ציצים

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifובעקבות ההודעה של יאנה-.-

זה מבוסס על דולי מהדולמייקר של קנדי בר^^ http://elouai.com/doll-makers/candybar-doll-maker.php

Wandering Star

New member
זה פשוט דומה מדי.

אין פה שום אינטרפטציה שלך, כלום. חבל, את ממש מוכשרת. את בהחלט יכולה להביא את זה לידי ביטוי בדוליז שהן כולן שלך, לא רק העתק. הדולי עשויה טוב טכנית, אבל זה לא מספיק. זו מלחתחילה לא דולי עם רעיון יחודי כ"כ, אז אני לא מבינה מה הטעם בלקחת ממנה השראה שמעבר לשיטת הההצללה. ועוד דבר, אני חושבת שיש יותר הגיון בלהתמקד בסגנון ייחודי משלך, שעם כמות הכישרון שלך יכול להיות פשוט נהדר, מאשר להעתיק מדולמייקר.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifנו כן ../images/Emo7.gif

אבלאבל שיעמם לי
והייתי חסרת השראה>>

broken winges

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך

ולא רק בנוגע אל ליאל. אלא כול מי שלוקחת השראה.. יש משהו בין לקחת השראה, רעיון לשיטת הצללה וכאלה לבין לעשות את אותה דולי... אני חושבת שליאל הבינה את העניין
וזה משיעמום אז זה בסדר.. פשוט לדעתי צריך למצוא את הסגנון שלך.. יש דוליז שאני אוכל לזהות מי עשתה אותן בלי לקורא בכלל. ^^.

חייבת להתנגד:)

א. היא אמרה שהיא עשתה את זה באופן חד פעמי. זה לא שהיא יושבת עם התאר הזה פתוח ומעתיקה פריט פריט. אז מה? היא נתנה קרדיט, ומותר לה*-* ב. אני מאוד בעד שבנות ינסו להתחבר להצללות שהן או דווקא מהסגנון שלהן. יש מזה המון מה ללמוד, וחבל להפסיד את זה. זה יכול לפתח את החשיבה בטירוף. הוד מעלתך [
] כבר אולי לא צריכה להחשף לעוד סוגי הצללות, כי את פיתחת לעצמך סגנון הצללה מדהים משלך. אבל אני לא חושבת שבנות שעוד לא פיתחו לעצמן סגנון משלהן, צריכות להמנע מלנסות סגנונות אחרים, כי זה משהו שרק יפתח אותן ויעזור להן. ג. למשל הדולי שלי? אני יודעת שזה נראה כאילו ישבתי עם דולי מקנדיבר והעתקתי אחת לאחת. אבל ממש לא. לקחתי רק חצאית מהדולמייקר, ישבתי, בהיתי בה כמה זמן [*-*] ואז התחלתי לצייר משהו דומה, קיצרתי אותה, שיניתי סגנון וכו'. ואני לא רואה בזה שום דבר רע. זה עדיף מאשר להתקע במקום עם אותה הצללה כבר חצי שנה. גיוון, מה קרה? אני מסכימה שלא צריך שזה יהיה על בסיס קבוע, אבל זה גם לא טאבו כמו שחלק מהבנות עושות מזה|: ד. קנדיבר היא לא האלוהים היחיד שאנחנו [אני, לפחות] לוקחות ממנו השראה. אני זוכרת שהיתה לי תקופה שמאוד ניסיתי ללמוד מהצללות של ספיריוניק, ולאחרונה גם ניסיתי להסתכל על גראפיק דולז [פאק. היא טובה]. אני לא עושה את זה כדי להצליל כמוה, ואני בטוחה שגם ליאל לא. כי בסה"כ אחרי הדולי הספציפית הזאת, היא לא תתחיל להצליל בסגנון של קנדיבר תמיד, אבל ברור שזה ישפיע עליה קצת. וזה מעולה לדעתי. זהו. חפרתי.*-*

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי סוף סוף גמרתי אותה

זו אחת הדוליז המוזרות שעשיתי>< הומ השער החצאית והחולצה פלטות מקנדי בר והמון השראה. השרשרת על המצח הטבעת הגרבים והנעלים על פי תיאור של יאנה
המממ חרגתי טיפה מהתיאור וגם הצורה של השרשרת עמה השראה מהדולי האחרונה של נעמה) אה והנעלים כם פלטה של החולצה משמע של קנדי בר>< והפלטה לשרשרת גם מהדולי של נעמה וזהו נו מה אני לא מכינה פלטות לבד><
נאי לא יודעת האם אני מרוצה הדולי נראת בהחלט מוזרה ואני שונננאת את הנעליים
זהו ואני חולה
רום פור סקוור
בייס סגיד

../images/Emo163.gif*מקיאה**גועל נפש**גועלית*

*מכוערת* וכל הדברים האלה
פאק לגרדום
אי הייט יו!!!!!!!! את כה מוכשרת
אין לי הערות
ואפשר את הפלטה מהלבון השקוף? ><

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifטנקס לך

אגב את מגזימה>< והפלטה השקופה גם אל שלי>< זא הגונב מגנב פטור

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואו. ../images/Emo99.gif

אין לה שיער "מתחת" ליד שמאל. תורידי מהאור בחזה P: מותי.יו ביצ'

behind the masc

New member
יש לי לק כחולל מפחיד0.O

נמ, נו שוב היא:,( צ`יריול... אני מרוצהD: תגובה למגיבה וסליחה שכבר 3 שדחמים אבל שעיתי שיערD:::::::::::::::

למעלה