קודי התנהגות

א פרח

New member
זהו נמאס לי!!!!

כולם לשלוף ולעבור לדום, אני באה עם הקליבר וניסגור אחת ולתמיד למי יש גדול יותר! כן, כן גם את ג'יג'ית תביאי את הסטרפאון איתך.

Master Stav

New member
צריך לבדוק ....

מה שלא עשינו בגיל 14 במיקלחות בפנימיה .....כניראה יקרה .... מה קוטר והאורך .....לעמוד בשורה ....
..................................מגיעה

א פרח

New member
רק צריך לסכם דבר אחד קודם

מהיכן מתחילים למדוד, מהאשכים או מנקודת החיבור עם פי הטבעת? סוגיה חשובה שיש לישב.

Master Stav

New member
ליישב זה טוב ....

כול עוד זה נעשה מעל ערימה של סטקים מיושנים מדממים ובקבוקי ליקר של איזה
שאני מכיר ...... אגב אכן סוגיה חשובה שניפתח רשומה חדשה ?

nerissa

New member
עכשיו אתה אומר שהייתי אמורה להיעלב??../images/Emo6.gif

אתה לא באמת מאמין שכתבתי את כל מה שכתבתי משום שכתבת שאני לא קשורה, נכון יוסי?
אני לא מצאתי שמץ של דבר מעליב במה שכתבת. אולי היתה בך כוונה כזו, אבל אני מצטערת. לא מצאתי מקום להיעלב או להיפגע .(אפילו הלכתי לקרוא שוב כדי להיות בטוחה) ואם אחרי כל ההתכתבות ביננו אתה חושב שכתבתי ממקום ילדותי ונפגע - אתה רק מוכיח את כל טענותיי. וה"עוד משהו" שלך מציב אותך בדיוק במקום שניסית להציב אותי..

Cגלית

New member
נריסתי

אולי תבואי למשוך לי בקוקיות במקום ליוסי? כפרע שלי

Cגלית

New member
ברוך הבא יוסי../images/Emo48.gif

איני יודעת מה יצר את המתח, אבל בטוחה שניתן להתחיל שוב, בצורה נעימה יותר. (כוונתי לכל הצדדים) מוזמן לספר מה הביא אותך הלום ומה מעניין אותך. ערב טוב

בקשר למה שהביא אותי הלום...

אני טיפוס מאוד דומיננטי. בחיי היום יום, עם משפחה וחברים. אני רגיל שכשאני אומר למישהו לעשות משהו, הוא עושה זאת. עוד משהו. אני מיזנטרופ.אני שונא אדם ודורסני מאוד כלפי כל מי שלא מוצא חן בעיני. וזה כולל כמעט את כל החברה האנושית. למעט קומונת חברים מצומצמת שאני אוהב ומכבד בגלל תכונות אופי כאלו ואחרות. כגון יושר, אמת, טוב לב ושפה נקיה. אני שוביניסט ודוגל בפוליגמיה. לפני כשנה הייתי בקשר עם 4 בחורות בו זמנית. ועד היום כל אחת שרוצה להכנס איתי לקשר אני מודיע לה מראש שאני כזה מאחר ואני יודע שהדבר הזה מפריע לכל אחת בעיקר בעידן המודרני בו אנו חיים. אני נוהג לגלוש בצ'אט של תפוז. בשבת שלפני השבת האחרונה התנהלה שיחה בחדר הצ'יטוט. ושם דיברנו על האופי שלי, על ההשקפות שלי בנושאי זוגיות, והתחיל הדבר שקורה הרבה בנסיבות כאלו, כביכול, נשאתי לנשים באורח וירטואלי שלוש מהמצ'וטטות שם. תוך כדי השיחה מכרה ותיקה שלי משם הציעה לי בצחוק לקחת לי את הכינוי מאסטר יוסי. בגלל שאני דורסני ונהנה להכאיב לאנשים, למרות שזה מילולית. ובגלל הפוליגמיה שלי. הרעיון שיעשע אותי ועל אתר רשמתי את הכינוי. לאחר שקיבלתי מספר תגובות על הניק החלטתי לבדוק ולהתעניין בנושא הBDSM. מה שהביא אותי לפה. השאר הסטוריה.

