ציצים

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo3.gif

נו מה יש שם הצללות כולכך גאוניות:0 למה לא ללמוד קצת הן מעתיקות ממני

behind the masc

New member
../images/Emo45.gifראיתי את ההודעה רק עכשיו

זתם כתבי אחת נאנמנמקרכש'םלקגכערחל לא שמנה
*נאלאלהתייחס*

Stinki Winki

New member
|חוטאת|

סלחו לי
אבל השאיפה שלי היא להגיע לרמה שלה, בסגנון שלי. חוץ מזה שאפשר ללמוד מקנדיבר המון דברים על הצללות וריאליסטיות, ואני משתדלת ככל האפשר להשתמש בפלטות שלה בהצללות שלי, ולא להעתיק ממנה הצללות.

behind the masc

New member
לא נראה לי שהן דיברו על פלטות...

לפי מה שראיתי בשדח"ם הזה הסתכלו על הדולי ועשו כמעט את אותו הדבר.

Stinki Winki

New member
הבנתי את זה../images/Emo122.gif

רק ניסיתי להצדיק את עצמי.. כי... כי.... לויודעת-.-" בטח אני מרגישה אשמה או משהו
שתקתי>>"

את מתכוונת ממש העתקות?

או סגנונות הצללה? כי הסגנון הצללה של קנדי בר ממש יפה, ואפשר ללמוד ממנו הרבה כמו שכבר כתבו.

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

ובכלל,מי אמר שקנדיבר זה הכי יפה? לדעתי זה סתם מאוס..

../images/Emo163.gifאפחד לא אמר שקנדי בר הכי יפה.

זה פשוט, ואני מאמינה שכל הבנות שלקחו השראה (או עשו על פי) רוצות ללמוד את ההצללה שלה! היא מצלילה מאד יפה, והרבה רוצות להבין איך. זה לא שאין לבנות סגנון משלהן... ואני למשל מפסיקה לקחת השראה מקנדי בר, אבל פשוט רוצה לעשות משהו ושנה לשם שינוי

P: קוסטיום באני

ממ.. השיער מוזר אבל חביב ^^. היד בצד נעשתה לפני השיער, ואם אני שמה אותה עכשיו אז זה לא נראה משהו \:. איזה צבע עדיף? היא לא גמורה, כמובן.

רחלי03

New member
ILCK

לא גמורה..אני צריכה לסיים את החולצה אבל אני עצלנית ואני לא יודעת איפה לשים את הקפלים.באסה! סתם.בעקרון,אני מחבבת את השיער.

יאא הקוקו D: ../images/Emo99.gif|מתלהבת|

אמ, השרוול של החולצה נראה קצת כאילו שהוא צמוד לזרוע, ומתחתיו יש מפית.
כדי להוריד שתיים שלוש גוונים כהים משם. תצלילי אותו ואת שאר החולצה על הגוף.o: השיערות על הראש מוצללות בצורה טיפה אחידה מדיי, לאיודעת.@@; אולי תשחקי קצת יותר עם הגוונים על הראש? אפילו כיוון אקראי שיעלה על דעתך, ומה שלא נראה לך תמחקי.|עילגת| כדי להוסיף קצת קפלים, שוב, לשחק עם הגוונים למה שנראה לך הגיוני. השוונץ שיוצא לייד האוזן [הוא חמוד D:], אולי תוסיפי עוד שוונץ אחד או שניים ליידו/ממנו? ולהוסיף עוד כמה שוונצים זעירים מקו השיער במצח. ונכון שלאכפת לך שאגנוב קצת מהרעיון של הפרח שבקוקו? נכונכון? >:::

רחלי03

New member
חלק מהדברים לא הבנתי,

אבל מה שהבנתי אני אנסה לתקן. "תצלילי את שאר החולצה על הגוף"??

קוויחנה. ^__^

השראה מקנדיבר.D: טוב, אמ, לא. P: גם אם ההצללות שם מדהימות. זה מסוג הדברים שאתה רוצה להטיח את הראש במסךמחשב בגללם, או לחכות ליוצר בפינה של איזו סמטא חשוכה. עם גרזן. ._.; אבל רק..*סופרת* 3? לקחו משם השראה.
וזו גם לא ממש הפעם הראשונה.
בעל מקרה..כן. בייס מקוויחנה. הבייסים האלה ממכרים.>: ו.. כבר אין כמעט על מה להגיב בשדח"ם הזה.;; דייזהלאהוגן.;--;

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif *מגיבהכיאולירקאניבשדחםהזה*

טוב אז אני כאן. וזה מדהים
!!!1 הבייס ממש חמוד^^". בחירה טובה
הדולי בכללי ממש מהממת
אהבתי
><".

למעלה