חייבת להתנגד
א. היא אמרה שהיא עשתה את זה באופן
חד פעמי. זה לא שהיא יושבת עם התאר הזה פתוח ומעתיקה פריט פריט. אז מה? היא נתנה קרדיט, ומותר לה*-* ב. אני מאוד בעד שבנות ינסו להתחבר להצללות שהן או דווקא מהסגנון שלהן. יש מזה המון מה ללמוד, וחבל להפסיד את זה. זה יכול לפתח את החשיבה בטירוף. הוד מעלתך [
] כבר אולי לא צריכה להחשף לעוד סוגי הצללות, כי את פיתחת לעצמך סגנון הצללה מדהים משלך. אבל אני לא חושבת שבנות שעוד לא פיתחו לעצמן סגנון משלהן, צריכות להמנע מלנסות סגנונות אחרים, כי זה משהו שרק יפתח אותן ויעזור להן. ג. למשל הדולי שלי? אני יודעת שזה נראה כאילו ישבתי עם דולי מקנדיבר והעתקתי אחת לאחת. אבל ממש לא. לקחתי רק
חצאית מהדולמייקר, ישבתי, בהיתי בה כמה זמן [*-*] ואז התחלתי לצייר משהו
דומה, קיצרתי אותה, שיניתי סגנון וכו'. ואני לא רואה בזה שום דבר רע. זה עדיף מאשר להתקע במקום עם אותה הצללה כבר חצי שנה. גיוון, מה קרה? אני מסכימה שלא צריך שזה יהיה על בסיס קבוע, אבל זה גם לא טאבו כמו שחלק מהבנות עושות מזה|: ד. קנדיבר היא לא האלוהים היחיד שאנחנו [אני, לפחות] לוקחות ממנו השראה. אני זוכרת שהיתה לי תקופה שמאוד ניסיתי ללמוד מהצללות של ספיריוניק, ולאחרונה גם ניסיתי להסתכל על גראפיק דולז [פאק. היא טובה]. אני לא עושה את זה כדי להצליל כמוה, ואני בטוחה שגם ליאל לא. כי בסה"כ אחרי הדולי הספציפית הזאת, היא לא תתחיל להצליל בסגנון של קנדיבר תמיד, אבל ברור שזה ישפיע עליה קצת. וזה מעולה לדעתי. זהו. חפרתי.*-*