G I R L P

New member
../images/Emo151.gifפוליגמי? מונוגמי? מקדש? לא מקדש?../images/Emo151.gif

תוכל להחליט כבר? להזכיר לך מה כתבת בהודעה שלך? או שאתה בחיפוש עצמי?... לפחות אל תסתור את עצמך....

כפי שהגבתי אי שם לאיזו הודעה שלך עצמך...

מאמין בפוליגמיה. מאמין בפוליגמיה על דרך נישואין.

Master Stav

New member
נו שויין

אדם שהינו דורסני ....( ואי אפשר לעשות הפרדה בין מוצא חן ללא מוצא חן ) שונא אדם על פי הגדרתו ( התסכלת במראה לאחרונה?) שוביניסט...( טיפשי לא פחות מפמניסט ) פוליגמי ומקדש כאחד את מוסד הנישואין ( יופי של סתירה אולי תחליט ? ) נהנה להכאיב לאנשים ( מאסטר באומנויות לחימה ...חשבתי שזה ספורט ולא הנאה מכאב ) מדבר בשפה גבוהה ( שגולשת לשפת רחוב מתוך אי עקביות או עייפות החומר מההשווצה ) אינו משיב לרשומות שמופנות אליו באותה שפה מליצית המוגדרת נקייה ( מעניין למה ?) חשוב שמיציתי ..... שיט זה מוציא אותי מהיתחרות של הגדלים ?

nerissa

New member
אני שוב אומרת

אין כאן רק מילים וניקים, יוסי. יש אנשים סביבך הנמצאים מאחורי המילים והניקים. רבים מהם חברים. חברים קרובים. ואתה, אתה כשמאבד את קור רוחך מאבד את האחיזה הכמעט נואשת במילים היפות, ואלה האמיתיות שלך צפות מעלה. יודע למה שיעשעת את כולם עד עכשיו? למה הלשון העוקצנית? כי ראו את זה.. רק אתה לא
אתה ממשיך ומחזיק בדגל הלשון היפה והמתחכמת, מתנשא ולועג לאותם אנשים כאן (שזה רוב המשתתפים) שבחרו להשתמש בשפה יומיומית, יורה לכל הכיוונים כשאתה מנסה להנמיך את הסביבה על מנת להתבלט - אם זו דרכך, אני אישית אכבד אותה. לגמרי. אבל זה גם אומר שארגיש לא בנוח ואתרחק. אני מעדיפה להצמד לאנשי המרכאות. תודה.

מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים

והוא כרגע הוכיח מה שחשבתי... תארי לך שיאבד שליטה במקום אחר שמישהי תהיה חסרת אונים.. מסוכן...

הטעות הגדולה של כולכם...

לא בזתי לשפה היומיומית. אלא אהבתי את השפה היפה. כפי שבעסקך בBSDM אין זה אומר שאת בזה לונילים. כפי שהעוסק בכדורגל אין זה בהכרח שהוא בז לכדורסלנים. אבל פראנויה מסויימת גרמה לכם לראות דברים שאינם בנמצא ולחוש בוז שאינו קיים. זה הקפיץ אתכם מעורכם והביא אתכם לכתוב תילי תילים של הערכות שגויות נוספות. טעות שגוררת טעות.

nerissa

New member
יקירי..

למה לא תעשה עם עצמך חסד ולך לקרוא את עצמך? קרא קצת את תגובותיך והערותיך. אולי יהיה לך קשה לקרוא ולהבחין בדברים כי אתה קצת.. ממוסך - ובכל זאת. נסה לשמור על ראש פתוח, להיכנס לנעלי אחרים ולקרוא את עצמך. סתם טיפ

מיותר. וזאת בגלל ש...

כתבתי את הדברים האלו מנקודת ראותי. מאחר ואני חושב ככה בגלל שיש לי את דרך החשיבה שלי. ואם זיהית מאפיינים של בוז ולעג בתגובות האחרונות שלי, הרי שהוא התעורר אך ורק בעקבות הצורה בה התייחסו לכתיבה שלי. דבר שלא היה מתחילה.

למעלה