קבלת שבת

Roncha87

New member
אל תשקלי, תבואי ../images/Emo3.gif

תבואי אנחנו לא מחרימים אנשים בגלל גילם. מוריה- creepy creep נראה לי הכי צעירה היא סיימה עכשיו כיתה י' והיא תבוא חסר לה שלא.

mikmik000

New member
חח גם אני סיימתי עכשיו י'. P:

אז לפחות תהיה מישהי קרובה לגיל שלי. :) טוב נו, אני אחשוב על זה. חח וד"א, אם אני באה למפגש, אז אני בכיף אוכל לצרוב לך איזה סדרות שאת רוצה, ותחזירי לי במפגש דיסקים ריקים.

Roncha87

New member
כן כן כן כן! ../images/Emo13.gif

איהז חמודה את! בכיף. תחשבי על זה טוב!

steelwater

New member
בלופ

אני שמחה שהי לך שבוע טוב ושנהינת בו! מצטערת שהאינטרנט היה זונה. תתחדשי על העונה החמישיתש לס קראבס! וייי! איזה כיף ך. וגם על היס מקס. פרסט גאמפ ומועדון קרב 2 מעשרת הסרטים שאני הכי אוהבת בעולם. עבניות וגריז שני סרטים ממש טובים. האם הרשימה המדוברת היא רשימת הסרטים שאת הכי אוהבת? אני גם עובדת על זה. יש לי ב-DVD בנתיים את מועדון קרב, מולן רוג', יומנה של בריג'יט ג'ונס וגארדן סטייט מעשרת הסרטים שאני הכי אוהבת. מה את מתכננת? אימלה, עכשיו אני לא יכולה לחכות לגלות חחח!
Gavin DeGraw - Foloow Throught
שיר חמוד.

Roncha87

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

זה באמת שיר חמוד ממש, אני אוהבת אותו. אני צריכה לדעת בבטחה שיהיה מפגש שאני לא אכין סתם. [זה לא יהיו משחקים מאתגרים כנראה כמו שגיתית הכינה]

creepy creep

New member
שבוע (טוב?)

משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון היתה מסיבת יום הולדת לחברה שלי, ומזמן לא נהניתי כל כך. אחרי המסיבה ( שבמרכזה הגיע דניאל בן חיים מכוכב נולד וזכה לצרחות וחיבוקים(לא ממני) ) הלכנו ברגל לחוף של קרית חיים, שהיה במרחק כמה דקות, והיינו בים בערך עד1 וחצי, וזה היה כל כך כיף! פעם ראשונה שהייתי בים השנה, וזאת היתה חוויה מדהימה. (אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה מפגרת שמתלהבת מזה שהיא היתה בים בלילה, אבל לא נורא:) ) קיבלתי 100 בבגרות במת' ואני פטורה ממועד ב'. הייתי ביום חמישי ביריד המעצבים בת"א והתחדשתי בחצאית וגופיה (ועל הדרך השתתפתי במיני מפגש משפחתי חחח). משהו רע שקרה השבוע: בעקבות משהו שחברות שלי עשו ושיחות עם כמה אנשים, הבנתי שיש לי תדמית של ילדה דכאונית וקודרת, וזה די עצוב... הרופאים גילו מה הבעיה של סבא שלי, והלוואי שהם לא היו מגלים. יש לו סרטן. ציטוט השבוע:Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking but my smile, still stays on כל כך מתאים לי עכשיו.. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: שיעבור המועד ב' ואני לא אצטרך לצאת לבד. לראות את אחיין שלי. שיר השבוע: יוני בלוך - אחרי שאפרת התאבדה סיון שביט- הכחול האפור הזה סיון שביט- כרטיס טיסה Evanescence - Breath No More Evanescence - Understanding

Roncha87

New member
מוריה!

את לא צריכה לדאוג איך את נשמעת, מה שמלהיב אותך תתלהבי כמה שבא לך שימי *** על כולם!
אני מצטערת ממש על סבא שלך.. גם לסבתא שלי מצאו סרטן לפני המון שנים והיא הבריאה ועכשיו חזר לה אז אני מבינה מה עובר עלייך, נקווה לטוב
אוח אוח יוני בלוך!
אני מתה לקנות את הדיסק החדש שלו אבל אני חושבת שאני אחכה ליומולדת שלי בקרוב ואבקש אותו מאחד הדודים
שבוע טוב

creepy creep

New member
רון, מתוקה!:)

חחחח, חצי מהחיים שלי אני עסוקה בלשים זין על כולם ולעשות מה שאני רוצה, ולא תמיד זה מוביל לתוצאות טובות... תודה! מה שמציק לי כל כך זאת העובדה שסבתא שלי נפטרה גם כן מסרטן, ולפני שנתיים, שבועיםי לפני שסבא שלי נפטר, גילו אצלו גם סרטן. ההסטוריה של המשפחה שלי עם המחלה הזאת לא כל כך טובה, אבל אני מנסה להיות אופטימית. שבוע מעולה שיהיה לך!:)

hodown

New member
לא הייתי אומרת עלייך "קודרת"!

