איני חש שום רגשות חיבה אל אנשים המצהירים הצהרות ויוצאים בראש חוצות כמודיעים בשער, כל שכן יש שיגידו הפוסל במומו הוא פוסל שהרי אם אנו הערנו והארנו מתוך אי ידיעה שכינוי המאסטר אינו מנוכס אל הנושא אליו התכנסנו כל שכן יצא כי החטאת את המטרה ושמת אתעצמך ללעג וקלס מתוך הנחת היסוד שעלינו להיות כידעונים ולהכיל גם ידע זה מעידנה קדמה..... איש לא יאמר לך שלא להשתמש ב המאסטר זו בחירתך תהיה הסיבה אשר תהייה מצד שני כל ברבירב יכול להתהדר בכתיבה גבוהה ובלשון צחה אך פה עליו לשים הדגש על עקביות במשיכת הקולמס ולא לטעות לסירוגין . ואסיים במילים שאמר אדם חכם אם כי נהוג לצטט רק חלק מהמשפט : בסופו של דבר ....אנחנו כאן בכדי להינות כל השאר הבל הבלים הכל הבל ... יום טוב .

nerissa

New member
../images/Emo12.gif אתה אמרת סלנג!

ולקסיקון! סלנג=עגה לקסיקון=בלשנות/אוצר מילים בחיי! בדקתי!

nerissa

New member
לא מר יוסי.

עד עכשיו לא ממש הגבתי ל.. מילות הצלופן ששפכת כאן במלוא המרץ. את התגובות קיבלת מאנשים חכמים ממני שכתבו לך הרבה אמת שבחרת להתעלם ממנה. ואני משאירה את דעתי עליך לעצמי, ברשותך.. כי זה יהיה מסע ארוך לחזור מהמקום הנמוך לשם ארד כדי להגיד כל מה שיש לי - ואני קצת עייפה היום
אולי מחר..

nerissa

New member
וגאה בכך..

אתה מבין, מר יוסי, אותם חכמים שכתבת במרכאות משתמשים בשפה יומיומית, בלועזית, במילים באנגלית, בסלנג.. ובכל זאת מאחורי המילים יש עומק ואופי ויופי, יש אמת וחברות אמת, יש סובלנות והומניות, יש טאקט - יש תוכן. ויש אנשים שכל הלשון המליצית שבעולם לא תסתיר את רדידותם. ואתה יוסי? מה לדעתי? בוא ואגיד במילים האלה שאתה לא אוהב: באמ'שך, יוסף! מה כל הפלצנות הזו?! כל כך הרבה מילים להסתיר את "חלל עמוק 9" ? יוס - גם אני הייתי תולעת ספרים בילדותי ונעוריי. יודע מה אני זוכרת הכי הרבה מכל ערימות הספרים מלאי המידע ועשירי השפה? את הבדידות. את הבידוד מהחיים. אז אולי למדתי קרוא וכתוב בשתי שפות לפני גיל 4 והתבלטתי כחכמה מהשאר.. אבל הייתי לבד. גם לי היו המון מילים שכיסו חלל. והיום? יש בי את כללללל המילים היפות שיש לך. אבל אני לא מקרצפת איתם את הפנים של האנשים שמולי.. אתה מבין? אפשר לחיות נהדר עם שפה מליצית מלאת רוח. ואפשר לחיות נהדר עם א-נ-ש-י-ם עם פחות שפה ויותר תוכן. בחרתי באפשרות השניה.. אתה טווס, יוסי. והנוצות פשוט.. מפריעות לשאר כשיושבים ככה בחברותא
ומה השאר עושים? יורקים נוצות צבעוניות מידי מהפה. זה הכל..

כבר חיוויתי את דעתי על סוג זה של גאווה.

ובקשר ל"חלל עמוק 9".... עלוב ונלעג מצדכם לדבר על אדם שאינכם מכירים... אנשים כמוכם שמהווים דוגמא לאוכלוסיה הכלל אנושית בדור אומלל זה מהווים סיבה למיזנטרופיה שלי. לא. אל תשלי את עצמך שיש אמת וחברות אמת. יש רק תן וקח. אדם א. מחניף לאדם ב. בשביל לקבל דבר מה. או אפילו צומי או מחמאה. ולמחרת זה הפוך. זו לא חברות ולא אמת. הסובלנות וההומאניות שלכם היא זיוף. סובלנות לא נמדדת כשהכל טוב ויפה ופני השטח ישרים וחלקים. סובלנות נמדדת כאשר יש תקלות. ואנשים לא נחמדים אליכם. אבל כפי ששמתי לב הסובלנות ממכם והלאה. ראיתי פה כמה פעמים שמישהו זרק מילה וכל הסובלנים ההומאנים קפצו עליו. אז... נסו לפרגן לעצמכם קורטוב של בגרות ולהיות מעל לזה. במקום לראות בכל מילה שלא מתאימה לכם איום על הטריטוריה שלכם.

עוד משהו...

כשזרקתי את ההלצה ההיא על זה שאת "לא קשורה".. חששתי שתעלבי ותגיבי כפי שהגבת. אם כי חשבתי לעצמי, היא אישה מבוגרת ולמה שתתנהג בצורה ילדותית? טעיתי.

למעלה