שבוע (טוב?)
משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון היתה מסיבת יום הולדת לחברה שלי, ומזמן לא נהניתי כל כך. אחרי המסיבה ( שבמרכזה הגיע דניאל בן חיים מכוכב נולד וזכה לצרחות וחיבוקים(לא ממני) ) הלכנו ברגל לחוף של קרית חיים, שהיה במרחק כמה דקות, והיינו בים בערך עד1 וחצי, וזה היה כל כך כיף! פעם ראשונה שהייתי בים השנה, וזאת היתה חוויה מדהימה. (אני יודעת שאני נשמעת כמו ילדה מפגרת שמתלהבת מזה שהיא היתה בים בלילה, אבל לא נורא

) קיבלתי 100 בבגרות במת' ואני פטורה ממועד ב'. הייתי ביום חמישי ביריד המעצבים בת"א והתחדשתי בחצאית וגופיה (ועל הדרך השתתפתי במיני מפגש משפחתי חחח). משהו רע שקרה השבוע: בעקבות משהו שחברות שלי עשו ושיחות עם כמה אנשים, הבנתי שיש לי תדמית של ילדה דכאונית וקודרת, וזה די עצוב... הרופאים גילו מה הבעיה של סבא שלי, והלוואי שהם לא היו מגלים. יש לו סרטן. ציטוט השבוע:Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking but my smile, still stays on כל כך מתאים לי עכשיו.. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: שיעבור המועד ב' ואני לא אצטרך לצאת לבד. לראות את אחיין שלי. שיר השבוע: יוני בלוך - אחרי שאפרת התאבדה סיון שביט- הכחול האפור הזה סיון שביט- כרטיס טיסה Evanescence - Breath No More Evanescence - Understanding