קבלת שבת

hodown

New member
רחוק לנו איציק...

תבוא לרב חן

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמרתי לך כבר עד שאיציק יגיע לפה

כדאי שאנחנו ניסע לסינימה
[שוב, הפולנייה שבי. מצטערת]

creepy creep

New member
מזל טוב על האחיין!

כמה כבר יש לך? אין דבר מדהים יותר מלראות איך תינוק שהרגשת בועט ברחם מתפתח, איך הוא מתחיל ללכת ,ולדבר.. שיר השבוע שלך כל כך עצוב..ויפה. שיהיה לך שבוע טוב!:)

hodown

New member
חח תודה, יש לי כבר 2!

אני מבינה על מה את מדברת. היה לי כמעט אותו הדבר עם אחותו כהיא נולדה. זה היה כל כך כיף. והיא כזאת חכמה ומתוקה ואוך בא לי לאכול שוב. שיר השבוע באמת עצוב, אבל זו אוונסנס, יש לה אפקט כזה
וחוץ מזה אני מקבלת צמרמורות מהקול שלה.

steelwater

New member
רוד טריפ שליטה!

עכשיו הפכתי להיות אחת מכם חחח. מזל טוב לאחיין שלך1 בהצחלה בפסיכו. איפה את עושה? חחח חמוד הציטוט!

hodown

New member
חחחח

תודה תודה. את הקורס? בעפולה... את המבחן עצמו אני עדיין לא יודעת אבל כנראה שזה יהיה בביאליק.

hodown

New member
היי-קיו.

אני אזכיר לך במסנג'ר, למרות שזה כבר כנראה לא סוד :)

alkai

New member
צ'בת שלום.

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שאני מאומץ.(לא באמת, אבל זה היה מעולה אם כן) משהו רע שקרה השבוע: משום מה, למרות שהציונים באנגלית בסדר, הלכתי לעשות מועד ב' ב-F ו-G. איזה כאב ראש מיותר, הייתי צריך להשאר בבית. ציטוט השבוע: בת דודה שלי בת השנתיים מפחדת ממני ומתעבת אותי. אני לא מאשים אותה. אני: "בואי נהיה חברים... אני נחמד". סיוון: "לא!" משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: מועד ב' במת'! (כדי להסיר את הספק, זה נאמר בציניות) סרט השבוע: בובספוג. ראיתי שוב, אבל הפעם בעברית. איך אני צוחק כמו טמבל וכל המשפחה בוהה בי כאילו אני איזה פריק. (משפחה= אחיות + בנות דודות) פרק בסדרה של השבוע: דקסטר וחברים. פרק בסקראבס: פרק 7 בעונה 1. זה היה ב-YES. שיר השבוע: fake ass bitches - 2pac. (להשמיע בארוחות משפחתיות) Ghetto Gospel - 2pac(שיר יפה, נזכרתי בו השבוע) תמונת השבוע: ג'ואי מחופש לצ'נדלר, ורוס מחופש לקקי.

למעלה