ציצים

shmeksit

New member
חמודה ../images/Emo99.gif

הינה כמה דברים, בקובץ ----> מקווה שתתקני ^^ :]

shi66

New member
../images/Emo68.gifבשיער..

בשיער-הפוני מסתיים בצורה משולבת כזאת הוא צריך להיות יותר טבעי כי הצורה לא הגיונית... בכפפות-אני חושבת שלא עשית הצללות על כול הכפפה שימי עוד גוון חלש. המכנס- הצבע של הפלטה לא משו אני מציאה להחליף, כי זה מאוד דומה לעור שלה.. וחוץ מזה תוסיפי עוד קצת הצללות עוד קצת גוונים! את השימלה אהבתיי
ועוד משו על השיער: בפוני

../images/Emo163.gif תפוס ת'כריש ../images/Emo99.gif

חדשה... לתחרות מאחורה
בייס אטום פיקסלז פלטה לשיער של ליאל פלטה והשראה לבגדים מקנדי בר ולדולי אין נעליים ותוספות למישהי יש רעיון?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

שיט נו כתבתי פה תגובה קצרה והיא נמחקה אבל תוסיפי ברק בחולצה ואני גם העשיתי לפני קנדי בר בהשראת שני פריטים אלה:0 --->

גם לי יש דולי עם הפריטים האלו><

אצלי זה השיער והחצאית
חצאית יפה, מה?
אלאור, דולי יפה^^ יש לי הערה אחת, כשאת לוקחת השראה ממשהו, תנסי להתאים אותו לסגנון האישי שלך או להבין את ההצללה, למה כל דבר בכל מקום וכו'? זה לא בגלל הקטע שאומרים שבנות לקחו יותר מידי השראה, זה טיפ שאני משתמשת בו, ככה אם אני לוקחת השראה זה עוזר לי להשתפר ולא "לשכוח" אחרי דולי אחת..בדולי שלך הפריעו לי, למשל, ה"בועות" הבהירות על החצאית, הן מופיעות בדולי המקורית? בדולי שלך אני חושבת שאפשר לוותר עליהן או למקם אותן שונה. זו לא אותה דולי בדיוק כמו המקורית.. הכל בנימה חיובית, טוב?

../images/Emo163.gifתגובות? ../images/Emo10.gif נו טוב...

אמ.. סיימתי את הדולי ^.^ בכל אופן, נראה ככה. עשיתי נעליים עגילים יותר אור בחזה כפלי מתיחה והוספתי שמה את הבייס שלי
מישהי יכולה להראות לי בקטנה איך עושים את צמה בראש כאילו מתחילים אותה הרי בקרקפת וכולה...

../images/Emo163.gifתודה רבה ../images/Emo25.gif

בקשר לחצאית... אני מעדיפה להשאיר אותה ככה
והשיער קצר בכוונה
אני אתקן בחולצה והנעליים
ואמ.. כן למה לא גרביים?

shmeksit

New member
אוקיי ../images/Emo25.gif

לדעתי בשיער תוסיפי אפילו את הקצה של הצמה כי לא יודעת זה קצר לי מידי, אבל איך באת רוצה מחכה לגרביים ^^

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo2.gif

זה כ"כ יפה
מוכשרת
נעלים, חשבתי על מגפיים צהובים או ירוקים כהים.. זה צריך להיות יפה
תוספות לפי הדמיון יתאימו

../images/Emo109.gif לא גמורה

בייס של מישהן מהפורום, לקחתי מהגלריה ולא כתוב שם של מי...כתוב רק שתיקון האצבעות של פופיק או משהו כזה
טיוט לחצאית מאנג'י צ'אן הנסגדת

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאין יותר חופש ]];

לקריסמס וכאלה. אני לא אוהבת את השיער >> בייס מאיקנדי.

fat luey

New member
וואו.

ממש ממש יפה.
למה את לא אוהבת את השיער?!
עריכת פנים שלך? יצא ממש מקסים. ^^

חופש../images/Emo10.gif

סיימתי רק עבודה אחת בחופש, עבודת-עונש על זה שאני אף פעם לא באה עם תלבושת.. אולי אני אעלה אותה פעם, יצא לי מצחיק^^ בייס שלי, מרוצה רק מהשיער. דולי מהירה><

למעלה