בכל מקרה... דניאל בן חיים? באמת? פששש עולם קטן, או שזו ארץ ישראל? העיקר אני גרה בעיר שלו ופעם אחת עוד לא ראיתי אותו. בקשר לסרטן של סבא שלך
. גם לסבא שלי היה סרטן, אבל אני לא זכיתי לראות אותו כי הוא נפטר כשאמא שלי הייתה בת 13. בכל מקרה זה היה מזמן והרפואה המודרנית הרבה יותר אמממ... מודרנית היום ויש הרבה סיכויים להחלים! אז בהצלחה עם זה... מה שכן, יש לך מזל שלפחות יש לך זמן איתו :) מקווה שהכל יסתדר!

creepy creep

New member
אז איך היית מגדירה אותי? חחח

אין לי מושג בכלל איפה הוא גר. חברה שלי פגשה את דוד שלו בים או משהו כזה... בכל מקרה, את לא מפסידה הרבה
מצטערת שלא זכית להכיר את סבא שלך... ותודה!

creepy creep

New member
../images/Emo9.gif

כבר אמרתי לך מה שיר הנושא שלי לפי חברות שלי חחח אז אני מניחה שלהיות קופצנית זה חלק מזה... אני די מוטציה..

creepy creep

New member
שנה שעברה זה היה

"אני יודעת שכולם חושבים שאני קצת משוגעת" של שרית חדד (אם ככה קוראים לשיר הזה בכלל) ואם כולם חושבים ככה, מי אני שאתווכח איתם? חחח

steelwater

New member
בטח שתתווכחי!

אלא אם כן טוב לך להיות משוגעת, כי אי בכיף, אני מודה שאני מטורפת על כל השכל ואים לי בעיה עם זה חחח. אבל את לא צריכה להגדיר את עצמך כמו שארחים מגדרים אותך אלה כמו שטוב לך עם עצמך. מזכיר לי את חלון ג'והרי פחחח... אני לא בטוחה שקוראים לו ככה אבל אני לא זוכרת איך כן קוראים לו.

creepy creep

New member
עוד לא החלטתי

אם אני מוכנה להודות בזה שאני קצת משוגעת... אני מבינה אבל למה הן מגדירות אותי ככה חחחח. אני מניחה שמי שמסתכל על ההתנהגות שלי במשך הרבה זמן חושב שמשהו לא בסדר אצלי, אבל לא נורא. טוב לי עם עצמי וזה מה שהכי חשוב חחח.

steelwater

New member
אני ממש מצטערת!../images/Emo10.gif

סרטן זו מחלה נוראית. אני מתעבת אותה אישית. היא פגעה בכמה אנשים שאני מכירה אוהבת. אני שמחה שנהינת במסיבה! אתלא ילדה תמלהבת. גם אני לא הולכת הרבה לים כי אני מירושלים ואני ממש מלהבת שאני כן הולכת. זה הכי כיף בעולם. הציטוט ממש יפה וזה מהשיר של קווין שאני הכי אוהבת! זו השורה הכי יפה שם! כל פעם שאני שומעת אותה בלי לבכות ממנה. זה מלחיץ ממש שלשיר של יוני בלוך קוראים "אחרי שאפרת התאבדה" והוא תמיד שר עם אפרת גוש.

creepy creep

New member
תודה!

כולי תקווה שסבא שלי יהיה האחרון מהמשפחה שלי שיסבול מהמחלה הזאת. (ואם זה היה אפשרי, שהוא יהיה האחרון מכל בני האדם). שמעת את השיר הזה של יוני? יש ברקע מנגינה מאוד דומה למנגינה של "תמיד כשאתה בא" של אפרת, ובסוף השיר שומעים את הפתיחה של "תמיד כשאתה בא" עם הפסנתר, ולאט לאט היא מזייפת... בקיצור חח, את חייבת לשמוע את השיר הזה, הוא ממש טוב!

למעלה