בקשר למה שהביא אותי הלום...
אני טיפוס מאוד דומיננטי. בחיי היום יום, עם משפחה וחברים. אני רגיל שכשאני אומר למישהו לעשות משהו, הוא עושה זאת. עוד משהו. אני מיזנטרופ.אני שונא אדם ודורסני מאוד כלפי כל מי שלא מוצא חן בעיני. וזה כולל כמעט את כל החברה האנושית. למעט קומונת חברים מצומצמת שאני אוהב ומכבד בגלל תכונות אופי כאלו ואחרות. כגון יושר, אמת, טוב לב ושפה נקיה. אני שוביניסט ודוגל בפוליגמיה. לפני כשנה הייתי בקשר עם 4 בחורות בו זמנית. ועד היום כל אחת שרוצה להכנס איתי לקשר אני מודיע לה מראש שאני כזה מאחר ואני יודע שהדבר הזה מפריע לכל אחת בעיקר בעידן המודרני בו אנו חיים. אני נוהג לגלוש בצ'אט של תפוז. בשבת שלפני השבת האחרונה התנהלה שיחה בחדר הצ'יטוט. ושם דיברנו על האופי שלי, על ההשקפות שלי בנושאי זוגיות, והתחיל הדבר שקורה הרבה בנסיבות כאלו, כביכול, נשאתי לנשים באורח וירטואלי שלוש מהמצ'וטטות שם. תוך כדי השיחה מכרה ותיקה שלי משם הציעה לי בצחוק לקחת לי את הכינוי מאסטר יוסי. בגלל שאני דורסני ונהנה להכאיב לאנשים, למרות שזה מילולית. ובגלל הפוליגמיה שלי. הרעיון שיעשע אותי ועל אתר רשמתי את הכינוי. לאחר שקיבלתי מספר תגובות על הניק החלטתי לבדוק ולהתעניין בנושא הBDSM. מה שהביא אותי לפה. השאר הסטוריה.