קודי התנהגות

G I R L P

New member
לא נמשיך בהתנצחות המטופשת

הזו. כתבתי בהודעה שלי למטה---- כי לא כוונתי היתה לפגוע בך... אם לא הבנתי אותך נכון- זה רק אומר שאני אנושית. כמו רוב האנשים כאן, ואתה מסוגר בשלך... לא מוכן להסביר את עמדתך. ואפילו במילים של פשוטי העם... כן. כאלו שמדברים קצת שפת רחוב... בגובה העניים... שיהיה לך שבוע נפלא...

בסדר.

אסיים את הנסיונות שלי להסביר את עצמי. כתבתי את שכתבתי. המבין יבין. ומי שחפץ להסתייג ללא גבול הרי שיש לו כאן במה נרחבת. בהצלחה.

Master Stav

New member
אתה הנכד של אליעזר בן יהודה ?

איש יקר, או שמע עלי לומר ולנקוט בלשון צחה ולקרוא לך עלם חמודות התאות לבטא את אשר צופן ליבך בשפה שלא תהייה לצנינים עקב צחותה יושבי הרבשיח הנכבדים אינם סובלנים למילים הנחשבות כגבוהות מאחר ואלו האחרונות נטייה להם לנעוץ את שיניהן בישבנו של השיעמום אי לכך ובהתאם לזאת ....מין הראוי הוא לקבל את אורחות המקום בו אתה שוהה ולשוחח כאחד האדם ולאו דווקא כמי שבטעות עלול להחשב כמתנשא על היענותך וסבלנותך...אודה.

אממממ ולמה שלשון תהיה לצנינים עקב צחותה?

התעדיף לשון עלגים של ערסים? אני לא נכד של בן יהודה אבל אני חובב של העברית היפה. ואנשים שבשביל להרגיש "מאגניבים" משתמשים בסלנג ירוד. או מכניסים שלל מילים לועזיות בלקסיקון שלהם מאותה הסיבה, אנשים כאלו לכאורה דוברים עברית. אבל הם לא דוברים עברית. וכשמישהו בא וכותב בעברית אמיתית הרי זה לצנינים בעיניהם. לדעתי ראוי ללעג ובוז. זו שפתכם. זו שפת אבותיכם. למה שלא תרצו להכיר אותה ולחקור את מסתריה? למה במקום להשתמש במילים יפות, ממצות ועזות ביטוי, חייבים להשתמש בביטויים קלושים. באוצר מילים דל או בסלנג זול? או שמא הקנאה מכה פה ?

במקורות...

חטא הגאווה הוא החטא הגרוע ביותר אתה לוקה בו ולצערי בהרבה ממנו.. ואתה יודע מה יכולתי לומר לך הרבה אבל בטוח שעמוק בפנים אתה יודע מה אתה ולא גאה בזה כל שנותר זה להשתתף בצערך.

אמממ אני חושב שאתה זקוק לעיון מחודש במקורות.

כי אתה משבש. שלושת החטאים החמורים ביותר הם עבודה זרה גילוי עריות ושפיכות דמים. חטא הגאווה לא מוזכר כחטא כזה חמור. ודיי נחמד שאתה מתיימר לנתח אדם שאתה לא מכיר. אז חוץ מהעובדה שאתה שונא ידע, אתה אוהב לדבר בלי לדעת. נשמע הטיפוס האולטימטיבי.

תראה

אמרת פה שמילאת כירסך (לקח לך בערך יומיים...) ועכשיו רוצה להתנסות...למדת תורה שלמה ביומיים.. הידע שלך במקורות כנראה גם נוצר ביום וחצי תשמע אתה תותח אתה חכם אתה יפה אתה גאון אתה "מאסטר" יוסי תגיד שיגעון גדלות...קראת על זה פעם???

ושוב. אתה מתיימר לנתח אותי.

אינך מכיר אותי. אינך יודע את מידת בקיאותי במקורות. אבל להפריח משפטים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט אתה יודע היטב. בקשר למגלומניה.. הנה המגרעות שאני משתבח בהן תדיר. מיזנטרופיה. שוביניזם. פוליגמיה. נרקיסיזם. וכמובן מגלומניה. לשם שינוי... צדקת חלקית. אבל אל תתרגש.. הגעת לזה במקרה. בהצלחה בהמשך הדרך.

אם זה היה במציאות...

הייתי מתערב על הרבה כסף.. על כמה דברים לגביך... ובוא נגיד ככה שהחוסר בטחון ששופע ממך ואתה מנסה להסתיר אותו קשה מפחיד אותי לחשוב שמישהי תהיה חסרת אונים לידך. אני מקווה שכל ערסית טיפשה דלה..תקלוט אותך מהר.

אתה ממשיך על אותו גל.

ולא קולט שזה טפשי לבלבל את המוח ולהעלות כל מיני השערות איך אני נראה בחיים. על פי גיל, אתה אמור להיות מבוגר כמעט כפליים ממני. ועדיין אתה מתנהג בצורה ילדותית. דיברת על ערסית טפשה דלה. הערסיות הטפשות הדלות מתחילות להמציא המצאות על אנשים שאין דעתן נוחה מהם. הגם אתה ?

מה הקשר לאיך שאתה נראה?

בשביל לסיים ולהזיז אותך מהרישתית אומר לך אני הרבה שנים ברשת...שועל ותיק אני מזהה תמיד ללא בעיה את השמוקים את חסרי עמוד השידרה את הטובים את הרעים ואת אלה שחושבים שככה הם יקבלו משהו שבמציאות לא קיבלו... ולא יקבלו! והזילזול שלך...מעורר חמלה והישתתפות בצערך חיים טובים מ א ס ט ר יוסי

אמממ... שוב הבנת לא נכון..

להסביר לך משהו אישי קשה ההבנה... לא התכוונתי למראה פיזי או חיצוני. מקווה שעכשיו הבנת יותר טוב. או שעדיין אתה מתעקש שאתה שועל וותיק ומנוסה.. ולפיכך יכול לקבל אבחנת אופי ברורה על אדם מכמה משפטים שרשם לך מעל גבי הפורום

Dan_Kap_

Active member
אם כבר שולפים את ג' איסורים

המלבין פני חברו ברהים, כאילו שופך דמים. [ ואולי מספיק עם קרב "הכבוד שלי גדול מהכבוד שלך"? ]

אתה צודק, ולא צודק ../images/Emo13.gif

שלושת החטאים שהזכרת הם "יהרג ואל יעבור". כלומר, שאם מישהו אומר לך לדוגמא: השתחווה לפסל (כמו בסיפור על חנה ושבעת בניה :)) או שאהרוג אותך, עדיף למות ולא להשתחוות לפסל. אבל גם האדון חבר צודק, ואתה לא יודע את זה, כי זה לקוח מהנצרות

Master Stav

New member
את היית נהרגת בכדי לא להשתחות לפסל ?

אישית מקדש רק דבר אחד ....את החיים

../images/Emo189.gif

מה אתה תופס אותי במילה? אני ממש לא יודעת מה היה אילו......... וכל מי שאומר שכן, חוטא לעצמו, כי אף אחד לא יכול לדעת איך ינהג בסיטואציה מלחיצה כזאת. במחשבה שניה... אולי הייתי עושה איזו עיסקה עם אנטיוכוס
שיניח לי . אתה חושב שהיה מסכים? (מחשבות תועבה, איכס, פיכס יפת עיניים! )

למעלה