קבלת שבת

creepy creep

New member
אז תשמעי...

שמעתי את השיר הזה פעם ראשונה באמצע הלילה, וזה די מצמרר.

steelwater

New member
היי!

הו, טוב להיות בבית!
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד! חברה שלי שלא ראיתי 3 שנים באה לביקור בארץ לחודש, ווהו!!!
היה ממש כיף לראות אותה. סגרתי שבת והשבת לא הייתה נוראה מידי, עברה לי בסדר והיה נחמד. ביום שישי הלכתי למסיבה בת"א עם חברה שהייתה איתי בצבא והשתחררה בגלל תאונה ועם חברות שלה. זה היה ב"קולנוע זמיר" וזו הייתה מסיבת רוק מטאל כזאת. היה ממש כיף והייתה הגרלה וזכיתי בדיסק חחח! זה הדיסק השני שאני זוכה בו החודש.
סיימתי את העונה הראושנה של עבודים והתחלתי ת'שנייה, ווהו!!!
ורון, את כזאת חמודה ואת מלכה! תודה על ההודעה זה היה ממש נחמד.
בכלל, רון החמודה עשת לי ת'שבוע!
משהו רע שקרה השבוע: סגרתי שבת, אבל היא לא הייתה נוראית כל-כך אז לא נורא. סבא של מישהו בצבא התאבד.
זה נוראי, לא שומעים על דברים כאלו. ציטוט השבוע: אוקי, יש לי ציטוט לא מהשבוע אבל שנזכרתי בו ואני ממש רוצה לכתוב אותו. מסתבר שזה מתחיל להיות ציטוט היסטורי במשפחה שלי חחח. בשישי לא מזמן הייתה אזכרה לסבא שלי ולדוד שלי. אבא שלי דיבר ואמר את כל הדברים שכולם עשו השנה וכל הדברים הטובים במשפחה כמו שנולד תינוק או שהייתי מצטיינת וכ"ו חחח. אז כשהוא סיילם לדבר אמרתי כזה די בשקט שרק הבני דודים שלי שמעו וצחקו "ומה עם כל אלה שהטילו קלון על המשפחה ולא עשו טוב?" חחחח! אנחנו באמצע הבית קברות ובני דודים שלי ואני מתפוצצים מצחוק חחח! אחרי זה סיפרתיח את זה לעוד אנשים והם גם אהבו את זה ואז אבא שלי מקבל שיחה מאחותי בחו"ל שאומרת לו שהיא שמעה על זה ממישהו ושזה אחד הדברים המצחיקים חחח! ציטוט מהשבוע. בפרק הראשון של באפי אז היא עושה כזה "Seize the day. You don't what would happen so dn't afrid to do things because tomorrow you might be dead". איך שהיא אומרת את המשפט היפה הזה ואז מוסיפה את ה"אולי מחר תהיה מת" היה אחד המצחיקים חחח! משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: לפגוש את החברים מחו"ל שסיפרתי לכם עליהם שבוע שעבר. כל שבוע שעובר זה פחות זמן בצבא חחח! אני מפלצת פז"מ מטורפת חחח! נשארו יל עוד בסך הכל 2 שבתות ואני משתחררת עוד 3 חודשים!!!
סרט השבוע: המבוך של פאן - נחמד ויפה אבל פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה. התפאורה והתלבושות והצילום ממש יפים. האיש במסכת הברזל - ראיתי את זה לפני המון שנים שהייתי קטנה וזכרתי שאהבתי את זה אבל חשבתי שאולי היום אני לא אוהב. ראיתי את זה אתמול ודווקא ממש אהבתי את זה! אחלה סרט. יו לורי משחק שם חחח! איזה חמוד. פרק בסדרה של השבוע: ה-2-3 פרקים האחרונים של העונה הראשונה של אבודים וה-2 פרקים הראשונים של העונה השנייה. איזו פאקינג סדרה מעולה!!! אני מכורה אליה. אני כל הזמן צועקת על המסך "מה? אימלה" חחחח!
101 של בפאי. כן כן, התחלתי לראות את זה! האמת שהפרק הראשון היה ממש סבבה ונהינתי ממנו. 102 של יריחו בנתיים זה נחמד. נראה איך זה יתפתח. סטודיו למשחק עם יו לורי. הו, הוא כל-כך מקסים!!! אני חולה על הגבר הזה.
הוא היה כל-כך שנון, מעולה וחמוד בתוכנית והיה ממש כיף ומעניין לראות אותה. גילתי שהוא השתתף ב-The Blakadderוזה אחד השווים כי אני גם עכישו מורידה את זה. פרק בסקראבס: לא נראה לי שריתי לצערי הרב. שיר השבוע: Lifehouse – The Joke שיר ענק! וכל-כך דכאוני. אלו שירים מהאלבום החדש של Lifehouse. Lifehouse – Learn You Inside Out Lifehouse - 1st Time Copeland – I'm A Sucker For A Kind Word אחד השירים הכי גדולים בעולם! שיק ענק. מומלץ מאד מאד בחום. Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar (Featuring Martha Wainwright) Snow Patrol – Signal Fire Editors – Smokers Outside The Hospital Doors שיר מעולה. שמעתי אותו כמה פעמים ב-MTV2 והתאהבתי הורדתי. השמיעו אותו אפילו קצת בגלגלצ. Mark Ronson Feat Alex Greenwald – Just (Radiohead Cover) תמונת השבוע:

