קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
עדכון מצב:

בן דוד שלי שגם היה במלחמת מים, ועדיין בתל אביב... מצא את התיק. בחניון. חחחחחחחחח

creepy creep

New member
למה יש לך כשרונות

כל כך לא שימושיים? חחח מלחמת מים בת"א? עד ת"א בשביל לשפוך מים על אנשים? למה?

Ch3nf3l

New member
כן!

תגידי, מה נפלת על הראש? זה שאת לא גרה במרכז לא אומר שלי אסור להנות. אוי לא! מכפ"ס עד ת"א!!! סוף העולם. זה היה אירוע כל-כך כיפי שאין לך מושג, והוא מתרחש רק פעם בשנה.

Angelus

New member
דווקא נשמע כיף

לאחרונה הרסו את זה עם ביצים וכל מיני חרא. למרות שכל הקטע של לפתוח את הראש לא נשמע משהו..

steelwater

New member
מזל טוב על הצייונים!

שמחה שניהת במסיבות והמלחמות מים שלך. סורי על פתיחת הראש! אבל אהבתי את הציטוט חחח.

Roncha87

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

יעל משמרת נעימה!
אינטרנט אידיוט, עד עכשיו לא עבד לי!
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מיוחד מאוד. עשיתי יום כיף עם חברה טובה, קניתי כל מיני דברים שיגרמו לי להרגיש יותר נעים בבית, בעקבות החלטתי להרגיש יותר נעים בבית החלטתי לעצב את חדרי בביתו של אבא שלי מחדש אז קניתי כל מיני דברים דקורטיביים, הכי כיף. חזרתי לחדר כושר, אני ספורטיבית
משהו רע שקרה השבוע: חוץ מכל מיני דברים קטנים ומעצבנים [כמו האינטרנט האידיוט] לא היה כלום
ציטוט השבוע: "נראה לי אני אעשה קעקוע של בובספוג על הכתף" [אני או חברה שלי ברגע חוכמה. דמיינו לכם מישהי אלגנטית עם שמלה ונעלי עקב ופתאום אתם רואים קעקוע של בובספוג על הכתף, ענק.] משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: יס מקס מגיע!
. דודים שלי מגיעים מאנגליה ויחד איתם העונה החמישית של סקראבס!
וגם שבוע הבא מגיעים הסרטים שהזמנתי מדיסק קלאב [פורסט גאמפ, מועדון קרב, עגבניות ירוקות מטוגנות, גריז. עכשיו נשאר לי רק תלמה ולואיז והרשימה הושלמה] סרט השבוע: מועדון ארוחת הבוקר
להיט. פרק בסדרה של השבוע: האמת הייתי אומרת מגרש ביתי אבל הפרק לא היה משהו בכלל. פרק בסקראבס: 106 אני אוהבת [היה ביס] שיר השבוע: Josh Kelley- sunset lover, דודו טסה ורוני אלטר- מעליות
תמונת השבוע: בובספוג אהובי
בקשר למפגש, כדאי מאוד שיהיה אחד כזה בקרוב גם כי אני החלטתי שאני רוצה
וגם כי יש לי הפתעות לכל מי שיגיע! אני כבר מתכננת הכל. אז קדימה להתחיל לשקול!
שבת שלום יקיריי שמרו על עצמכם

hodown

New member
חח בובספוג הזה...

תתחדשי מהעונה החדשה של סקראבס- מראש
ואממ אני רוצה לשמוע עוד על ההפתעות האלה...

creepy creep

New member
אם את החלטת שאת רוצה מפגש

מי אני שאעז למנוע זאת ממך? חחח. על אילו הפתעות מדובר? אולי זה מה שיגרום לי לבוא:) מעליות שיר חמוד...

Roncha87

New member
צודקת! ../images/Emo6.gif

אף אחד לא לימד אותך מה הפירוש של המילה "הפתעה"? לא אומרת. אם תבואי תראי.

mikmik000

New member
גרמת לי לשקול לבוא למפגש. P:

חח סתם..
חשבתי ת'אמת אולי לבוא למפגש הבא שיהיה [סתם כי המפגש הקודם נראה ממש כיף חחח], אבל אני עדיין לא סגורה על זה.. בעיקר כי רובכם גדולים ממני בלא מעט שנים ><" מי הבנאדם הכי צעיר שמגיע למפגש?

mikmik000

New member
אני בידיוק עוד חודש בת 16..

אבל לפחות אני קרובה למישהי בגיל.. לפי מה שהבנתי כמעט כולם פה בני 20 פלוס.

steelwater

New member
לא נכון

יש פה אנשים בטווח הגילי של 15,16 עד איזה 30 אפילו חחח. יש די הרבה בסביבות 19-20. זה נכון, אבל נשמח אם תבואי! אני אישית עוד פחות מחודשיים בת 21.

Roncha87

New member
איציק!

אתה מהנעלמים יותר משאני מהנעלמות [ואו זה היה קשה!] שירלי, באמת נו. הכנס כבר למסנג'ר

למעלה