קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

אני סוגרת שבת אז אין לי זמן לענות על זה עכשיו, אז אני אענה בשבת או ראשון. שתהיה לכם שבת שלום! משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: סרט השבוע: פרק בסדרה של השבוע: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום

יעל, בפז"מ מפלצת כשלך, הייתי שובר להם את הראש ולא סוגר שבת. משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי סמסטר קיץ, יום הולדת לאחותי, חזרתי לכושר, הזמנתי את הארי פוטר 7. משהו רע שקרה השבוע: מכירים את זה שחוזרים הביתה מתים מעייפות ואין אף אחד בבית? ואין לכם מפתח?
ציטוט השבוע: "שקרניקים!" משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: חברה, גם הארי פוטר 5 וגם יציאת הספר האחרון
סרט השבוע: רובוטריקים
, סרט ענק! גם מצחיק וגם מפוצץ באקשן. פרק בסדרה של השבוע: האוס, משהו בעונה ה-3 פרק בסקראבס: 301
שיר השבוע: Nelly - Ride With Me תמונת השבוע: ג'ולי

hodown

New member
סמסטר קיץ של מה?

תגיד, אתה ואני היחידים בפורום ש"אוהבים" [נקרא לזה ככה] הארי פוטר?

mikmik000

New member
גם אני אוהבת הארי פוטר.

זו סדרת הספרים היחידים שאשכרה ישבתי לקרוא, ויותר מפעם אחת. חוץ מזה שגם הסרטים היו ממש טובים, ובניגוד לספרים אחרים שהפכו לסרטים, הסרט ממש לא הרס לי את הספר. אני ממש מחכה לספר האחרון 3>

Angelus

New member
"אוהבים"

עידנת את הרגש. וגם רון אוהבת. למרות שלפי התמונה שהעלת, אני מניח שאנחנו הפריקים האמיתיים היחידים של האריז. והתחלתי אלגברה ליניארית 1, קצת לצמצם קורסים לקראת התואר.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif רון גם אוהבת ../images/Emo3.gif

אני פשוט לא אוהבת לקרוא אותו באנגלית. גם ככה הסרטים הרסו לי את כל השמות והמושגים אחרי שקראתי בעיברית. אני מחכה לעיברית. אני פריקית של דברים אחרים

steelwater

New member
חחח כן אני מבינה אותך!

אני אהבתי את הארי פוטר בהתחלה לפני שנים. כאילו נהינתי לקרוא את הספרים הראשונים בלי קשר, אבל אז כבר לא היה לי כוח להמשיך והפסקתי בבהתחלה של השלישי או הרביעי שקראתי באנגלית.אולי בגלל שאותו קראתי באנגלית ואת האחרים כנראה בעברית לא היה לי כוח יותר. אבל כן, כשאני קוראת ספרים ויש שמות ומושגים קצת יותר מסובכים אז אני מתקבעת על דרך להגיד אותם וככה קוראת את הספר ואז שיש סרט או שמישהו שיודע מדבר על זה ואומר את השם בצורה אחרת זה הורס לי חחח. כמו הרמיוני שעד היום אני לא בטוחה איך אומרים את זה, ובספר שאני קוראת עכשיו Catch 22, אז לדמות הראשיתץ קורים יוסאריין או משהו כזה ואין יל שמץ של מושג איך לבטא את זה. נראה לי אני אגלה בסוף שהדרך אני מבטא את זה היא לא ממש נכונה.
Augustana - More Then A Love Song

alkai

New member
בקשר למשהו הרע, מכיר.

מכיר את זה שלמרות שיש מישהו בבית, אף אחד לא פותח לך? :( מזל טוב לאחותך.

Angelus

New member
בלע

וכן, אני מכיר. יש קו חם למקרים כאלה, אל תחשוש.. ותודה, נצ'מע

steelwater

New member
נכון, הא? א

אני מלפצת הפז"מ חחח. במה התחלת סמסטר קיץ? מזל טוב לאחותך! לאיזה חברה אתה מחכה?
Minus The Bear - The Game Needed me

hodown

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: גם אני הזמנתי הארי פוטר. ברית של האחיין החדש לי. מזל טוב! איזה חמוד הוא הקטן [זה אותו האחד שהרגשתי בועט]. התחלתי קורס פסיכו'. משהו רע שקרה השבוע: חזרתי מאילת
היה כיף שם. התחלתי קורס פסיכו'. ציטוט השבוע: אבא שלי רוצה להתקשר לאם הילד הקטן בבוקר אחרי הברית: "צריך להתקשר אליה לשאול מה שלומו". אני: "למה?" אבא: "בגלל הברית אתמול." אני: "למה? חתכו לו יותר מדי?" משום מה אבא שלי צוחק על זה עד היום. וכך גם כל שאר השפחה שהוא סיפר לה. משהו שאני ממש מחכה לו בשבוע הבא: הסרט החמישי יוצא לאקרנים. רוצו בהמוניכם. מקווה שיעמוד בציפיות שלי. סרט השבוע: לא ממש היה לי זמן לראות סרט נורמאלי השבוע. רוד-טריפ? פרק בסדרה של השבוע:עקרות בית נושאות- נו זה ששודר בסטאר וורלד. פרק בסקראבס: ראיתי אתמול איזה משהו. לא זוכרת מה זה היה. זה היה ב-2 בלילה. שיר השבוע: evanescence- hello. ככה? תמונת השבוע:

Angelus

New member
מזל טוב!

גם על האחיין וגם על הקניה של הספר. אגב, איזו מהדורה קנית? אני הזמנתי את הבריטית, הלכתי על אורגינל.

למעלה