סוף שבוע טוב! ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: בשישי הקודם נסעתי עם אמא לפיקניק עם חברים. היה מאוד נחמד. לצערי הרב לא שתיתי מספיק ונאלצתי לצפות בחבורה של אנשים בני 30 שעורכים מלחמת בירה. אחר כך בשבת בבוקר הלכנו לים ואחר כך נסענו לבית של אחד מהחברים והם גרים בוילה ענקית באיזה ישוב קטן ויש להם 2 כלבים ומלא חתולים. היה מאוד כיף, חוץ מהקטע בו היה לי התקף אסטמה בגלל האלרגיה לפרווה של חיות. משהו רע שקרה השבוע: ביום רביעי הלכתי לראות "צופן דה וינצ'י" אצל אחד מהחברים שלי. איזה סרט משעמם! מיותר לחלוטין. ישבתי במחשב כל הערב, והיה מדכא, ואז הלכנו ברגל המון כי עשינו סיבוב בשביל ללוות חברה וזה לקח שנים. ציטוט השבוע: לאחד מהחברים של אמא יש חולצה שכתוב עליה באנגלית "save water! drink beer". משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: אני יוצאת עכשיו עם אמא ואנחנו נוסעים עם עוד כמה אנשים לאיזה מקום ליד מודיעין, יש שם קיר טיפוס (טבעי, לא מלאכותי) ואנחו הולכים להתאמן קצת על חילוץ. חוץ מזה אני מאוד רוצה לראות "רטטוי" אבל אף אחד אחד לא רוצה לבוא איתי
ידיד שלי חוזר מניו יורק ביום שני. סרט השבוע: "רנט"! וואו, איזה סרט קסום
חיכיתי המון זמן לראות אותו ולא התאכזבתי "מעודדות צמודות: הכל או כלום" (או: "מעודדות צמודות 3") - סרט מטומטם, אבל מעלה חיוך על הפנים, "חתול שחור חתול לבן" - סרט יגוסלבי מאוד מצחיק, "ריקוד מושחת" - שידרו אתמול, כמו תמיד כיפי, "מועדון ארוחת הבוקר", "בת 16 הייתי", "נעורים בקצב מהיר". יש לי חולשה לסרטי נעורים משנות ה-80
. פרק בסדרה של השבוע: פרק החתונה של של זאק וליין ב"בנות גילמור" פרק בסקראבס: מה ששודר השבוע, לא ממש זוכרת - לא יצא לי לראות הרבה. שיר השבוע: הפסקול של "רנט"
Neil Diamond - Solitary Man Neil Diamond - Cherry, Cherry Neil Diamond - Girl, You'll Be A Woman Soon Neil Diamond - Heartbreak Hotel (Duet With Kim Carnes) No Mercy - Where Do You Go Street Of Fire - Nowhere Fast Tattle Tale - Glass Vase Cello Case מדהים. מומלץ מאוד Jacob Golden - On A Saturday תמונת השבוע: זאת הכלבה של אחד מהחברים, כשהבאנו אותה לבית של החברים האחרים עם הכלבים והחתולים היה מאוד משעשע, בעיקר כי היא פחדנית.