ציציאדה

נושיfay

New member
ואההה

ממש יפה...אהבתי את החולצה....מאוד... רק תעשי שהחזה זה כפל אחד..כי זה לא נראה הגיוני ותרחיבי קמצת את המכנס..הוא נראה נורא נורא יותר מידי צמוד לדעתי... חוצמזה דולע יפעעעעע....*_*

תגובה

את הרוב כבר אמרו, אז אני אנסה רק להוסיף ולא לחזור. שמתי לב שאת משתמשת הרבה בעפרון (צייר, נכון?). יצא לך טוב, אבל משפר מאוד את התוצאה, בעיקר מבחינת ה"נקיות" של הדולי, אם משתמשים הרה בקו המעוגל במקום בעפרון. זה מונע פיקסלים כפולים (שלפעמים צריך, אבל בהצללה שוטפת עדיף להמנע מהם). זה מפריע לי בעיקר השיער ובמכנסיים, אבל אולי זו הבעיה של הפלטה (בחולצה הפלטה טובה יותר, ובה לא מפריעה הבעיה של הפיקסלים הכפולים.). במכנסיים, יוסיף ברק באמצע כל קפל. הצבעים קצת משעממים, כחול כחול וכחול. הפלטה של החולצה נהדרת (ובניגוד למה שהשאר אמרו, אני מאוד אוהבת את החולצה וחושבת שאין צורך בתיקון.), אז את הפלטה של המכנסיים והנעליים הייתי מחליפה לצבעים אחרים.דרכים נוספות להפוך את הדולי למעניינת יותר הן להוסיף כתפייה מעניינת של חזיה, צמידים, קישוט לשרשרת, הדפס על החולצה, טלאים, קרעים או שטויות אחרות על המכנסיים, כיסים, חגורה, שרשראות מתכת, סיכות בשיער, קעקוע, טבעת.. דבר אחרון, אם לא הצללת על, כדאי שתצלילי, ואם הצללת, אני חושבת שבחלק מהמקומות כדאי לחזק את ההצללה (הבייס בהיר, אבל אפשר לקחת גוון כהה יותר מהחלק הפנימי של הגבות.). מאוד מקווה שעזרתי

Stinki Winki

New member
וועעע../images/Emo7.gif

מתי נהיית כזאת מוכשריה]]]:
חולצה וג'ינס נסגדים!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifזה נסגד ../images/Emo99.gif.

תוסיפי לה תכשיטים של פיקשוח ><
.

2ofir

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

ממש יפה, הסווצרט(?) שלה יותר מדי ישר תעגלי אותו ותוסיפי איזה קפל או שניים ממש אהבתי תחולצה ותחצאית!

GalGul000

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifואני מכריזה בזאת...

החופש הגדול, סופסוף הגיע. אני לא מאמינה שעבר חודש ורק עכשיו התחילו להציף שדח"מים
[אני גם לא מאמינה שעבר חודש. אבל זה לפעם אחרת
]

*קופצת*

יאאי ^____^ על פי תמונה. בייס מכאן. אני עדיין מנסה להבין איך התכוונתי לשמלה לבנה-צהבהבה ויצא לי צהובה
לפחות זה לא כמו הטוסט שנשכח במקרר שאין לו קשר לפה. מרוצה, בכלליות אפילו שאני עדיין עצבנית על השמלה o_O;

chompi2

New member
השיער../images/Emo99.gif

למרות שהוא מתחיל קצת יותר מידי למטה..מהמצח>_< הגלימה נורא יפה..וזהו..למרות שנראה לי היית יכולה ליותר מרשים(=

2ofir

New member
ואווווו../images/Emo99.gif

הכל כל כך מדהים! עוד גוון בשיער

למעלה