תודה ^___^
L Little sweetie New member 4/1/06 #118 זה הבייס הראשון שלי שמתי אותו פעמיים כבר במקומות שונים... אני צריכה המון תיקונים!!! פליז עיזרו לי! אני חדשה כאן נ.ב: אני יודעת שהציצי גדול><
זה הבייס הראשון שלי שמתי אותו פעמיים כבר במקומות שונים... אני צריכה המון תיקונים!!! פליז עיזרו לי! אני חדשה כאן נ.ב: אני יודעת שהציצי גדול><
ח חביבה פלוססס New member 4/1/06 #123 תסתכלי על הבייס הזה- לא, אני לא רומזת שהעתקת. הוא פשוט נורא מזכיר את שלך, אז תוכלי להסתכל עליו ולגלות טעויות שלך. [מיסתרס של ג'יידן]
תסתכלי על הבייס הזה- לא, אני לא רומזת שהעתקת. הוא פשוט נורא מזכיר את שלך, אז תוכלי להסתכל עליו ולגלות טעויות שלך. [מיסתרס של ג'יידן]
ח חביבה פלוססס New member 4/1/06 #135 שמה את זה פה, שישימו לב:X נראה לי שזו הגרסא הסופית. תודה לכל מי שעזרה^-^ עוד תגובות? אוה. וניסיתי לעשות קני סוף, זה פאקינג קשה . אני מנסה שזה יהיה ריאליסטי ולא הולך:X אז ויתרתי זה חסר ממש?
שמה את זה פה, שישימו לב:X נראה לי שזו הגרסא הסופית. תודה לכל מי שעזרה^-^ עוד תגובות? אוה. וניסיתי לעשות קני סוף, זה פאקינג קשה . אני מנסה שזה יהיה ריאליסטי ולא הולך:X אז ויתרתי זה חסר ממש?
B BiDriL New member 4/1/06 #138 ../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif עוד ברק בגולגולים?הם טיפונת גושיים. יתאים לה גם אגם ודשא מאחורה,אל תתיאשי
../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif עוד ברק בגולגולים?הם טיפונת גושיים. יתאים לה גם אגם ודשא מאחורה,אל תתיאשי
L leonel knight New member 4/1/06 #140 ../images/Emo19.gif לדעתי לא חסר כלום../images/Emo99.gif אהבתי הכללל רק צבע השיער די 'תקוע' ולא קשור לדולי, הייתי מציעה לשנות אותו לצבע אחר שחור יהיה חביב. .
../images/Emo19.gif לדעתי לא חסר כלום../images/Emo99.gif אהבתי הכללל רק צבע השיער די 'תקוע' ולא קשור לדולי, הייתי מציעה לשנות אותו לצבע אחר שחור יהיה חביב. .
T The phantom of opera New member 4/1/06 #137 ../images/Emo183.gifמשו מכוער.. יאי! השיער מגעיל, טירוף! רום4סקוואר פלטות-מאיה בהשראת הסרט של הפאנטום
../images/Emo183.gifמשו מכוער.. יאי! השיער מגעיל, טירוף! רום4סקוואר פלטות-מאיה בהשראת הסרט של הפאנטום