קבלת שבת

Roncha87

New member
ספונג'!!! ../images/Emo99.gif

אני שוקלת ברצינות להתחתן איתו חחח תמונה ענקית!

steelwater

New member
ג'ואי מחופש פה לצ'נדלר?

לא זכרתי את זה. אבל פרק ענק וכל הקטע של התחפושות ענק חחח! הבדיחה עם המאומץ ובת דודה שלך שלא אוהבת אותך - חחחחחח! בהצלחה במועד ב' במתמטיקה.

jess r

New member
סוף שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בשישי הקודם נסעתי עם אמא לפיקניק עם חברים. היה מאוד נחמד. לצערי הרב לא שתיתי מספיק ונאלצתי לצפות בחבורה של אנשים בני 30 שעורכים מלחמת בירה. אחר כך בשבת בבוקר הלכנו לים ואחר כך נסענו לבית של אחד מהחברים והם גרים בוילה ענקית באיזה ישוב קטן ויש להם 2 כלבים ומלא חתולים. היה מאוד כיף, חוץ מהקטע בו היה לי התקף אסטמה בגלל האלרגיה לפרווה של חיות. משהו רע שקרה השבוע: ביום רביעי הלכתי לראות "צופן דה וינצ'י" אצל אחד מהחברים שלי. איזה סרט משעמם! מיותר לחלוטין. ישבתי במחשב כל הערב, והיה מדכא, ואז הלכנו ברגל המון כי עשינו סיבוב בשביל ללוות חברה וזה לקח שנים. ציטוט השבוע: לאחד מהחברים של אמא יש חולצה שכתוב עליה באנגלית "save water! drink beer". משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: אני יוצאת עכשיו עם אמא ואנחנו נוסעים עם עוד כמה אנשים לאיזה מקום ליד מודיעין, יש שם קיר טיפוס (טבעי, לא מלאכותי) ואנחו הולכים להתאמן קצת על חילוץ. חוץ מזה אני מאוד רוצה לראות "רטטוי" אבל אף אחד אחד לא רוצה לבוא איתי
ידיד שלי חוזר מניו יורק ביום שני. סרט השבוע: "רנט"! וואו, איזה סרט קסום
חיכיתי המון זמן לראות אותו ולא התאכזבתי "מעודדות צמודות: הכל או כלום" (או: "מעודדות צמודות 3") - סרט מטומטם, אבל מעלה חיוך על הפנים, "חתול שחור חתול לבן" - סרט יגוסלבי מאוד מצחיק, "ריקוד מושחת" - שידרו אתמול, כמו תמיד כיפי, "מועדון ארוחת הבוקר", "בת 16 הייתי", "נעורים בקצב מהיר". יש לי חולשה לסרטי נעורים משנות ה-80
. פרק בסדרה של השבוע: פרק החתונה של של זאק וליין ב"בנות גילמור" פרק בסקראבס: מה ששודר השבוע, לא ממש זוכרת - לא יצא לי לראות הרבה. שיר השבוע: הפסקול של "רנט"
Neil Diamond - Solitary Man Neil Diamond - Cherry, Cherry Neil Diamond - Girl, You'll Be A Woman Soon Neil Diamond - Heartbreak Hotel (Duet With Kim Carnes) No Mercy - Where Do You Go Street Of Fire - Nowhere Fast Tattle Tale - Glass Vase Cello Case מדהים. מומלץ מאוד Jacob Golden - On A Saturday תמונת השבוע: זאת הכלבה של אחד מהחברים, כשהבאנו אותה לבית של החברים האחרים עם הכלבים והחתולים היה מאוד משעשע, בעיקר כי היא פחדנית.

hodown

New member
רטטוי סרט משעמם לא כדאי לך

ראיתי אותו באילת ורציתי להספיק לחדר האוכל אז חשבתי ברצינות לצאת באמצע הסרט. הסוף קצת נחמד, אבל זהו. אל תבזבז את זמנך היקר- קרפה דיאם וכל השטויות האלה.

Roncha87

New member
באמת? דוקא רציתי ללכת

אבל רק בגלל שגורי מדובב בעברית. אחח גורי

hodown

New member
שרק יותר מצחיק

ואכן גורי מצטיין בזה, זיהיתי שזה הוא רק בגלל ה-ח'. למרות שאני שונאת מדובבים ובד"כ אני צופה באנגלית, אבל הפעם שכחתי מזה חח.

steelwater

New member
אחח גורי../images/Emo99.gif

גם את גורי אלפי, בעלי לעתיד, אות אוהבת? אין עליך רוחל'ה!

Angelus

New member
פרק השבוע שלך באמת טוב

ולמה הסרט כל כך שיעמם אותך? את מאלו שקראו את הספר לפני והתאכזבו?

creepy creep

New member
בלי קשר לספר הוא די משעמם.