mikmik000

New member
חחח תמונה ענקית. XD

סטודיו למשחק עם יו לאורי היה כ"כ מעולה 3> הוא פשוט שחקן מדהים. ואין ספק שאבודים היא הסדרה הכי טובה בטלויזיה.

Ch3nf3l

New member
בקשר לאבודים,

אבודים סדרה גדולה. יש לה את הרגעים שלה, את הרגעים המרגשים, הרגעי WTF ואפילו את הרגעים המצחיקים, אבל... היא פאקינג מחורטטת. הכותבים עושים שם כל-כך הרבה שטויות, וכל עונה גורמים לי לשנוא יותר את הדמויות והם נכנסים למקומות שקשה לצאת מהם, וזה הורס את הסדרה. הרבה. חוץ מזה שהעלילה אחלה, אבל הכתיבה מדי פעם קיטשית ו/או קלישאתית וזה מעצבן. בעיקרון, עונה ראשונה הייתה אחלה למרות שהיו פרקים משעממים. עונה 2 הפגיזה רק בפרקים מעטים (אבל סיום העונה הוא אחד הדברים הטובים ביותר שראיתי) ועונה 3 בהחלט היוותה שיפור, אבל היו בה 2 דברים מטומטמים לחלוטין, אחד מהם, דרך אגב, בפרק 20, ומי שראה יודע על מה אני מדבר. מצטער, זה הדבר הכי גרוע שהם יכלו לעשות. דפוקים.

steelwater

New member
העיקר שאין ספויילרים חחח

פחדתי שתהרוס לי! כל מי שמדבר איתי או לידי על אבודים אני ישר צועקת עליו קודם שלא יעיז להרוס לי שום דבר. אני מסכימה עם כל מה שכתבת בהתחלה! באמת יש בה הכל מהכל. אני מוצאת את עצמי ממש יושבת המון פעמים מול המסך וחושבת לעצמי WTF!?! בקשר לזה שהיא מחורטטת והורסת, יכול להיות. אני רק בהתחלה אז אני לא יודעת. כלומר הביאו כל מיני דברים מטורפים שאני לא מבינה ובאמת הפחד שלי מהרגע הראשון היא שיסבירו אותה בצורה ממש לא טובה כי הם מביאים שם כל-כך הרבה דברים מטורפים שאין יל מושג איך הם יעשו את זה לאזעזעל. אני ממש מקווה שכל הרעיון של מה שיקרה בסדרה היה להם בראש כבר בהתחלה ורק על חלק מהדברים הם חשבו בהמשך. ס פ ו י ל ר רק רציתי לשתף ולהגיד שהקטע בפרק האחרון, נראה לי, שסוייר מדבר עם ג'ק ומספר לו על אבא שלו היה קטע כל-כך גדול ומרגש!!! נראה לי שאפילו בכיתי חחח. זה היה ממש יפה ולמרות שזה כאילו הכי קיטשי בעולם זה נעשה ממש טוב והיה ממש עצוב לשמוע את סויר מספר לו ואת ג'ק נשבר ובוכה כזה ליד הבנאדם שהוא הכי לא ירשה לעצמו לעשות את זה.

Roncha87

New member
איזה כיף!! אני שמחה ממש../images/Emo140.gif

באמת כיף ששימחתי אותך
חחחחח ציטוט ענק!!! תמונה גדולה!

למעלה