S Stinki Winki New member 18/7/05 #75 כן!! יש לי הערה!!!../images/Emo2.gif עוד ברק בחזה ובשרוול השמאלי! (שמאלי שלנו)
N Nagboom New member 18/7/05 #87 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה- כל כך- יפה!!!!
P prince of mirkwood New member 18/7/05 #89 ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif אני לא אוהבת אותך יותר (הערה אחת-בקימונו, בגלל כל השכבות שלו וצורת הקשירה של הסרט-יש השטחה כזאת של החזה ככה שהחזה והבטן פחות או יותר באותו קו, בלי קימורים ושיט ) אפשר לגנוב לך את הפלטות ואת הכישרון, בבקשה?
../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif אני לא אוהבת אותך יותר (הערה אחת-בקימונו, בגלל כל השכבות שלו וצורת הקשירה של הסרט-יש השטחה כזאת של החזה ככה שהחזה והבטן פחות או יותר באותו קו, בלי קימורים ושיט ) אפשר לגנוב לך את הפלטות ואת הכישרון, בבקשה?
G Girl From Mars New member 18/7/05 #96 את שוש.../images/Emo7.gif מה כישרון?!../images/Emo3.gif את יודעת מה, תקחי את הכישרון שלה ואת שלך תעבירי לי, אני אשמח.
את שוש.../images/Emo7.gif מה כישרון?!../images/Emo3.gif את יודעת מה, תקחי את הכישרון שלה ואת שלך תעבירי לי, אני אשמח.