למרות שאחרי שקראתי את הספר ציפיתי לסרט הרבה יותר מעניין... אחותי שלא קראה את הספר אמרה שהוא ממש משעמם, ואני מסכימה איתה. מקרה קלאסי שבו הסרט הורס את העלילה של הספר..

jess r

New member
לא,

לא קראתי את הספר. למעשה,יש לי סלידה קלה מהספר למרות שלא קראתי אותו. קשה לי להסביר אותה, אבל אני אנסה בכל זאת: מדובר בספר נחמד. כמה אנשים שמבינים דבר מה וקראו את הספר אמרו שזה לא ספר המתח הכי טוב שנכתב, זה אפילו לא ספר המתח הכי טוב שנכתב בשנים האחרונות, אבל זה בהחלט ספר מתח טוב. אבל הספר הפך להיות מאוד פופולארי ונמכר באלפי עותקים ובלה בלה והוא ממש תופעה. וזה מה שמכעיס אותי, שספר כזה הפך להיות תופעה. והסרט: מלבד היותו משעמם להחריד ובכלל לא מרשים ויזואלית (כלומר, אין שום אפקטים או משהו אחר מרשים שמחפה על תסריט כל כך ... משעמם) - הוא יותר מידי רציני! הוא לוקח את עצמו מאוד מאוד ברצינות וכל האווירה בו כל כך רצינית וכל כך לא תואמת את הרמה של הסרט שזה פשוט עצוב. בקיצור, לא קראתי ולכן אני לא יודעת אם להאשים בכך את הספר או את הסרט - אבל כל הסיפור קצת מגוחך ולוקח את עצמו יותר מידי ברצינות.

steelwater

New member
מדברים על "צופן דה וינצ'י" נכון?

לדעתי זה ספר מעולה! אני אל ממש אוהבת ספרים כאלו אבל ממש ממש אהבתי אותו ונהינתי לקרוא אותו. הוא השאיר אותי במתח וזה הספר שקראתי אותו הכי מהר. כלומר לקח כמה זמן כי אני ממש איטית עם ספרים, אבל אז איזה לילה אחד נשארתי ערה וקראתי איזה 100+ עמודים, לא זוכרת כמה, וסיימתי אותו. הסרט נחמד אבל לא כזה טוב.

Ch3nf3l

New member
אהבתי את צופן דה וינצ'י

בזמן שקראתי אותו. אחרי שסיימתי איתו, קראתי עוד 2 ספרים של דן בראון, ומאז אני שונא אותו. כל הספרים שלו אותו הדבר, אותה הנוסחה, הטוויסטים צפויים מקילומטר אחרי ספר אחד, והוא גם ציין שכל מה שכתוב בצופן דה וינצ'י זה עובדות כשבעצם זה 90% בולשיט. חוץ מזה גם צופן דה וינצ'י לא כזה משהו... עד כמה שאני זוכר הדמויות שם די פלקטיות, וספר לא צריך להיות ככה. אני עושה עליו חרם עכשיו חח

steelwater

New member
חחח

התחלתי לקרוא את "מלאכים ושדים" אחרי שקראתי אותו וזה היה גרוע והשתעממתי ממש אז הפסקתי. זה אותו דבר רק פחות טוב.

Roncha87

New member
את רואה מלא סרטים אה?

זה ענק שעכשיו יש ביס את השבועיים של סרטי נעורים אני צמודה לטלויזיה. העיקר שהיה מעודדות צמודות
מולי רינגוולד לשלטון! חחח

steelwater

New member
שמחה שניהת השבוע!

אני מקווה שתמצאי עם מי ללכת לראות את רטטוי שבוע הבא ושניהנת בקיר טיפוס. הורדתי את השיר הזה של ג'אקוב גולדן בגלל שבוע שעבר והוא ממש טוב! הורדתי גם שיר של טאטל טייל האלו אבל עוד לא החלטתי אם אני אוהבת אותו או לא.

jess r

New member
תודה ../images/Emo13.gif

שמעתי רק שיר אחד שלהם, זה שהמלצתי עליו, אז אין לי מושג בקשר לשירים אחרים.

Ch3nf3l

New member
שבת שלוםםםםם

משהו טוב שקרה השבוע: - המסיבה הגדולה התרחשה סוף סוף. היה נחמד, וגם האפטר פארטי. - הייתי עכשיו במלחמת מים בתל אביב. היה ענקקקקקקקקקקקק - אמ, 93 בבגרות של G, וגם 95 או 96 בבגרות של F. ועוד 96 בבגרות במתמטיקה (004). משהו רע שקרה השבוע: - במסיבה היו הרבה פאקים ואני שילמתי די הרבה על ההוצאות. זה היה מעצבן. - פתחתי את הראש חח - הרגע גיליתי ששכחתי תיק בתל אביב מהמלחמת מים. היו בו מפתחות, חולצה לבנה, כיף כף והתיק עצמו... רק אני מקווה שאין בו את הכתובת של הבית שלי. ציטוט השבוע: - "מסקנה: לא צריך אלכוהול כדי לדפוק ת'ראש" - אחרי שתקעתי את הראש שלי בצלחת לווין והתחלתי לדמם. - "או, כבר בוקר" *צוויץ צוויץ* משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. אולי ראיון עבודה לסקרים טלפוניים חח סרט השבוע: מה שקרה לי אחרי המסיבה יכול להיות אחלה סרט פרק בסדרה של השבוע: באפי לא ממש, אבל באנג'ל הפציצו. מפרק 9 או 10 עד 12, הכל מעולה. פרק בסקראבס: אין שירי השבוע: Red House Painters, ת'אמת שלא ממש הקשבתי לשירים וסתם שמתי ברקע. זאת המטרה שלהם. אבל להקה חביבה, אחלה סולן. הבנתי שהם משהו Slowcore חח Matt Mays & El Torpedo - Travellin' Cocaine Cowgirl The Plan St. George's Lane What Are We Gonna Do Come The Month Of September? On The Hood פשוט להקה מעולההההה ממש אהבתי Nizlopi - JCB אני בד"כ לא מת על בריטים שנשמעים בריטים, אבל זה פשוט שיר מעולה Thirteen Senses - All The Love In Your Hands אתם בטח גם תאהבו Muse - Feeling Good The Changes - When I Wake להקה אלקטרונית כזאת חמודה

למעלה