ציציאדה

chompi2

New member
=0

that's pretty השיער
הקפלים בשימלה קצת מוזרים הלבן גם צריך ליהיות מוצלל.. ולא יודעת הקפלים עצמם מוצללים בקו..כאילו חותכים את כל הדוגמא..>_<

נושיfay

New member
איזה יפהההההה

איזה שיער יפההה.... איזה שימלה יפה... מושלמת...מעו...^^

The Evil Fairy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

הדוגמא מאוד יפה, אם כי כשפותחים בגדול הפס הורוד טיפה מפריע.. אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת.. יש מין פסים של ריבועים גדולים בצבע ורוד.. הסנדלים גם כן לא נראים קשורים במיוחד. שיער מושלםם

Wandering Star

New member
מקסימה(-:

הדבר היחיד שמפריע לי בה הוא הדוגמא בשמלה. היא אמורה להיות בצורה של הבד, אבל היא ישרה. תנסי לעגל אותה ביחס לקפלים. חוץ מזה הדולי באמת מדהימה(-:

היא יפה :]] ../images/Emo21.gif

הבעיה היחידה היא שלדעתי הציורים על השימלה ישרים מדיי. הציורים הרי על בד השימלה, ולכן אם השימלה "מתנוענעת" הציורים צריכים להיות לפי הקפלים של השימלה.. לא יודעת אם הבנת, אבל בכל מקרה צירפתי קובץ.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגרררררררררר ../images/Emo99.gif.

הגומא צריכה להתנופף עם השמלה,לא להיות קבועה במקום.

ממש חמודה!../images/Emo54.gif

השיער מוזר לי. יותר ברק בכובע לדעתי יוסיף, כנ"ל בחולצה.

נושיfay

New member
ואה אני בין הראשונות כמה נחמט לי..

חיחיחי.. בייס צ'ריוויל זאת אוסאגי מסיילור מון...מישהי מכירה..0.0? גם אם לא..אממ מה דעתכן? אני מרוצה ממנה..^^[מעו]

נושיfay

New member
../images/Emo7.gifלמע לא מגיבים?

זה באמת מבאס שאני מגיבה הרבה ומנסה להשתלב אבל לי לא נותנים הצעות לשיפור...וככה גם בשדח"ם הקודם...וזה באמת מייאש ומבאס...

Stinki Winki

New member
בלע רציתי להגיב

וכל פעם פיספסתי את הדולי]]: הממ היא חמודהההה
בנעליים יש יותר מדי גון כהה.. השיער נורא עומד! קצת שוונצים יועילו:) וגם עוד ברק בפוני. הקפלים בחולצה ישרים.. מחר אני אראה לך איך לעגל אותם בצורה שתראה את הבטן של הבייס (הוא טיפה שמנמן כזה^-^) החלק העליון של החולצה מאגניב!!
אין הצללות על. ואני מכירה את סיילור מון

למעלה